Ugyan 2008-ban voltunk a Prokopisban,még egy másik debreceni irodától,de nekem nagyon jó emlékeim vannak róla.Én szeretem a központi fekvést,és az a jó benne,hogy a nyílászárók a hegy felé néznek-műanyag- igy a templom nem hallatszott be...emeleti 3 ágyasban voltunk,átlagos méretű volt,az erkély viszont jó nagy négyzetes alapú,vagyis jól elfért rajta a kerek asztal 3 székkel.Nyugodj meg,jól választottatok...nézek képeket,ha akarod...
Szuper az öblös kép, mi csak itt strandoltunk, a szallasunk is az ófaluban volt a hegyoldalban. A templomi harangszó sem zavart, sot amikor egy nap elmaradt, már hiányzott.
Szia Sancho.
Kalamitsi egy nagyon aranyos, de kicsi falu. A tengerbe van egy (hegy), amt körbe lehet úszni. A bátrabbak fel is mászhatnak a tetejére. Egy kis ösvény visz fel, az utolsó pár méteren szúrós bozót van. A kilátás az nagyon jó. A talaj olyan mint Toroniban. (Tarhonyás) Ennél többet nem tudok róla, ugyanis csak egy pár órát töltöttem ott.
Ki tud valamit írni arról, hogy Sartiban lehet-e kapni korpás kenyeret, vagy olyan lisztből készült árut amit a cukorbetegek fogyaszthatnak. Eddig nem is néztem a boltokban, de sajnos most már oda kell figyeljek. Ha eszembe jut, hogy milyen finom sütiket ettem Görögországban újra érzem azt a finom ízeket. Vajon diabetikus sütik vannak?
Ha valaki tud valamit, hogy a cukorbetegeknek ajánlott élelmiszereket mit, és hol találok meg, /melyik boltban/ kérem írja meg.
Előre is köszönöm.
#2133632014-02-14 16:24:51 Válasz a #213017. hsz-ra
Eduso kérdésére!
A Vrachakia appartmanban voltunk, tavaly és 2009.-ben. A falu közepén van a foci pálya választja el a tengertől. Minden rendben volt, tiszta, rendezett. Szép nagy kert van, játszótérrel, grillező, pihenő terasszal a vendégek rendelkezésére. Az teraszról láttuk az Athoszt, szép napfelkeltéket lehet fotozni.
https://picasaweb.google.com/1.....4_e6b_5Dg#
#2133822014-02-16 08:18:31 Válasz a #213362. hsz-ra
Szia Fodrász,
Mint mindenütt igy Görögországban is vannak diabeteszesek.Szinte mindegyik péknél van barna vagy rozs kenyér,korpásat nem figyeltem azt nem szeretem.Minden üzletbe lehet kapni diabetikus árut ugyan ugy mint itthon,szépen el van különitve.Mindig meg nézem de soha nem veszek
#2133872014-02-16 14:11:06 Válasz a #213362. hsz-ra
Szia Fodrász!
Két pékségrôl tudok Sartiban. Egyik az ófaluban a tértôl nem messze, a másik a Sarti village részen az ôreg Katerinivel szemben. ÉN ide járok .Itt biztosan találsz megfelelô kenyeret vagy kiflit.