Nem hinném, de tankoláshoz miért nem jó a kártya? Elég nehézked itthon váltani, azért meg nem állnék meg a határ után, hogy váltsak. persze mindenki úgy tesz ahogy neki jó.
Kapuknál meg euró....
#2208102014-07-16 15:48:15 Válasz a #220793. hsz-ra
Nem a menettel volt eddig sem a probléma, hanem a jövettel!
Ezen a vonalon közlekedett volna egy ismerősöm, de valahol útközben le volt zárva. Csak hajnalban volt vagy 10 óra vezetés után, és nem emlékszik, h hol volt a zárás, kóválygott össze-vissza egy órát, mire kitalált Belgrádból.
Hát srácok én belekeveredtem....
Én a pirossal jelölt úton tervezek menni. Ezen van valami gond/terelés?
kép
Köszi
Sziasztok.
Kedden reggel komoly esőben megérkeztünk OB-re.
A lényeg hogy nekünk nem sikerült ezen az úton jönnünk mert a bizonyos lehajtónál csak Zágráb volt jelölve és arrol az oldalról elméletileg nem tudtunk volna a Nis-i sávba fordulni igy nem válaltuk be. Ha valaki megtalálná a helyes utat akkor irja le légyszi.
Haza viszont előző nyáron erre jöttünk.
#2208282014-07-16 18:40:57 Válasz a #220803. hsz-ra
Na hogy tisztán lássatok nincs kártyám azért meg hogy most megyünk azért nem akarok csináltani!Lenne de most azt nem akarjuk elvinni egyéb okokbol!Debreceni vagyok állitolag,neten megnéztem váltanak itt egy helyen!
#2208942014-07-17 08:28:06 Válasz a #220828. hsz-ra
"...neten megnéztem váltanak itt egy helyen! icon_smile.gif"
Ahogy átlépsz Szerbiába, úgy 100m-re balra ott van egy Agrobank feliratú épület, ott lehet váltani. Mondjuk azt nem tudom, hogy forintot váltanak-e, én csak €-t váltottam eddig. Illetve addig amíg dinár kellett az autópálya fizetéséhez.
A kártya preferálóknak mondom, hogy nekem sincs kártyám, ergo hiábavalóak a használatára buzdító tanácsok.
#2209022014-07-17 09:16:33 Válasz a #220894. hsz-ra
Neked Görögországig nem kell foglalkoznod a tankolással, így avval sem hogy milyen pénznemben fizesd az üzemanyagot.
Más.
Megnéztem az O-betűs bank középárfolyamát, és hát szerintem nem olcsóbb a kártyás fizetés a valutaváltósnál.
Tehát lényegében ugyan annyi, mint ha valtok EURO-t illetve DINAR-t.
Persze egyszerűbb kártyával fizetni.
Még másabb.
Ismer valaki olyan app-ot androidra, ami megjelenít egy értesítést egy-egy megjelölt GPS koordinátához közeledve?
Nem navigációs programot keresek (az van), hanem olyan progit, ami standby módban is tud jelezni.
Amit eddig találtam, abban nem lehet beírni "kézzel" a koordinátákat, csak az aktuális pozíciót menteni.