#2134752014-02-19 21:05:22 Válasz a #213466. hsz-ra
Szia,
Addig nézegettem a netet szállások után, míg egy hirtelen döntés következtében lefoglaltam és kifizettem egy apartmant egy hétre a Hanna Hausnál.
Most fogunk először Sartin nyaralni.Remélem érdemes lesz levezetni 1200Km-t.
Szia DM101
Nagyon is megéri levezetni az 1200 km-r, Sarti nagyon szép, foleg az öblöknél. A beach zsúfolt, erdemesebb az öblökhöz menni. Sarti szép kis telepules, sok fakultatív és egyéni program lehetoseggel. Már az útvonal is klassz a hegyen át. Amikor meglátjátok Sartit, hát az valami álomszép lesz.
Én busszal volta,. de amikor a szerpentinrol lenéztem és megláttam, hát az valami gyonyoruseg volt.
#2134772014-02-20 11:02:57 Válasz a #213435. hsz-ra
Kedves Laci54.
Dehogy sértettél meg, örülünk, hogy válaszoltál a kérdésünkre. A feleségem még most tudta meg, hogy 2-es diabéteszes. Tudom mit jelent az 1-es. Csak jókívánságomat akartam kifejezni, hogy akinek nincs ilyen gondja, annak ne is legyen. Kedves voltál, hogy írtál, nem gondoltam, hogy félreérted. Bocsi.
Sziasztok.
Aug. 30.-án indulunk, Szept. 7.-én jövünk. Egyénileg utazunk Kecskemétről, eddig még csak ketten vagyunk. Ha nem sikerül a barátainknak jönni velünk akkor elgondolkozunk a "teleautó" fogalmán. Nem tudom ki mennyire tartja jó ötletnek? Én kevésbé, kedvesem igen. Nem mintha feljebbvalónak gondolnám magam, de kicsit ódzkódom tőle hogy egy vadidegen párral utazzak le 1060 km-t, de majd elválik
#2134982014-02-20 21:53:43 Válasz a #213417. hsz-ra
Szia Sancho!
Kalamitsibe az Apollon utaztat,a Hotel Ermioniba, a Chalkidiki cimszó alatt találod meg, az árakat is. Nagyon kedves nyugodt hely nincs olyan nyüzsi mint Sartiba, tulajdonképpen egy buvár központ visszajáró törzsközönséggel, talán a macik még azt a helyet nem szállták meg, tavaly Toronit már megszállták elég kellemetlen emberek nem köszönnek barátságtalanok,gyanakvók,hangosak,nem volt jó velük nyaralni.A Sidari Beachre is vidd el a szüleidet, na meg Porto Kufot ki ne hagyjátok,és Verginát feltétlen!
Szia DM101
Nagyon is megéri levezetni az 1200 km-r, Sarti nagyon szép, foleg az öblöknél. A beach zsúfolt, erdemesebb az öblökhöz menni. Sarti szép kis telepules, sok fakultatív és egyéni program lehetoseggel. Már az útvonal is klassz a hegyen át. Amikor meglátjátok Sartit, hát az valami álomszép lesz.
Én busszal volta,. de amikor a szerpentinrol lenéztem és megláttam, hát az valami gyonyoruseg volt.
Nem is zsúfolt a Beach...Látnád az olasz tengerpartot!
A többi szóról-szóra úgy van ahogy leírtad
#2135222014-02-22 10:26:29 Válasz a #213498. hsz-ra
Szia Lovas Zsuzsa
Köszönöm szépen az infókat Most csak mint kirándulás mennénk Kalamitsibe, mert ott még én sem jártam soha és a szüleim is szeretnének minél több helyet megnézni. Már sok szépet írtak róla,úgyhogy most már én is nagyon izgatott vagyok hogy végre láthassam Toronira már benéztem párszor, de nekem csak az jött le, hogy egy tengerpart, ahol néhány üzlet van, de mást én nem láttam belőle. A Sidari Beach is arrafelé van? Nekem fura, mert idén másodszor majd Korfura megyek Sidariba, ezért kuncogok, hogy kétszer is lehetnék Sidariban?
Valahol útban Neos Marmaras felé van egy borkombinát, talán Porto carras-ban, ott valamikor voltam, talán vissza találok
#2135242014-02-22 10:28:16 Válasz a #213475. hsz-ra
Szia DM 101!
Sartira mindig érdemes elmenni, mert egy nagyon barátságos kis falu, ahol mindenki jól érzi magát. Mi is a Hanna Hausban leszünk és én is levezetem az 1200 km-t, majd kíváncsi leszek milyen lesz, mert eddig busszal mentem