Mivel mi a homokos partokat kifejezetten kerüljük (én csak a sziklás helyeken tudok búvárkodni, a nejemet meg zavarja, ha mindene csupa homok), ezért nem tudok javaslatot tenni Neked, de mások a Paradise beach-re és a Golden beach-re esküsznek, ezek a keleti oldal közepén vannak.
Áginál pont ilyen helyek vannak amit Te keresel.Mi is egy 6éves gyerekkel megyünk.Így keresgéltem Én is.Az Apollon indít még oda utat,de egyénileg nem adja.A Diasnak csak ez az egy van.Ági biztosan segít nagyon aranyos.
Üdv. Katus !
Amit az igényeitekről írtál a már másoktól jött tanácsot erősíteném. Fordulj Ágihoz. A sziget legjobb homokos partszakasza Sk. Potamia partja.
( Golden B.) Lassan mélyül, tiszta, meleg. Ha egyénileg mentek én is ezt ajánlom. A Dias szezonban egyénileg nem fogad, (legalábbis tavaly) csak buszosan. Akkor meg a járműbérlés miatt több a költség. Ha busszal mentek és jó homokos part kell akkor a bérlés elkerülhetetlen. Ha a bérlést bekalkuláljátok akkor Limenas is megfelelő. Mindenesetre nyüzsgősebb mint Potamia. A Limenasi strand alig közepes. A legközelebbi jó part Makriamos de az az egyetlen fizetős. És zsúfolt is. A Golden B. cca 8-10 Km limenas-tól. Nem emlékszem hogyan akartok menni, de nem kell a gépkocsis uttól sem tartani. Ne olyan nagy kaland mint ahyogy némelyik beszámolóból kitűnik.
Szia Katus!
Nem tudom nézted e a Rainbow apartmant,ezt is az Ági ajánlotta,mi ha minden jól megy oda megyünk júniusba.Szerintem nagyon szép és a parttól sincs messze és mivel gyerekekkel mész nem elvetendő,hogy nagyon szép a játszótér az udvarán.Nyugodtan kérdezz tőle, nagyon aranyos és segítőkész,biztos lesz ami megtetszik.
Ónodi Ágnes és ott él a szigeten,ő segít az oda érkező nyaralóknak szállást találni és ha jól tudom akkor az Apollontravellal is szerződésben áll.Ha nem így van, majd valaki korigál.
Sziasztok.
Köszi a segítségeteket. Ezerrel rajta vagyunk az ügyön ,mert az Ági írta,hogy már nagyon sok szállás foglalt.Bár még nem döntöttünk Lefkada vagy Thassos .....HM
Szuper. Hamarosan GO
Katus
Szia Katus!
Ha szereted a homokos ( egyes helyein a partnak majdnem fehér a homok) lassan mélyülő partot, akkor thassoson a szállás és a part Potámia esetében egybe esik. Lefkadán jó emlékeim szerint a magyar irodák szállásai és a jó homokos strandok nem egy helyen vannak.
A szállások -legalábbis pár éve még igy volt - a keleti oldalon, a jó strandok a nyugatin. Igaz a távolság nem nagy, különösen kocsival.