Irigylem azokat, akik most mennek ki rodoszra , én már másodszor voltam kint de egyszerűen nem tudom megunni.Valaki már írt olyat h 4 szer is kint volt, megtudom érteni.
Jövőre is ide szeretnék visszamenni!!! )
Aki most utazik, annak szép nyaralást és jó utat kívánok .
#1497002010-08-20 12:02:04 Válasz a #149645. hsz-ra
Ha az égiek is úgy akarják, akkor én is azon szerencsések között leszek, akik negyedszerre lesznek Rodoszon idén...nem is hiszem el...
Jó utat a most indulóknak!
Dolgoznak kint sokan Rodoszon vendéglőkben és a Casinóban is magyar srácok !
Ha valakinek esetleg segitség kell forduljon bátran hozzájuk !
Nagyon kedvesek, segítőkészek !
#1498702010-08-22 18:35:41 Válasz a #149786. hsz-ra
irigylem őket, én szívesen kimennék, csak sajna az éjszakai műszakot nem bírnám ((, de ettől függetlenül kiköltöznék ha lenne vmi normális állás nappali műszakban .
Biztos nem leányálom éjjelente dolgozni havi max 4 szabadnappal !!
DEEEE a magyar ember szeret dolgozni, ezt külföldön tudják is és tapasztalják is, csak még Magyarországon nem jöttek rá !!
Kitartás !! Biztos találsz munkát Te is !
#1501082010-08-25 12:24:18 Válasz a #150087. hsz-ra
Szia!
Szerintem már Te is kezdesz pakolni! Azért a motorra tegyél fel egy utánfútót, hogy egy üveg, Mythos sört tudjál részemre hozni. Csokiból és tudod abból a finom hengeres ostyából egyél sokat.)))))
Sziasztok.Már csak pár napot kell aludni és vasárnap mi is elindulunk végre Rodosz-ra.Volt-e valaki az idén Nissyros szigetén, a "vulkán -szigeten"?A kikötőben ,az egyéb kirándulás szervező cégek,ajánlanak-e oda kirándulást?Előre is köszi a választ.
#1501312010-08-25 16:57:38 Válasz a #150126. hsz-ra
Köszi a segítséget,de már visszaolvastam mindkettőt pár hónap alatt,eredménytelen voltam,kérdésemre meg nem jött konkrét válasz.Kos-ról már tudom hogy lehet eljutni,de Rodosz-Faliraki-ból még nem.De nem adom fel,tovább keresgélek.Még egyszer köszi