Sziasztok Mindenkinek!Szia Sancho!
3 éve már,hogy nem jártam erre felétek,de most újra Sarti,így gondoltam benézek hozzátok!Nagyon örülök Sancho,hogy Te még mindig itt vagy és a régi lendülettel segíted az infókra éhes utazókat.Látom idén Korfu az úticél!?
Sancho,most,hogy így visszaolvasok néhány oldalt,már nem értem!
Akkor Korfu vagy Sarti?Bár szerintem mindegy,a lényeg,hogy " GÖRÖGHON"!
Nekem ez is,az is bejött.De persze a szívem Sartiért dobog minden évben!
Úgy látszik telefonról képtelen vagyok kezelni az oldalt!
Már háromszor elküldte ugyanazt!Tud valaki segíteni,hogy lehet törölni!Nem szeretném,ha oldalakon keresztül kellene olvasnotok ugyanazon bejegyzést!
#2138582014-03-05 08:37:25 Válasz a #213857. hsz-ra
Kedves Beszter,
ez nagyon klassz, hogy újra itt vagy a Sarti fórumon, de nem lehetne, hogy arra használd amire való? Nem magánlevelezésre off-olásra. Légyszíves hasznos infókkal jelentkezz be, ha tudsz. A baráti kapcsolatok ápolására ott a privát üzenet, vagy a facebook, pláne, ha nem tudod kezelni az üzeneteket, köszi
#2138592014-03-05 08:54:15 Válasz a #213680. hsz-ra
Szia eduso!
Én eddig csak robogóval voltam a borászatban, most megyek először autóval, remélem odatalálok. Athosra majdnem bementem, kaptam egy levelet a Görög Követségtől, de aztán úgy gondoltam, majd máskor megyek, mert most a szüleimmel leszek és nem szeretném őket 4 napra ott hagyni. A legközelebb eddig Uranopolisban jutottam Athoshoz, ami ugye a határváros, oda idén is lehet, hogy megpróbálok átkocsikázni. A Sikhiai strandról pedig döbbenettel hallok, mert nem is sejtettem, hogy ott van tenger Többször voltam Sikhiában, de csak magán a településen, tengerről nem tudtam... Na majd idén
Kedves Eduso!
Ha visszanézed a 3 évvel korábbi hozzászólásokat,észreveszed,hogy sikerült használnom az oldalt és hasznos infókat megosztani Sartira utazókkal!Nem kioktatva,hanem segítséget adva.Örültünk,ha valaki utnak indult,szerencsésen hazaért
és epekedve vártuk az élménybeszámolókat.Csak remélni tudom,hogy ez most is így van és nem olyan nagy baj,hogy ennyi idő után örültem még mindig jelen vannak régi kedves ismerősök!Bocsi,hogy nem privátba írtam,de gondoltam,ha Te itt nyilvánítasz véleményt,akkor itt válaszolok rá!Részemről ez a téma lezárva,hiszen én ugyanúgy,mint annak idején Sarti és Sartit kedvelők miatt vagyok itt!Mindenkitől elnézést kérek ezért a kellemetlen közjátékért!
#2138622014-03-05 09:51:52 Válasz a #213838. hsz-ra
Szia Kela!
Nagyon köszi!
Az újabb Ostracoban leszünk. Igen, keresgélve a neten, láttam én is, hogy kettő van.
Tengerre néz a szobánk oldalról. Ennyire közel a parthoz még sosem volt szállásunk.
Annyira várom már.
Még egyszer köszi!