Ahol 5 éve vettem kéz alól már nem árul a srác (na meg 100 km-re van tőlem). Aki a számítógépemet szervizeli mindenért kér pénzt haveri alapon is valamennyit... Ezért örültem hogy sikerült magamtól, na meg a siker is örömet okozott, hogy na ugye nem vagyok én olyan hülye:)
Azóta POI-kat is lecseréltem, hátha szükség lesz rá alapon, ha már egyszer az is a letöltött csomagban volt. Egyébként nem egy ördöngős dolog. Én csak a map mappán belül a térkép fájlokat cseréltem ki, természetesen figyelve, hogy ugyanolyan kiterjesztésűt rakjak bele. Már meg is terveztettem a géppel az utat, köztes pontnak berakva a Tompai átkelőt. 944 km-t ír. Érdekes, hogy Tompa felé nekem még rövidebbnek írja, mint a pályán Röszke felé (kb 10 km a diffi).
Engem azért nem izgat a GPS frissítése, mert nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. A szálláshelyeinket, 1-2 látnivaló parkolóját és pár LIDL áruházat eltároltam benne, ott nem volt gond, mert csak az utolsó pár kilométerre használtam. Az pedig, hogy Ioannina-Szaloniki közötti autópályát nem ismerte a navi, nem zavart. De igazatok van, ha szükségesnek látom egyszer, én is frissíteni fogom.
Sziasztok!
Korábban már írtam, de megismétlem a most útnak indulóknak:
Határinfo telefonszáma: +36 1 336 2400
Érdemes útközben hívni, pontos infót kaptunk hazafelé jövet éjszaka, helytálló volt, amit mondtak. A honlapot nem biztos, hogy fél óránként frissítik....
Jutka
Sziasztok!
Korábban már írtam, de megismétlem a most útnak indulóknak:
Határinfo telefonszáma: +36 1 336 2400
Érdemes útközben hívni, pontos infót kaptunk hazafelé jövet éjszaka, helytálló volt, amit mondtak. A honlapot nem biztos, hogy fél óránként frissítik....
Jutka
Köszi!
A police.hu-s honlapot tényleg tök felesleges nézni, semmit sem ér.
#2228012014-08-07 17:13:03 Válasz a #222738. hsz-ra
Feltétlenül szólok! Igen, már csak 5-t kell aludni....nagyon várom már, elegem van ebből a hol esik, hol 35 fok van időjárásból.
Az mondjuk érdekes, hogy neked ennyi km-t írt a GPS, mert nekem 1098 jött ki, pedig ugyanoda megyünk nyaralni. Vagy Te előbb a Makrygialost írtad be és azért?
Holnapután indulunk Thassosra bibíí! Igaz a macedón "autópályától" kissé be vagyok ...-va. Tavaly is 60-nal mertem rajta gurulni, mert annyira kaki a minősége. Állítólag nem javult. Ez valóban így van?
Holnapután indulunk Thassosra bibíí! Igaz a macedón "autópályától" kissé be vagyok ...-va. Tavaly is 60-nal mertem rajta gurulni, mert annyira kaki a minősége. Állítólag nem javult. Ez valóban így van?
A kifele menő pálya elég tűrhető, a vissza oldal ami rossz .. De azért kicsit menjél gyorsabban,mert az is balesetveszélyes ha 60-nal mész ott ahol 120-al is lehet menni.-.. A többi autós nem számít arra hogy te ott araszolgatsz..
#2228182014-08-07 20:34:00 Válasz a #222817. hsz-ra
Ok-ok! A 60-as tempó éjjel 2-3 óra körül volt, de akkor valóban nagyon kátyús volt és vak sötét. Néha féltem, hogy kiveri az Ignis alól a futóművet. Ahol lehet ott én is tolom neki, hiszen nem az autóban akarunk nyaralni.
Sziasztok! A vendégmunkások visszafelé inváziójáról tudtok előrejelzést? Aug. 30-án jönnénk hazafelé, de ugye akkor még nem? Ugye? Ugye?? Ha mégis, akkor korán érdemes elindulni, vagy inkább éjszaka?
#2228342014-08-08 08:16:57 Válasz a #222827. hsz-ra
El kell, hogy szomorítsalak, tavaly már aug. 1-én éjszaka (csüt.->pént) 4 órát vártunk hazafelé! Augusztusban már emlékeim szerint minden hétvége nagy forgalmú befelé (is), csak jobban szétoszlik, mint kifelé. Gondolom hétfőn kezdődik nekik a meló ezért visszafelé már csütörtök-pénteken csúcs van. Szerintem nézd meg a tavaly aug. végi hozzászólásokat, abból sok infót le tudsz szűrni.
Ok-ok! A 60-as tempó éjjel 2-3 óra körül volt, de akkor valóban nagyon kátyús volt és vak sötét. Néha féltem, hogy kiveri az Ignis alól a futóművet. Ahol lehet ott én is tolom neki, hiszen nem az autóban akarunk nyaralni.
Nem kell attól annyira tartani, símán 130-cal végig tudtunk rajta menni. A visszafelé jövő oldal a rosszabb, de azért az sem 60-as tempós............
Sziasztok, meg tudja mondani valaki hol lehet az autóra meghibásodásra valami féle biztosítást kötni? Valaki egyszer említette ezt, de nem találom az írások közt. Valami Netrisk Angyal szerű dologra gondolok, de az állítólag nem valami jó. Köszi előre is!