Tegnap este még furdalt a kíváncsiság és megnéztem az Imperátor tavalyi first minute árait 2 hétre...150.000 Ft tokkal vonóval per fő. Ez csak az út+szállás és benne vannak a reptéri díjak, no meg a foglalási díj is. Kaja, autóbérlés, költőpénz, biztosítás nincs benne...
Ja és majdnem elfelejtettem, hogy szeptember 1. indulással. Hát nem is tudom, azt hiszem marad az egy hét vagy ha az sem jön össze, akkor majd csorgatom itt a nyálam...
Köszönöm a visszajelzéseket.
Imperátor tavalyi first minute árait 2 hétre...150.000 Ft tokkal vonóval per fő. Ez csak az út+szállás és benne vannak a reptéri díjak, no meg a foglalási díj is. Kaja, autóbérlés, költőpénz, biztosítás nincs benne...
Szerintem lesz módosítás a 2010-es árakban én úgy érzem, ez pozitív lesz az utazó számára,már múltkor írtam hogy miért, ha olvastad.A gazdaságot az idegen forgalom élteti 75%-ban a görögöknél,ha nem csökkent árakat vagy netán még emeli, be fog következni a mélyrepülés ami ront az amúgy is romló gazdasági helyzeten.Pl Nézd meg az új buszos árakat.Ilyen helyzet még nem volt Kefán.Kiváncsi leszek a majd megjelenő új Imperátor árakra.
Atoszkám, ma kijöttek az új imperátor árak és sajna azt kell, hogy mondjam detto ugyanazok mint tavaly.
Nem lesz szerencsénk.
Szia!
First minute árak nem lettek kedvezőbbek? Mi az összeg úgy globel amit elkértek egy 2hetes útért és hova helyileg?? Hány apartmant ajánlanak?-ha nem baj,most én kérdeztem.