#2229632014-08-09 20:24:22 Válasz a #222954. hsz-ra
Szívesen bemennénk, de két autóval megyünk ,így is lesz gond a konvojozás végett. A másik sofőr nemigazán szeret vezetni.... örülök ha kiérünk Korfura ...
"Az AutoSOS Prémium Veterán csomag kizárólag OT rendszámú gépjárművekre köthető! "
Így meg a 15év elég viccesen hangzik, miután OT-t 30éves kor felett lehet "kapni".
Akkor milért így hirdetik 15év felett? Végülis a 30 is felette van, mindenesetre akit érint az hívja fel őket! OT-s rendszámú autóval maximum belföldön közlekednek ha így van nem sok ügyfelük lehet. A miénk még "csak"(?) 10 éves úgyhogy minket nem érint
szia Kerkyra,és Szunyi,persze,hogy a vénuszban voltunk,semmi különlegesről nem tudok beszámolni,az út odafelé volt 1 kicsit hosszabb,ásotthalom 3ó,röszkénél mások 6ó,annyi a változás ,h Feri bácsi megint ott volt,meg is lepődtem...
Sziasztok! Hát újra itthon. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Néhány tapasztalat az útról. Mi Horvátország felé mentünk amit nem bántunk meg. Udvarnál senki nem volt előttünk, így pillanatok alatt átjutottunk. Egyik határon sem kellett várni, egyedül a görög be volt tömve. kb 1,5 órát álltunk. Sajnos végig iszonyatos esőben mentünk lefelé egyik vihar a másik után, így nem hajnalban, csak reggelre értünk le szerintem ezért lehettek ennyien, pedig hétfő reggel volt. Odafelé, a Belgrád elkerülőn hazafelé a városon keresztül jöttünk mindegyik rendben volt, igaz mi Zagrabi autópályáról tértünk rá az elkerülőre. Hazafelé a macedón autópályát csinálják. A második fizetőkapu előtt, és a második és harmadik kapu között végig korlátozás van a felüljárókon lépésben lehet jönni, a közepe fel van vágva, oriási lyukak tátonganak néhol úgyhogy, óvatosan arra felé! A Macedón határ tele volt koldusokkal a szakadó eső ellenére, pedig már évek óta nem láttam egyet sem. Vranjenél az elterelés jól ki van táblázva nem vészes. Hazafele is Horvátországnak jöttünk, egyedül a Mac-Szerb határon álltunk fél órát. A Mac határ utáni RT Petrol kúton tankoltunk amit ajánlottatok, elmentünk Wc-re mire visszamentünk egy srác piszkálta a kocsi ajtaját, pedig közvetlen a Shop elé álltunk félre. Úgyhogy senki ne hagyja az autót őrizetlenül.
#2230472014-08-11 08:59:35 Válasz a #223021. hsz-ra
Szia DJBobo! Szomorúan olvastam beszámolódat, főleg a Macedón állapotokkal kapcsolatban. Egyébként is úgy terveztem, hogy ideális esetben ha alszik a gyerek, akkor nem vesszük ki, hanem felváltva megyünk wc-re, de ezek után mindenképpen, még ha fel is kel és ki kell venni, akkor is egyikünk a kocsi mellett marad. Az okát inkább nem mondom el az asszonynak.... Aztán mikor meglátott titeket elszaladt? Megkérdezted tőle mit akar?
Ahogy meglátott minket eltűnt mint a kámfor. Alapesetben mi sem szoktuk a kocsit őrizetlenül hagyni, de most mindenkinek sürgős volt elintézni a folyó ügyeit, ráadásul pont megállt egy busz és siettünk hogy megelőzzük a leáramló tömeget. na mindjárt ki is akarták használni hogy otthagytuk a kocsit, még jó hogy bezártuk.
#2230642014-08-11 13:10:33 Válasz a #223055. hsz-ra
Djbobo, milyen napszakban voltatok az RT kúton?
Tényleg rossz így olvasni a tapasztalatodat, tanulság, hogy az ördög nem alszik!
Július közepén utaztunk, odafelé és visszafelé is megálltunk ott, semmi gyanúsat nem tapasztaltunk, tényleg minden rendben volt. Tetszett is a park igényes, kulturált kialakítása.
A határon tényleg vannak koldusok, az is igaz, de mindig is voltak. Ha az ember lezárja az ajtókat, ablak nincs lehúzva, semmi veszélyt nem jelentenek - persze, nem jó látni, de Budapesten is sok lámpánál előfordul egy-két hasonló szerencsétlen...
Csak azért írom, hogy a "macedon állapotok" felhangon egy kicsit árnyaljak
Jutka
Bocs, most látom, hogy írod, évek óta nem voltak koldusok.....Az elmúlt pár évben mi nem utaztunk arra, viszont korábban mindig voltak....ezért írtam így.