#2158572014-05-05 14:27:47 Válasz a #215787. hsz-ra
Szia! Nem tudom, hogy találtál-e már térképet szállásokkal, de én ezt tudnám ajánlani. szinte 99%-ban mindegyik fent van rajta, leírással, képekkel és hogy hol helyezkedik el a térképen.
Suppadre! Látom, nemsokára utazol, írd meg ám, milyen az idő, a tenger, és hááát..mindent Irigy vagyok Mi is nyaraltunk Sartin, nekem nagyon tetszett, és valóban, jól is esik a gyaloglás part és part között.
Elnézést, ha már feltették többen a kérdést, de valahogy a keresővel nem boldogulok. Azt szeretném megkérdezni, hogy manapság el lehet-e úgy menni Sartiba, hogy ne foglaljon előre az ember szállást. Három éve voltunk ott, akkor foglaltunk előre, de akikkel utaztunk, Ők 2 gyerekkel így mentek és hamar találtak is megfelelő apartmant. Azóta megváltozhatott a helyzet, vagy június végén nekivághatunk így 1 gyerekkel?
#2159132014-05-06 19:51:10 Válasz a #215890. hsz-ra
Általában az utcán egy kis asztalnál ülnek idősebb hölgyek, vagy akár gyerekek is és kínálgatják a szobákat. Nekem olyan is volt, hogy amikor sétáltunk és nézelődtünk, odajöttek hozzánk és mondogatták, hogy room room Magyarul van lehetőség foglalás nélkül is találni szállást, sőt néha az utazási irodákban is segítenek. Sartin ott van a Sithon illetve a Thaoussanis
#2159142014-05-06 19:58:20 Válasz a #215907. hsz-ra
Sartiban maga Sarti a fő látnivaló, de ha béreltek egy robogót, akkor a környéken is nagyon klassz helyeket lehet felkeresni. Sartin nagyon klassz felsétálni este a nagy dombra és leülni a kis kápolnánál, lenézni az üdülőfalura Nagyon hangulatos. Szép a templom is, oda is érdemes benézni. A part nagyon változatos, van egy sziklás rész, ahol mindenféle állatkával is lehet találkozni, van sima homok rész is. Vagy robogóval ( mi így voltunk egyszer) vagy busszal, ami a Karpouzaki utcájából indul el lehet látogatni Neos Marmarasba. Én azért ajánlom a robogót, mert útközben több helyre be lehet nézni. Sikhia, Toroni, Porto Carras borüzem, de persze egyénenként változik kinek mi az érdekes. Esetleg át lehet még rándulni a Narancs Partra vagy Vourvouruba...
#2159262014-05-07 08:15:00 Válasz a #215923. hsz-ra
Szia Vadevezős!
Ha csak ketten szoktunk menni, akkor is a fontosabb dolgok árait fel szoktam írni, mert a baráti körből sokan utaznak nyaranta Görögországba, többen pl. imádják szintén Sartit, így tájékozódás szempontjából mindig megosztjuk egymással a kinti tapasztalatokat.
Sokan lehet azt gondolták, vajon ki ez az őrült nő, aki végigjegyzetelte a nyaralását a leírt mennyiségű szöveg láttán, de mivel tanultan anno gyorsírást, így pikk-pakk meg volt minden. Ráadásul, mint írtam most könnyű helyzetben voltunk, hiszen 9 felnőtt ember azért szép kis mennyiségeket fogyasztott akár éttermi szinten, akár a boltok árúi közül. Az esti sétáink során kicsit mindig széjjelnéztünk itt is, ott is, és azután mindenki elmondta merre mit és mennyiért látott, én meg gyorsan leírtam ott mindent frissiben, mert utólag most itthon én sem emlékeztem volna rá, hogy minek mi volt az ára. És mivel mi sem először jártunk ott, szinte már egy kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy „hazajárunk” Sartira, így azért annyi lépéselőnyünk volt nekünk is, hogy mi már tudtunk hol mit érdemes venni. Mivel írtad, hogy többször jártatok ti is Sartin, így gondolom nektek is megvannak azok a bejáratott helyek, amiket szerettek, legyen szó akár éttermekről, akár élelmiszerboltokról.
Andi