Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14461
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216096 Üzenet linkje2014-05-12 06:49:49  Válasz a #216088. hsz-ra

Szia Csomo és Pulai!
Melyik Annára vagytok kíváncsiak?????????
Mert 2 is van, ráadásul nagyon közel egymáshoz (1 kis utcányira). Az egyik benne van most a Grandosok kínálatában, a másik pedig már az Apollonosoké évek óta. Az utóbbiba többször is laktunk már.
Andi

# 14462
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216097 Üzenet linkje2014-05-12 06:55:44  Válasz a #215968. hsz-ra Előzmény #215968

Helló Sancho!
Köszi a dicsérő szavakat, de te sem panaszkodhatsz ezen a téren, hiszen olyan nagyon sok hasznos infót osztottál már meg eddig is a fórumozókkal, és remélem, teszed majd ezt a jövőben is.
Hiába voltunk sokszor Sartin, rengeteg olyan bár és étterem van még, ahová eddig nem tértünk be. Vannak helyek, ahol rengetegszer elmentünk, de valahogy azután mégsem oda mentünk be (hanem a már megszokott, bevált helyeinkre). Ilyen például George bárja is, vagy akár Dimosék vagy a Regina, és még sorolhatnám tovább, és tovább. Pedig hallottuk, hogy nagyon hangulatos George bárja, ahol ugyan nem a mai zene megy, de a berendezési tárgyak, George emlékei miatt egy igen különös hangulata van a helynek. Azt mesélték kint róla, hogy ő egy „menő” zenész volt valamikor odakint, igazán laza figura és nagyon jó hangulatot tud pillanatok alatt teremteni maga körül.
Sassos terveiről nem hallottunk ősszel. Annak ellenére, hogy nekünk nem ez volt a kedvenc helyünk, láttuk, hogy sokan szeretik ezt a büfét. És mivel a Sithonosok sok-sok éve az ő motorkölcsönzőjét nyomják ezerrel, így aki már ott bérelt motort, szinte biztos volt, hogy evett is ott, hiszen egymás mellett volt a két hely.
Üdv: Andi

# 14463
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216098 Üzenet linkje2014-05-12 06:57:43  Válasz a #215994. hsz-ra Előzmény #215994

Kedves Nei Pori!
Jó pihenést, és nagyon kellemes időt kívánok az egész csapatnak. Érezzétek nagyon jól magatokat!
Üdvözlettel: Andi

# 14464
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216099 Üzenet linkje2014-05-12 07:45:12 

Sziasztok Sartisok.
Nem sokára indulunk Sartiba és jó lenne még néhány hasznos
információ,főleg a Klio apartmanról,mert itt leszünk két hétig.
Ha valaki már volt itt,legyen kedves és írjon tapasztalatairól.
Előre is köszönöm.

# 14465
Zongora
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216101 Üzenet linkje2014-05-12 08:55:36 

Szia borkaandi!

Szeretnék érdeklődni az Apollonos Annáról? Köszönöm. icon_smile.gif

# 14466
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216102 Üzenet linkje2014-05-12 09:40:13  Válasz a #216099. hsz-ra Előzmény #216099

Borkaandi nemrég ezt írta a Klióról.
"Klio: a Klio a nagy parkoló közelében, közvetlen a macedonia discoval szemben van, az ófalu elején. nincsenek itt már olyan őrületesen nagy bulik, mint régen voltak. Állítólag már csak főszezonban van ott kicsit nagyobb ricsaj. És az sem a kiszűrődő zene miatt, hanem az ott italozó, vagánykodó fiatalok végett.
szép és igényes az apartman belülről. tetszettek a tágas erkélyek, kényelmesen el lehet kint férni. talán a fürdő tervezésénél gondolhattak volna arra, hogy a wc előtt hagyjanak némi kis helyet, hogy az ember a csülkeit tudja valahová pakolni, mert odalógott a tusolórész. de ezt az apró bosszúságot leszámítva maximálisan tetszett nekünk ez a ház. egyébként a parkolással itt sem lenne gondotok, és ez a ház is közel van a parthoz. ha oldalsó szobát kaptok, akkor még egy kicsit itt is rá láthattok a tengerre. "

# 14467
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216103 Üzenet linkje2014-05-12 09:42:30 

Ezt pedig kobebe írta

"mi tavaly előtt voltunk a Klioban. viszonylag új, szépen berendezett, szokásos felszerelésekkel rendelkező , szépen tisztán tartott apartman. tapasztalatom szerint csendes helyen van, annak ellenére is , hogy a macedónia discoval szemben van. zene alig hallható ki, az esetleges discos utcai zaj nem volt jellemző, de csukott teraszajtónál nem volt hallható. közel van kb. 100 m. a nagy sárga supermarket.
szerintem jó választás "

# 14468
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216104 Üzenet linkje2014-05-12 10:46:35 

Dettix.
Köszi a válaszokat.

# 14469
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216107 Üzenet linkje2014-05-12 11:28:53  Válasz a #216064. hsz-ra Előzmény #216064

Szia szeroz!

Hú ne is mond icon_smile.gif Minden nap téma a nyaralás, folyamatosan nézzük a képeket és videókat. Anyuék is nagyon be vannak sózva icon_smile.gif Persze én is, bár én picit tartok az úttól, mert most először autóval megyek, de majd csak rendben lesz minden icon_smile.gif Anyu már másodszor lesz Göröghonban, apu viszont még sohasem járt ott, tehát ő is Sartival kezdi a görög élményeket. Bízom benne, hogy őt is ugyanúgy elvarázsolja majd, mint engem és mindenkit icon_smile.gif Az itinert majd kinyomtatom és remélem elvezet icon_smile.gif

# 14470
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216108 Üzenet linkje2014-05-12 11:31:11  Válasz a #216083. hsz-ra Előzmény #216083

Szia Kiss László!

Többen megerősítették a hírt, de mint írtam is, megvásárolt egy éttermet lenn a Tengerparton és ott lehet hogy továbbra is lesz valami kaja, bár én koktélbárról tudok, de majd az első fecskék biztos tudnak valami infóval szolgálni icon_smile.gif Mindenesetre megpróbálok utánakérdezni.

# 14471
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216111 Üzenet linkje2014-05-12 11:43:31  Válasz a #216097. hsz-ra Előzmény #216097

Szia Andi icon_smile.gif

Igyekszem én is továbbra is segíteni mindenkinek amivel csak tudok icon_smile.gif Majd ha hazaértem megpróbálok minél több hasznos infót megosztani icon_smile.gif Valóban sok étterem van és van ahol én sem jártam még. Múlt nyáron az Avrában kezdtünk, aztán végigettük a parti éttermeket icon_smile.gif Volt egy nagyon jó kis kajálda a Renáta, ami a Karpouzakitól induló utcában volt, egy kis Fa hintaágy volt előtte. Nagyon finom volt a kaja és volt "megalo" óriás Mythos icon_smile.gif Amikor legutóbb Sartin jártam szomorúan észleltem, hogy bezárt icon_sad.gif Idén is szeretnénk pár helyet kipróbálni szüleim már az óriás palacsintán álmodoznak icon_smile.gif A George's Pub-ba csak véletlenül vetődtem el, mert a görög est után az utazási irodák dolgozói, nekem konkrétan a Sithon Travelnél dolgozó kis hölgy ajánlotta, hogy menjünk velük, mert ők is odamennek. Az elejére bizonyos okokból nem emlékszem icon_wink.gif , de amikor megjött a kép, akkortól láttam, hogy óriási a hangulat, és az egész kinézete a helynek. Tisztázódtak bizonyos félreértések is, pl. hogy az anyukám nem a barátnőm icon_biggrin.gif Megismerkedtünk egy görög manusszal Marmarasból, aki meghívott minket némi italra így majdnem megint törlődtek az emlékeim, de szerencsére nem icon_smile.gif Ha megint eljutok, majd megpróbálok képeket is készíteni icon_smile.gifBár azt hiszem néhány talán van is, majd utánanézek icon_smile.gif Sassosról csak azt tudom amit néhány ismerősömtől hallottam, de majd utánanézek. Információim szerint a kölcsönző marad, csak a Samurai gyros szűnik meg...

# 14472
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216143 Üzenet linkje2014-05-13 10:28:40  Válasz a #216111. hsz-ra Előzmény #216111

Helló Sancho!
Le a kalappal előttetek! Az igazán szép teljesítmény volt részetekről, ha végig ettétek az összes tengerparti éttermet, lévén, hogy jó sok van belőle. Tény, hogy van választék bőven, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
Előbb-utóbb csak eljutunk majd George bárjába is, amiről láttunk már fotókat, mert baráti körből többen is jártak már ott. És persze még számtalan hely van, amit szeretnénk kipróbálni. Mert például a Renátában illetve Dimosékkal is az a vicc, hogy akár a főtérről jövet-menet, vagy akár mikor palacsintáztunk a Quality-be, számtalanszor mentünk el ugye mellettük, hiszen ott van tőle mindkettő pár méterre – de valahogy utána mégsem ott ettünk. Jók lehetnek az infóid Sassosról, mert most már több Sartira visszajáró ismerősünktől is hallottuk ugyanezt, hogy a kölcsönző marad, csak a kis büfé szűnik meg mellette. De majd kiderül odakint mi a helyzet.
Szia: Andi

# 14473
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216144 Üzenet linkje2014-05-13 10:32:14  Válasz a #216101. hsz-ra Előzmény #216101

Helló Zongora!

Remélem választ kapsz majd 1-2 dologra az Anna házzal kapcsolatba, amire esetleg kíváncsi voltál.

ANNA apartman (Apollonos)
Ez egy 2 részből álló épületegyüttes. A főépület alsó szintjén, ami közvetlenül az utca mellett van, van egy 3 ágyas stúdió, illetve egy 4 ágyas apartman. A hozzáépített hátsó részen 2-3 ágyas stúdiók vannak, illetve úgy tudom, vagy egy 5 ágyas apartman is.
Ha valaki kocsival megy ide, akkor vagy közvetlenül a ház előtt tud parkolni, vagy egy pár méterrel odébb a Papus ház mellett van egy nagyobb üres placc, oda szoktak autókat lerakni.
Sarti úgymond középső területén (nagy parkoló és a focipálya közötti részen) található ez a ház, szokták ezt a részt Sarti Village néven is emlegetni a prospektusok.

A tengerpart kb. 60 m oda, így kortól és persze tempótól függően 1-2 perc alatt le lehet érni, annyira közel van. Az apartmanhoz nagyon közel van még Sarti legjobb péksége, illetve pusztán pár lépésre ott van még a háztól a Maria market is. Ami azért is jó, mert nem kell messziről cipelni az összecsomagolt 6-os ásványvizeket (mert így éri meg venni). Vagy, ha valaki néha főzni akar, akkor az alap zöldségfélék (burgonya, hagyma, uborka, paradicsom, paprika) és pár gyümölcs (szőlő, dinnye, stb.) itt is beszerezhetők. Persze itt is van egy minimális mennyiségű tejtermék, csomagolt felvágottak, konzervfélék, piák, üdítők – de óriási nagy választékra ne számítsatok. Viszont az esti nagyobb csavargós séták alatt meg beszerezhető minden egyéb, amire szüksége lehet odakint az embernek.

Mivel nem az ófaluban van, így talán egy kicsivel csendesebb annál. Persze mint szinte mindenütt, robogózó fiatalok itt vannak szép számmal, de azért olyan őrült nagy tömegek nem mennek el esténként közvetlenül a ház előtt, tehát viszonylag nyugis helyen van (főleg, ha hátul lakik majd valaki).
De az a jó ebben a házban, hogy egy rövidke sétával esténként könnyen elérhető a központ nyüzsgőbb forgataga, illetve, ha nagyon sekély vízre vágytok, akkor szintén egy kis sétával át tudtok gyalogolni Sarti Beachre is.
Ha gyalogosan el akartok jutni Sarti Beach egész végére (a sziklák közelébe), akkor az kicsit odébb van, persze attól függ mennyire vagytok felpakolva cucokkal, no és perszer, hogy mennyire bírjátok tűző napon a gyaloglást. Ott fantasztikusan puha homok van (ami sokkal jobban tapad), nagyon-nagyon sekély a víz (ezáltal kicsit melegebb), és egész hosszasan be lehet gyalogolni úgy, hogy még a térdig alig ér a víz. Nem véletlenül szeretik ezt a részt olyan sokan, tényleg nagyon klassz, érdemes legalább egyszer elmenni oda (utána meg majd úgy is visszavágytok).
De, ha valaki nem bérel robogót, és gyalogosan nem akar olyan messzire elmenni a nagy melegbe, akkor nem árt tudni, hogy tulajdonképpen a foci pálya mellett, a kis homokdűnéktől kezdve már folyamatosan egyre-egyre sekélyebb a víz, ahogy haladunk fölfele, tehát nem muszáj felgyalogolni egészen a végéig. Bár tény, hogy szerintem ott a legjobb.

Itt több alkalommal is laktunk már, én nagyon szerettem mindig ezt a házat, mert szerintem nagyon jó helyen van, úgymond az aranyközépúton. Nagyon aranyosak a tulajdonosok is! De mi eddig mindig csak a főépületbe laktunk, 1-szer a 4 ágyasba, és többször a 3 ágyasba.
Itt a 4 ágyas apartmanba 2 külön álló szoba található, az egyik ablaka oldalra a szomszédos ház kertjére néz, míg a kicsit nagyobb szoba végében pedig ott van a hatalmas terasz. Itt nagyon klassz a konyharész, ami teljesen külön van a 2 szobától, tulajdonképpen a szélén ott a 2 fal, csak ajtó nincs rajta. Itt talán a fürdő-wc megoldás egy kicsit bénácska, egy keskeny lukba van az egész. De ezt leszámítva nagyon szupi volt ez az apartman.
A 3 ágyasba többször is laktunk már. Ez egy kis kocka szoba egy francia és egy szimpla ággyal, a végében pedig ott a „konyharész”. Itt valamikor a fürdőben kád volt, de hallottuk, hogy mióta ott jártunk történtek kisebb-nagyobb felújítások mindkét épületben, és száműzték a kádat (ami nem is baj). Azt imádtuk ebben a stúdióban, hogy ennek szintén nagy volt a terasza.
Mert talán egy dolog nem tetszik igazán a hátsó részben, az, hogy olyan kis béna teraszai vannak, szerintünk kicsit keskenyek. Kialakíthatták volna egy kicsit nagyobbra is. Viszont a hátsó részben talán az a jó, hogy nem süt oda végig a nap, így főszezonban nem hasonlít egy meleg katlanra.
Szóval szerintem összességében a hátsó rész kicsi teraszait leszámítva is nagyon jó választás az Apollonosok Anna apartmanja.

Szia: Andi

# 14474
Zongora
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216147 Üzenet linkje2014-05-13 10:49:28 

Helló borkaandi!

Köszönöm gyors és segítőkész válaszodat sok hasznos infót tudtam meg. Mi többen megyünk 3 család így leszünk a 3és 4 ágyasban egyaránt. Mégegyszer köszi:) Üdv: Zongora

# 14475
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216150 Üzenet linkje2014-05-13 11:58:00  Válasz a #216147. hsz-ra Előzmény #216147

Nagyon szívesen Zongora! Örülök, ha tudtam segíteni.
Laktunk már mindenfele Sartin, ófaluban, ezen a „középső” részen, illetve Sarti Beach-en is. Szerintem jó helyre mentek, nekünk az a környék ott a kedvencünk. Nincs a nagy központi nyüzsibe, de mégis minden egy kis kellemes sétával könnyen elérhető innen.
Szép napot!
Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 964 965 966 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu