Sziasztok! Idén június végére tervezünk egy utat Sartira, utoljára 2009-ben voltunk és eddig sosem foglaltam le a szállást, hanem ott kerestünk. 2009-ben főszezonban voltunk és 2 családdal, ezért elég nehezen jött össze a szállás. Mit tudtok, idén lehet szállást találni foglalás nélkül június végén 10-12 napra 2 felnőtt és 2 gyerek részére? Ha esetleg árat is tudna valaki nagyon megköszönném!
#2162232014-05-14 22:06:45 Válasz a #216220. hsz-ra
Szállást találni szntem bármikor lehet Sartin, viszont az árak nagyon változóak tudnak lenni. Június végén kb. 50 euro/nap körül találsz korrekt szállást 4 főre. Mióta gyerekeink vannak inkább foglalok előre az a biztos
Sziasztok!
Elkészült a Grigoris apartmanház!
Fotók róla a Mitos travel oldalán.
Mi júl.18.-án megyünk Apollon szervezésben.Biztos van köztünk,aki
elöbb megy,úgyhogy izgatottan várunk minden infót.
Mindenkinek nagyon szép nyaralást kívánunk.
#2163152014-05-17 12:02:40 Válasz a #216314. hsz-ra
Szia Zongora!
A buszok általában görög idő szerint 9-10 óra közt lent vannak.Értünk már le előbb is.Függ a határoktól,irodától,én Apollonnal megyek.Sokat számít mennyit állunk a határon,és hogy tisztelt utastársainktól,mert hogy van néhány akik nem érnek vissza időben.Általában szintén görög idő szerint fél hatra vagyunk Evzoninál.A görög ott már nem igen foglalkozik semmivel,mosolyog meg jó nyaralást kíván.Általában persze.Ja és sofőr függő,Norbi szereti megnyomni vele voltunk már lent nyolc előtt is.Szia,jó nyaralást.Ha bármi kérdésed van írjál,szinte hazajárok Sartira
#2163192014-05-17 12:50:46 Válasz a #216316. hsz-ra
Szia ! Mi most megyünk először Sartira és szeretném kérdezni hogy a csomagokkal mit lehet tenni addig amíg a szállást nem lehet elfoglalni. Mi is az Apollonnal megyünk de szállást egyénileg foglaltam .Még kérdezném hogy a csomag mekkora lehet amiért még nem szólnak .Köszi a választ ,már nagyon izgulunk .
Sziasztok!
Érdekelne néhány info a Sarti Beach Apartmanról, valamint arról hogy a közelében található-e szupermarket, pékség, tavernák, éttermek, vagy érdemesebb besétálni a faluba?
Megy valaki idén a Sarti Beach-be?
Köszönöm előre is a válaszokat, segítséget
#2163282014-05-17 16:08:26 Válasz a #216319. hsz-ra
A csomagoknak általában mindig találnak egy helyet ahova le lehet rakni. Sokszor maradnak is páran a csomagoknál akik picit pilledtebbek és nem akarnak elmászkálni A csomag mérete elvileg nem behatárolt, ami befér a csomagtartóba azt megpróbálják begyömöszölni, bár a szabvány bőröndök hasonló méretűek. Az utastérbe fel lehet vinni több csomagot, de ez azzal jár, hogy a lábatok alatt vagy ott kell elhelyezni ahol vagytok. Oda túl nagy csomagot nem lehet felvinni, mert zavarhatja a többi utast és elvileg nem szabadna a közlekedő folyosóra sem tenni semmit, de ezt az eddigi nem kevés buszos utazásom során sosem tartották be. Elvileg túl nagy, vagy túl sok csomag szállítását a sofőrök megtagadhatják, értve itt a több karton sört vagy több csomag ásványvizet, bár aki innen visz ásványvizet és sört az meg is érdemli...
Mi kisebb táskában és hátizsákban visszük a fontosabb dolgokat fel a buszra, így azokat be tudjuk tenni az ülés alá, így kevésbé zavaró. A kis hűtőtáskát pedig kettőnk közé hosszában tesszük be, így marad helyünk.
Az izgalom érhető Mindenki be van sózva a nyaralás miatt Sarti egy nagyon aranyos kis üdülőfalu, mindenki nagyon jól érzi magát
#2163312014-05-17 16:17:57 Válasz a #216321. hsz-ra
Sarti Beach-en nincs túl sok minden. Úgy tudom van két étterem és egy supermarket, de túl nagy választék nem volt amikor én arra jártam Szerintem érdemesebb besétálni a faluba, de persze biztos lesz aki megcáfol CÁF!