Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14506
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gulyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216460 Üzenet linkje2014-05-20 10:46:30 

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy az Apollónosok még a régi buszaikkal járnak?Júliusban utaznánk Sartira a Dyna Babinisbe!
Köszi
gulyi

# 14507
Pulai1000
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216474 Üzenet linkje2014-05-20 19:23:00 

Na ez engem is érdekelne mert szerintem az emeletes Neoplanok már egy kicsit viharvertek,és kényelmetlenek az üléseik.
# 14508
Fekikecske
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216476 Üzenet linkje2014-05-20 19:30:17 

Mi is voltunk lovagolni 2011-ben, nagyon jó volt, a hegyek után a tengerparton is mentunk. 2 órás prgram volt, ajánlom mindenkinek.
# 14509
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216487 Üzenet linkje2014-05-20 21:00:21  Válasz a #216419. hsz-ra Előzmény #216419

Helló Marcsipán!

AUTÓ KÖLCSÖNZÉS
Az ófaluban, a főutca vége fele megtalálod az autókölcsönzőt, kint van a nagy tábla MASTER CAR felirattal.

Az árak úgy jönnek majd, hogy 1nap – 3 nap – 7 nap. Direkt beleírtam egy táblázatba, de azt nem tudtam olyan formán ide bemásolni. De azért remélem el lehet majd így is igazodni rajta. 3 illetve 7 napra korlátlan km van.

Atos 1.1, Panda 1.1 --- 50 € / 145 € / 280 €
Punto 1.2, Citroen C3 1.1 --- 55 € / 150 € / 290 €
Citroen C3 1.4 --- 60 € / 155 € / 310 €
Citroen C4 1.4 --- 65 € / 170 € / 340 €
Hyundai Matrix 1.6, Oktavia5, Skoda Roomster -- 70 € / 180 € / 360 €
Cabrio Jimny Jeep 1.3 --- 75 € / 200 € / 390 €
Hyundai Trajet 2.0 (7 személyes) --- 110 € / 315 € / 700 €
Opel Viva RD (9 férőhelyes) --- 130 € / 360 € / 700 €

+ a biztosítás!
Az 1 napos bérléseknél általában 100 km-t lehet maximum menni, de ezt majd megkérdezitek.

De én biztosan a helyetekben rákérdeznék emellett még valamelyik Sithon Travelos irodába, hogy ők mit tudnak ajánlani. Mivel jártatok már ott, így biztosan tudod, hogy az egyik irodájuk az ófaluban, a főutcán van, a másik pedig a nagy parkolónál. Egyébként 10-14-ig valamint 18-22 óráig vannak nyitva. Illetve meg tudod még kérdeni esetleg a Taousanis Tours irodába (a főtéren) is, hogy ők mit tudnak ajánlani, és akkor így már sokkal nagyobb választékból tudnátok dönteni, akár típusok, akár ár tekintetében.

MOTOR BÉRLÉS
Angelónál tavaly 3 napra 24 euró, 2 napra 18 euró, 1 napra pedig 10 euró volt egy 125-ös robogó.

Sassos árait nem tudom.

Látom pár nap múlva utaztok. Nagyon jó utat kívánok Nektek!
Szia: Andi

# 14510
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216488 Üzenet linkje2014-05-20 21:04:22  Válasz a #216419. hsz-ra Előzmény #216419

Marcsipán az kimaradt az előbb, hogy az autó árak, 2013-as bérleti díjak.
# 14511
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216491 Üzenet linkje2014-05-20 21:25:22  Válasz a #216488. hsz-ra Előzmény #216488

Szia!

Sartiban nem vagyok otthon, véletlenül kukkantottam be. De ezek az árak piszok magasak, szerintem. Írod, hogy tavalyi... De mikori? Azt gondolom, tán ott sem mindegy, hogy elő - fő - vagy utószezon.
Legalábbis tapasztalataim szerint icon_wink.gif

# 14512
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216495 Üzenet linkje2014-05-21 06:40:34  Válasz a #216491. hsz-ra Előzmény #216491

Szia Melus!

Kérlek szépen egészen pontosan ez volt kiírva ennél az árlistánál, hogy:

01.05.2013 - 30.06.2013 und 15.09.2013 - 31.10.2013.

Tavaly szeptemberben nem vettünk ki autót, mivel 9-en voltunk, részben busszal, részben autóval, így, ha kellett volt kocsink. Csak baráti körben kértek, (akik nemsokára utaznak majd ki), hogy nézzük meg, hol tartanak most kint az árak, mert már ők is több éve béreltek kocsit Görögországba.
Mi egyébként már elég régen béreltünk itt Sartin autót (2009 szeptemberében), akkor Citroen C3-t béreltünk, aminek napi 40 euró volt a bérleti díja. Tavaly július végén Pargán, illetve utána augusztus elején Nei Poriban nyaraltunk. Míg Pargán főszezonban a kis Panda 1 napra 65 euró volt, addig ugyanez a típus Nei Porin már csak 48 euró. Szóval szerintem elég változóak mindenütt az árak.
Én egyébként azért is ajánlottam Marcsipánnnak is, hogy érdeklődjön még pluszba a kinti irodáknál is, hátha nekik lesz jobb ajánlatuk. Mert nem kell mindjárt az első helyen kibérelni az autót. Az sose árt, ha több helyről van infók, akkor könnyebb dönteni, mit mennyiért adnak, és hova érdemes utána betérni kölcsönözni. Hiszen senki sem ellensége saját pénzének!
És abban teljesen igazad van, hogy általában mások az árak, elő-, utó-, illetve főszezonban. Látod ez eszembe se jutott, hogy odaírjam, bár Marcsipánt gondolom csak körülbelülre érdekelte, hogy mégis képbe legyen az árakkal. Hogy most tavaly óta mekkora áremelések lesznek mire pár nap múlva mennek, hát azt nem tudni. Arra majd kíváncsi leszek én is, remélem megírja itt a fórumon.

Szia: Andi

# 14513
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216498 Üzenet linkje2014-05-21 07:59:55  Válasz a #216460. hsz-ra Előzmény #216460

sZIA!
A buszok ugyanazok,de tudsz kéni fix helyet az kényelmes,ha tudnak segítenek.2500 plusz ugyan de megéri,szerintem a nagy zöld nagyon jó

# 14514
Sizu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216503 Üzenet linkje2014-05-21 08:31:15  Válasz a #216460. hsz-ra Előzmény #216460

Szia!

2 éve voltunk Sartin az Apollonnal, az emeletes zöld busszal. Szerbiában lerobbant és 6 órát álltunk, úgy, hogy azt sem tudtuk, célba érünk-e egyáltalán, mert 6 órán keresztül semmit sem szóltak az utasokhoz.

Sartit imádtuk, egyszer mindenképp visszamegyünk, de majd pár év múlva, mert én szeretek új helyekre menni nyaralni, és nem oda, ahol már voltam. De Sarti tényleg szerelem volt.

Viszont a Dináról (Babinis) lebeszélnélek, ha még nincs befizetve. A legrosszabb lehetőség mind közül. Na jó, nem nagyon vészes, de az összes többi jobb. Nem volt koszos, meg nem voltak bunkók, csak annyi van, hogy ez van mindentől a legtávolabb. kocsival mindegy, de mi busszal voltunk, és amikor foglaltuk az utat, már csak ide volt 2 szabad hely. Meg ugye akkor még azt sem tudtuk, mi hol van Sartin.
Van egy "főút" a falu felett, ez annak a túloldalán van, ahol már semmi sincs. A boltok, az összes többi apartman bent a faluban. Elindultunk a partra felfújt matraccal, és keresztül mindenen. Amit a katalógusok írnak, hogy x m a parttól, az szerintem légvonalban van, meg nyilván próbálják úgy írni, hogy minél jobban megfogják az utast. Lehet, hogy ez a Dina annyira lenne a parttól, de egyenesen a partra nem lehet lejutni, mert azok a telkek ba vannak épülve, szóval nagyot kell kerülni, és gazos telkeken kell átvágni, hogy lejuss a partra vagy akár a faluba. Mondom, túl lehet élni, meg el lehet menni egy rendes aszfaltos útig, de akkor már 10 percet gyalogolsz. Míg az összes többi apartman ott van 1-2 percre a parttól. Nekünk nem esett jól, hogy strandolás után "haza" akartunk ugrani átöltözni, és menni ebédelni (hogy ne a matraccal meg nagy strandtáskával menjünk éttermet keresni), sokat kellett gyalogolni, aztán megint vissza a faluba, aztán ebéd után megint haza, kifáradva az már több km volt. Egy szó mint száz, Sartit nem szabad kihagyni, de amíg van más alternatíva a Dinával szemben (ha gyalogosan vagytok), addig érdemes azt választani.

# 14515
Gulyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216507 Üzenet linkje2014-05-21 09:39:46  Válasz a #216503. hsz-ra Előzmény #216503

Köszi a tájékoztatást,már befizettünk a Babinisbe,hát majd sétálunk egy kicsit.Stavrosba voltunk többször is és ott is kellett sétálni a partra is és a faluba is.
# 14516
Gabrilosz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
281 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216508 Üzenet linkje2014-05-21 09:57:47 

Délben mi mindig otthagyjuk a parton a "nagyobb" dolgokat, matrac,napernyő,napágy stb., úgy megyünk el mindig kajálni, nem hurcoljuk magunkkal, sose nyúltak még hozzá, mindig minden úgy van ahogy hagyjuk. Ha nagy a szél akkor keresni kell köveket, mert volt már hogy a susnyásból szedtem elő a matracot icon_smile.gif
# 14517
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216511 Üzenet linkje2014-05-21 10:38:51  Válasz a #216503. hsz-ra Előzmény #216503

Helló Sizu!

Olvastam, hogy nektek is vannak, nem túl szép emlékeitek az Apollonosok zöld emeletes buszával. Nekünk is sikerült már 2-szer lerobbanni vele, de akkor mi szerencsésebbek voltunk nálatok, mert először másfél órát, majd második alkalommal bő két órát álltunk emiatt. De nálunk a sofőrök mindkét alkalommal, sűrű elnézések közepette próbáltak tájékoztatni bennünket, hogy kb. mire számítsunk, így azért némi fogalmunk volt róla, hogy mi vár ránk. De a szerelés után legalább simán kiértünk vele, és mi már ennek is tudtunk akkor ott örülni. Ez sajnos benne van bármelyik busz esetében a pakliban, hogy bizony lerobbanhat útközben. Ettől függetlenül szeretjük mi nagyon az Apollonosokat, de tény, hogy talán a Grandosoknak vannak most a legmodernebb buszaik.
Andi

# 14518
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216513 Üzenet linkje2014-05-21 10:44:16  Válasz a #216507. hsz-ra Előzmény #216507

Helló Gulyi!

Olvastam én is a bejegyzésed a fórumon, de megmondom őszintén, nem akartam kedved szegni, mivel már befizettetek a Dinába. Viszont így, hogy Sizu írt róla, így gondoltam én is hozzászólok, mert ha nektek ez már nem is segítség, de ez az info esetleg jól jöhet még azoknak, akik ezután foglalnának ebbe a házba szállást maguknak.
Sartit továbbra is bárkinek jó szívvel merem ajánlani, de egészen biztos, hogy nem ezt a házat választanám, ha busszal mennék oda.

DINA ház
Ez a szállás már több néven futott az utóbbi években, először Babinis, utána Dina, de sokan már Vamvini hotel néven ismerik.
Mi még nem laktunk itt, de 2012-ben lehetőségünk nyílt bent is széjjelnézni. Nekünk igazán tetszett, amit ott láttunk, nagyon szépen parkosítva van a ház körül minden. Tényleg szuper a körítés! Van medence, napágyak, grillsütő, kiülős beszélgetős rész – szóval ez a rész itt nagyon hangulatos.
A szoba, amit láttunk egyszerű, szép, és tiszta volt, egyáltalán nem lelakott. Több fele is nézhet az ablaka, annak, aki oda megy, akár az Athos hegy felé, akár a Sarti mögötti hegy felé is.
Távol esik a sűrűn épített házaktól, ami önmagában még egyáltalán nem lenne baj. Egyébként ez a ház a főút mellett van közvetlenül, így azon kell mindig átsasszézni. Nekünk egyetlen bajunk volt csak vele, hogy gyalogosan kicsit messze van a parttól, meg úgy tényleg mindentől. Mert még, ha legalább le tudná az ember ott középen vágni az utat a susnyáson, még akkor is kicsit távol lenne. Viszont nem lehet mindezt, mert ott építkeznek, illetve lekerített részek vannak, ott van a lakókocsis rész stb., ami miatt igen nagy kerülőt kell tenni, hogy kijuthassunk a partra. És ez tűző napon nem lehet olyan kellemes.

Abban szintén nagyon igaza van Sizunak, hogy a prospektusban feltüntetett méterek bizony sokszor nem valós értékek. Szerintem is sok esetben kicsit fel vannak tupírozva, hogy még kelendőbbek legyenek. Ennél a háznál kb. 450 m-re van megadva a part, nekünk ennél még légvonalba is többnek tűnt (lehet rosszul saccoltuk meg), de mivel körbe kell kerülni, így már tuti, hogy jóval több ez a táv.
Egyébként könnyen meg lehet nézni, ha valakinek van Apollonos prospija, akkor a 76. oldalon a Sartis nagy képnél, a fotó bal oldalán a főút mellett van egy olyan kis halvány barackvirág színű paca, na az ott a Dina ház.
Szóval busszal nem igazán ajánlanám ezt a házat, viszont kocsival ide menni, szerintem egy tökéletesen jó választás. Ráadásul van beállós rész, így az autót is biztonságosan le lehet rakni a ház mellett.

# 14519
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Velasquez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216515 Üzenet linkje2014-05-21 11:17:01 

te jó ég egészen a főút melett lesz az apartmanotok? Az nagyon messze van a parttól. Igazából azt nem értem miért kell egy nyaralást elrontani azzal hogy több száz métert kell naponta sétálni a 40 fok melegben. Én tavaly olyan apartmanban voltam ahonnan a part 40 méterre van.
# 14520
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216516 Üzenet linkje2014-05-21 11:59:00  Válasz a #216495. hsz-ra Előzmény #216495

Borkaandi!

Ha ezek az árak elő- és utószezoniak - mint írod - akkor leesett az állam! icon_sad.gif Elképesztően magas, más helyeken, amit eddig láttam, mindenhol kevesebb.
Azt kell mondjam, hogy már-már nem is éri meg ennyiért bérelni. Inkább menjen mindenki sajáttal. icon_wink.gif Persze ez vicc!! Tudom jól, hogy nem mindenki teheti! icon_smile.gif Ez akkor is tiszta rablás!! icon_eek.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 967 968 969 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu