Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 14521
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216517 Üzenet linkje2014-05-21 12:01:18  Válasz a #216515. hsz-ra

Velasquez szerintem Gulyiék sem direkt választották ezt a házat, hanem inkább valószínű, hogy későn foglaltak, és csak ide volt már hely. Mert az Apollonosoknál már a jobb helyek sokszor december végén, illetve januárban elkelnek. Mire jönnek a nagy utazás kiállítások, addigra az utak zöme már elkelt, legalább is az elő- és utószezoni üdülések.
Ha felmegy bárki is az Apollonosok honlapjára az akciós utakat megnézni, akkor nem véletlenül szokott nyaranta sűrűn a „kimaradt” házak között szerepelni a Sartis kínálatban akár a Dina, a Stamatis, vagy a Michalis. A házakkal semmi gond nincs, jók ezek, csak messze vannak a központtól, és ezért nem mindenki meri bevállalni gyalogosan. Kocsival viszont tökéletes választás mind a 3, a Michalist mi kifejezetten szerettük.

Mi is azért kicsit közelebb szeretünk lenni a parthoz (ha busszal megyünk), nem azért, mert nem szeretünk sétálni, de úgy vagyunk vele, hogy megint más az, mikor magunktól van kedvünk jókat sétálni a környéken, és megint más az, mikor muszáj sétálni a nagy melegbe, csak azért, hogy lejusson az ember a partra.
De szerencsére nem vagyunk egyformák, valakinek ez nem jelent problémát. Remélem azért Gulyiék nem rossz emlékekkel térnek majd haza ez a messzebbi szállás miatt Sartiról.

# 14522
Sizu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216523 Üzenet linkje2014-05-21 13:04:24 

Teljesen így van, a jobb helyek már korán elkelnek, aki megteheti, már januártól foglal, főleg mert áprilisig ultra first minute kedvezmény van, , és így lényegesen olcsóbban meg lehet úszni.
Tényleg fura ez az utazási kiállítás dolog is, elég későn van, vagyis lehet, hogy sokan ilyenkor döntik el, hogy mennének nyaralni, de aki jó előre tudja, hogy hova menne, az igyekszik hamarabb foglalni, és nagyon sok ilyen utas van. Ezt onnan tudom, hogy mikor mi mentünk be az irodába foglalni márciusban, szintén csak az utolsó 2 hely volt szabad a kinézett településre, és mondta a hölgy, hogy köv. héten lesz az utazási kiállítás, ők is ott lesznek, de nem is tudja, miért, mert már jóformán nincs is szabad helyük.

# 14523
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Velasquez
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216525 Üzenet linkje2014-05-21 13:52:11 

nem elvenni akartam ezzel az utazók kedvét akik a "külvárosban" kaptak szállást. Azért biztosan jól érzik majd ott magukat. Mondjuk az irodákat sem értem egyáltalán miért kínálnak/árulnak olyan helyeket ami nem biztos hogy mindenki megelégedésére van. pld mesze van, vagy mint pld. Pargán van egy apartman ami a város másik végén a Valtos beach közelében van de ha be akar az ember menni a városban van közte egy domb amit meg kell mászni. Vagy pld halasbolt fölött lévő szobákba nem tudom mennyire fog zavaró lenni ha a filézés közbeni illatok terjengenek felfelé. Kicsit jobban el kéne indulni az igényesség felé és nem csak a minél nagyobb haszonkulcs legyen a mérvadó.
# 14524
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216526 Üzenet linkje2014-05-21 13:54:09  Válasz a #216516. hsz-ra Előzmény #216516

Szia Melus!

Hidd el nem az volt a célom, hogy ledöbbentselek! De tény, az általam leírt árak valóban elő- illetve utószezoni árak voltak. Nagyon igazad van, ha van rá lehetőség, akkor jó dolog autóval menni, mert akkor a saját magad ura vagy, akkor és oda mész, ahová csak akarsz, nem függsz senkitől.
De még a magas árak mellett is merem azt mondani, hogy Sartin 3 napra megéri talán egy kicsi autót bérelni, főleg, ha egy család megy, mondjuk 3-4 fővel. 2 embernél kicsit drága, de esetleg, ha vannak jó fej szomszédok, akkor lehet akár társulni velük. De az a tapasztalat, hogy Sartin leginkább mindenki motort szeret bérelni.
Mert bár nagyon jó Sarti hosszú tengerparti része is, ott is van sekélyebb rész, kicsit hirtelenebb mélyülős rész, köves-sziklás rész, szóval van választék. Viszont szebbnél-szebb, csodálatos öblök vannak Sarti környékén, ahová nagyon megéri kirándulni, vagy mondjuk átruccanni Neos Marmarasra, stb.
De, ha valakinek nincs lehetősége autót, robogót bérelni, az se keseredjen el, mert sok jó fakultatív program közül lehet választani, bár ezek ára sosem volt valami olcsó.
Andi

# 14525
Bebe18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216529 Üzenet linkje2014-05-21 14:54:46 

Kedves Andi!

Köszönöm szépen a részletes választ ! icon_smile.gif

# 14526
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216531 Üzenet linkje2014-05-21 15:37:44  Válasz a #216526. hsz-ra Előzmény #216526

Gondoltam, hogy nem akartál ledöbbenteni! icon_wink.gif
Nekünk motor lenne úgyis, ha egyszer Sarti lenne! icon_biggrin.gif
De csak benéztem ide, és megakadt a szemem az árakon. icon_wink.gif

# 14527
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216533 Üzenet linkje2014-05-21 16:14:22  Válasz a #216529. hsz-ra Előzmény #216529

Szia Bebe!
Nagyon szívesen segítettem! Remélem választ kaptál arra, amire kíváncsi voltál.
Ha érdekel még valami Sartival kapcsolatba, akkor kérdezz nyugodtan. Ha tudok, akkor természetesen válaszolok rá, ha nem, akkor meg itt a fórumos társak tuti segítenek majd.

# 14528
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216534 Üzenet linkje2014-05-21 16:35:40  Válasz a #216525. hsz-ra Előzmény #216525

Velasquez szerintem nem is az a legnagyobb baj, hogy vannak távolabbi szállások is, hisz van, akinek ez jön be. Ráadásul, ha valaki kocsival megy, vagy motort akar kint bérelni, akkor megy úgyis mindegy.

Mivel minden ember más, így természetesen mindenkinek más tetszik, mások az igényei a nyaralással kapcsolatosan is. Nincs is ezzel semmi baj. Éppen ezért szerintem lehetetlen lenne csak olyan helyeket kiadniuk az irodáknak, amik mindenki megelégedésére szolgálnának. Hiszen lehet, ami nekünk jó, az másnak nem felel meg.
Szóval legyen csak többféle szállás, csak mondjuk érezhetően legyen olcsóbb a messzebbi, esetleg kicsit lelakottabb apartman. És, ha valakinek arra telik, vagy direkt azt akarja választani, ám ő tudja. De mondjuk, ne adjanak ki egy távolabbi szállást, ami mindentől messze van ugyanannyiért, mint, ami mellett minden ott van egy helyen. Most sokan biztosan azt gondolják, hogy jó lenne, ha 2 szárnycsapás között leszállnék a földre is, úgyhogy nem álmodozom itt tovább.

Viszont teljesen igazad van abban, hogy az már gond, hogy nekem is van sokszor olyan érzésem prospektusokat nézve, hogy többször próbálnak kicsit sumákolni és nem a valós dolgokat megírni. Főleg akkor szembetűnő ez nekünk is, ha jártunk már az adott helyen, és pontosan tudjuk, hogy a leírtak nem igazán fedik a valóságot.
Pargánál tényleg nagyon el vannak írva sok esetben a méterek a prospektusokban. És igazad van, aki járt már ott, az pontosan tudja, hogy mekkora távok vannak (le és fel is), és ott aztán tényleg nagyon-nagyon nem mindegy, hogy melyik részre sikerül foglalni. Ettől függetlenül nagyon ajánlom Pargát, mert különös hangulata van a helynek, bár partilag nem igazán vagyok kibékülve vele, de azért szerettünk ott lenni.

Képzeld nekünk is volt a halas boltokkal kapcsolatba némi előítéletünk és tavaly nagyon kellemes meglepetés ért minket. Sartin egy jó meleg napon megnéztünk egy Grandos szállást (Mitsokopit), hogy vajon mennyire szagos a ház az alatta található halbolt miatt. És képzeld nem volt büdös, pedig fogadni mertem volna rá, hogy nagyon rossz szag lesz emiatt. És megerősítettek abban az ott lakók is, hogy semmit nem éreztek ebből az 1 hét alatt. Nem értek hozzá, de gondolom, sok múlik azon is, hogy a halüzlet szagelszívója hogyan működik, hogy mennyit áldoznak erre a tulajdonosok.

Abban viszont osztom a véleményed, hogy kicsit jobban el kéne indulni az igényesség felé. Félre ne értse senki se, nincsenek óriási igényeink. Azt szoktuk mondani, hogy legyen a szobában egy kényelmes ágy, legyen jó nagy terasz, tudjunk tusolni, és kb. ennyi, hiszen szinte úgy is csak este járunk haza aludni, a nap nagy részében távol vagyunk. Emellett tökéletesen tisztába vagyunk a görög ár-érték aránnyal, hiszen nem fizetünk fejenként érte százezreket, szóval félreértés ne essék, nem várunk mi 4 csillagos szállást magunknak ezért az árért, de bizony volt már olyan hely, ahol a kicsi igényeink mellett is ledöbbentünk, hogy az utazási irodának, hogyan volt még képe kiadni az adott helyet, főleg úgy, hogy szinte azonos árban volt az általunk ismert sokkal jobb állapotú szállásokkal.
Szerintem akár belföldön, akár külföldön szállást foglalni mindig egy kis lutri, mert sok esetben több éves fotókat raknak be a szállásokról, ami azóta már kissé romosabb állapotban van. De ezt a kockázatot vállalni kell, mert utazni csodálatos dolog! És persze, azért vannak kellemes csalódások is, hiszen sokszor jártunk már úgy Görögországba kirándulásaink alkalmával, hogy több mindent kaptunk az adott helytől, mint amit hirdettek, és amit mi vártunk volna tőle. Szóval azért vannak jó példák is.
Andi

# 14529
Gulyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216550 Üzenet linkje2014-05-21 21:38:32 

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat pro és kontra,megnéztem a google térképen /beilleszteném,ha tudnám/ gyalogos módban 800 méterre van a part ez a falu közepe. icon_smile.gif Szerintem ez nem von le az értékéből semmit és itthon a Balcsinál is kell ennyit sétálni a szállástól a strandig. Szabin leszünk ráérünk,hajrá icon_smile.gif)

# 14530
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216556 Üzenet linkje2014-05-22 06:08:08  Válasz a #216550. hsz-ra Előzmény #216550

Igazad van Gulyi! Végül is az a lényeg, hogy szép helyen nyaraltok az idén, mert Sarti nagyon klassz hely. Őszintén kívánom, hogy érezzétek majd magatokat nagyon jól!
üdvözlettel: Andi

# 14531
Teketoria
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216586 Üzenet linkje2014-05-22 12:02:14 

juhé...az első fecskék ma utaznak! Várjuk a híreket!
Jamasz légyszi tedd bele a merülöforralót a tengerbe és kapcsold is be hogy melegedjen a viz, nemsokára jövünk!

# 14532
Evycs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216663 Üzenet linkje2014-05-23 12:51:51 

Az első fecske szerintem én voltam, mert ápr. 26-án mentem május 10.én jöttem icon_biggrin.gif Akkor még iszonyatosan hideg volt a víz, de azért muszáj volt megmártóznom benne így is.
# 14533
Évuska
Aktív fórumos
Aktív fórumos
242 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216673 Üzenet linkje2014-05-23 14:51:13  Válasz a #216663. hsz-ra Előzmény #216663

Mesélj! Milyen volt?
# 14534
Guba
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216678 Üzenet linkje2014-05-23 18:00:26 

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni szállás választásban. Három utazási irodánál voltunk és csak 2-nél volt szabad apartman, amelyek a következők:

- Apostolos apartmanban, szuterén stúdió
- Pegasus apartman emeleti stúdió
- Sarti Beach apartmanház: földszinti stúdió, vagy bungaló

Nekünk a Sarti Beach tetszik ezek közül a legjobban, azon belül is a bungaló.

Holnapig kell dönteni, így nagyon hálás lennék ha leírnátok a tapasztalatokat, már ha van. icon_smile.gif

Köszi előre is!

# 14535
Larik
Aktív fórumos
Aktív fórumos
168 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#216687 Üzenet linkje2014-05-23 19:49:55  Válasz a #216678. hsz-ra Előzmény #216678

Szia!
Sajnos személyes tapasztalatom egyik szállással kapcsolatban sincs, viszont az elhelyezkedésük alapján szerintem az Apostolos a legjobb választás.
A Pegasus Sarti ófalú részén a domboldalon van. Közel a központhoz a tengerpartot 250 m-re írja,de itt hirtelen mélyülő a part.
Sarti Beach Apartmanház meg az új részen van, ahol igazából nem nagyon van semmi 1-2 boltot leszámítva. Nagyon messze van a nyüzsitől, viszont itt szuper a tengerpart.
Az Apostolos apartmanház viszonylag közel van a nyüzsihez és már itt is lassan mélyülő finom homokos a part. Ha gyerekkel mentek akkor biztos hogy ezt választanám, ha csak ketten vagytok és a központ közelsége a legfontosabb akkor a Pegazust.
ez csak az én személyes véleményem. Tényleg attól függ, hogy mi a fontos szempont számotokra.

Üdv:
Klára

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 968 969 970 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu