Tudnál valami közelebbit mondani , hogy hogyan trükköznek a bankkártyával? Kösz István
Nem tudom pontosan,mit csinálnak,csak a barátom mondta(idézem):
"az elsõ este az idegenvezetõ az eligazitáson azt mondta,hogy a helyi autókölcsönzõkben NE FIZESSÜNK BANKKÁRTYÁVAL:"
Ennyit tudok mondani.
Egyébként a közbiztonság jó,ahol mi voltunk,Platanes Ny-Kréta,az elsõ nap este a tavernában hagytam az övtáskámat benne mindent(útlevél,bankkártya,bekapcsolt mobil,stb)
Másnap délben visszamentünk,a tulaldonosnõ egybõl visszadata és megkért,nézzem meg ott elõtte,hogy nem hiányzik-e belõle valami...
Hát egy döbbenet volt,hogy meglett!
Mono!
Köszönöm, tényleg az volt, csak ámultunk bámultunk. Már érkezésnél welcome drink-kel fogadtak (narancslét kaptunk) ráadásként én egy szál vörös rózsát is kaptam.
A hûtõben pedig behûtött bor, víz, szeletelt sonka, tojás, vaj, dzsem, hozzá zsömle, teafû, kávé cukorral, tejszínnel, pedig önellátós apartmanban voltunk. Nagyon meg voltunk lepõdve, nem számítottunk ilyen fogadtatásra.
Rozinante,
köszönöm. Most már látom, hogy egy kicsit sok fotót tettem fel, de a következõ résznél majd igyekszem kevesebbet kiválogatni. Sajnos csak hétfõn tudom feltenni a folytatást.
Rozinante,
köszönöm. Most már látom, hogy egy kicsit sok fotót tettem fel, de a következõ résznél majd igyekszem kevesebbet kiválogatni. Sajnos csak hétfõn tudom feltenni a folytatást.
Helllóka mindenkinek!
Lassan vége a nyárnak és nem voltam sehol nyaralni... Pedig nagyon szerettem volna visszamenni KRÉTÁRA!
Remélem mindenkinek nagyon jól telt a nyaralása!!!
Már régen jártam bent, tavaly utaztunk Krétára, nagyon sok hasznos információt kaptam, ezúton emelném ki, hogy Kekét külön köszönet illeti,privát mailekben is rengeteg ötletet, tanácsot adott. Az eredmény? 2 hetes fantasztikus nyaralás lassa 1 éve. És amit nem gondoltam volna... hamarosan visszamegyünk!!! Méghozzá összekötve 1 hét Santorinivel! el se merem hinni...
Van valaki aki 1 napnál többet volt Santorinin, és ellátna jótanácsokkal, ötletekkel? Esetleg ráakadt egy partszakaszra, stb. amit jó szívvel ajánlana.
Mindenkinek elõre is köszi
Van itt a hellasz.hu-n kimondottan Santorínirõl szóló topic is, szerintem ott is tedd fel a kérdésedet és böngészheted az addigi hozzászólásokat is. Biztosan találsz sok értékes információt.