Milyen érdekes,hogy mennyire más benyomása lehet 2 embernek ugyanarról a dologról...persze van ugy,hogy az ember az elején nagyon elkeseredik,és már semmit sem lát jónak!Emlékszem,mikor Korfun/Sidari,Katerina ap. GT,csak,hogy betájoljam/ bepakoltunk az apba,a már egy hete ott lakók nem gyõztek panaszkodni,hogy milyen egy vacak hely ez,még jó,hogy kocsival vannak,igy el tudnak menni minden nap...stb.Mi busszal voltunk és halál elkeseredtünk,milyen helyre jöttünk...aztán kiderült,hogy nem egyformán gondoljuk...mindannyiunknak nagyon tetszett Sidari.Most is jó szivvel emlékszem a falu minden szegletére.
Horvátország:szerintem is csak nézegetni szép.Bár nekem hasznos is volt.Olyan szinten volt vacak a tengerparunk,hogy az iott töltött héten 3 egész napos hajókirándulást tettünk,a maradék 4 nap alatt pedig a fedett medencében a gyerekem megtanitott úszni!
Felháborodva olvastam a sok negatív véleményt Sartiról. Szeretnék Angica szavai mellé állni.Vasárnap érkeztünk haza. Igaz mi a szezon elején mentünk és ahogy beértünk a faluba szebbet láttunk mint vártunk. Mi is voltunk Montenegroban,Horvátországban és Bulgáriában is,de Görögország és azon belül Sarti nagyon megfogott minket. Akkor még gyönyörû tiszta volt és a teraszról ami a tengerre nézett láttuk, hogy sajnos a turisták mûve az amit esetleg késõbb találhattak többiek. Két idõsebb férfi minden éjjel szedte a szemetet, de reggelre sajnos nem nagy látszata volt, mert nem is a fiatalok, hanem a középkorú turisták nem figyeltek rá, mit hová dobnak. A mi apartmánunk gyönyörû tiszta volt, de mi is kitakarítottunk magunk után. Ha tudnánk görögül rengeteg barátot szerezhettünk volna. A narancspart hibátlan, csak tény hogy a vadkempingezõk az erdõrészen bordelt csinálnak. Mi jövõre is oda készülünk.Jó nyaralást mindenkinek.
Sziasztok!Meg mindig itt vagyunk Sartin,tegnap voltunk a Meteoraknal ami eleg messze van ,de mindenkinek csak ajanlani tudom,mert gyonyoru.Reggel 5-kor indultunk es este 11-kor ertunk vissza.Meseszep a latvany.Voltunk hajokirandulason is az is tetszett csak nagyon meleg volt es vegig a napon ultunk,mert mar nem volt mashol hely.A narancspartra visszaterve mi is ott mentunk le ahol a satorozok voltak en azt a teruletet lattam a tobbit nem . A parton nincs szemet es a viz is gyonyoru tiszta mi a satorozoknal levo szemetmennyisegtol haltunk ki.A SARTIN levo partal ugy gondolom nincs problema bejartuk az egeszet.Motort aki teheti szerintem is bereljen mert nagyon sok szep mindent lehet latni .Mi holnap megyunk motorral Marmarasba es a kornyezo telepulesekre.Vourvourut feltetlen nezzetek meg gyonyoru a partja.Az apartmanokkal kapcsolatban csak annyit,hogy ki mibol csinal tragediat vessen magara,mi tegnap este a Meteorakrol hazaerve arra nyitottuk ki az ajtot ,hogy a budi tetejen levo viztartajbol omlik a viz kitudja mi ota es uszott minden a furdoben.Tegnap ota vodorbol ontjuk a vizet a klotyoba,de nem erdekel.Szoltunk elobb utobb biztos megcsinaljak.Most a teraszon szaradnak a wc papairok meg ami elazott.Teljesen feleslegesen csinalnek cirkuszt mert errol senki nem tehet.Attol meg jo itt!!!!!!!!!!
Szia Lityi!
Szuper,hogy jól érzitek magatokat.Ezt a hozzáállást vártam.Nyilván bosszantó egy zubogó wc,de ez itthon is elõfordulhat.Kívánok nektek további jó nyaralást és még több csodát amit még felfedezhettek.Mi vasárnap indulunk és nagyon várjuk már.Minden jót nektek.
Szia lityi, szerintem is nagyon-nagyon jó a hozzáállásotok. Sok magyar embernek ezt tanítani kéne. Ha már egy csomó pénzt kifizetünk a nyaralásért, tegyünk meg mindent hogy jól érezzük magunkat. Anyukám mindig azt mondja, hogy a legtöbb probléma olyan mint a lufi, akkora amekkorára fújjuk.
Emlékszem a mi apartmanunkba valahogy a csövekbe - talán a légelszívóba - beköltözött egy kis madárcsalád. Nappal még csak elvoltak, de éjjel ment a haddelhad. Hát hiába, õk is élték a társadalmi életüket. Mi meg hagytuk, bár néha bekopogtunk, hogy most már elég legyen...
De így is nagyon jól elvoltunk.
Engem Sarti teljesen elvarázsolt anno. Ez volt az elsõ tengerparti nyaralásunk, a tenger tisztasága, körben a hegyek, a kis öblök a strand Beach felõli végén mind, mind nagyon tetszettek.
Most már nagyon-nagyon sok magyar nyaraló van ott és - szerintem - évrõl-évre egyre többen - mivel autóval, busszal a közelsége miatt jól elérhetõ. Nem függ persze az igényesség a pénztárcától, de mivel viszonylag olcsón lehet szállást foglalni, utiköltséggel együtt is jóval kevesebbe kerül, mint bármilyen repülõs út fõszezonban, ezért az "egyszerû" emberek is megszállják... Lehet, hogy pont azok hagyják szét a szemetet a parton, akik a legjobban kiabálnak, ha valami nem eléggé szép, jó, tiszta a környezetükben.
Ne riasszon el senkit a néhány rossz tapasztalat, ne felejtsétek el, vannak, akik a sajtban is csak a lyukat látják meg!
Szia Magika987!Tegnap felfedeztem a Paris apartmant amit kerdeztel,tehat letezik.Az apartman maga uj epitesunek tunik szerintem szep.A kornyezete mar kevesbe eleg nagy volt a gaz meg nincs beparkositva mint a legtobb,de lehet ,hogy eppen ezert mert meg nemreg epult.Az OFALU RESZEN VAN ELEG HATUL ELDUGVA,DE LEGALABB TUDTOK PIHENNI.Egyebkent kozel van mindenhez egy kicsit a hegyoldalra epult.Remelem tudtam segiteni valamit.Szioka!
Koszonom mindenkinek a jokivansagokat viszont kivanom nektek is.Sajnos nemsoka letelik ez a ket het,mert szombaton indulunk haza.Minden jonak vege lesz egyszer,most azon torjuk a fejunket,hogy meg az iden vissza kellene jonni a gyerekekkel egy hetre,csak hat a franya anyagiak mit mondanak majd.Azert nem adom fel hatha nyerek a lotton vagy marad a bank zaras utan.Mindenkinek jo nyarat kivanok!