#2182932014-06-19 11:48:27 Válasz a #218291. hsz-ra
Öööö...hát a fürdőben pöti túlzásba vitték (a mosdóállványt másból kellett volna szerintem és nem ártott volna, ha max. 1 fal beton, a többi mondjuk metrócsempe stb.) de a konyha-előszoba részen iszonyat jó a padló és a fal!
Szép ez, jó lesz itt Nektek!
Kellemes nyaralást!
Szia Andi!
Látom nem bírod nélkülünk!
Örülök,hogy végre jó időtök van,lehet napozni,strandolni.
Igen Andi,tudatlanok vagyunk!Beton ügyileg tuti!
Köszönöm én is a listát,hiszen hiába rutinos utazó valaki,
azért így egyben látni,mindenre figyelve!Na nem semmi!
Más!
3 éve,mikor 8 év után újra Sartira esett a választás,
semmi másról nem hallottam itt a fórumon,mint Kalóztanya így,
Kalózhajó úgy!Annyi sok szépet és jót hallottunk rólunk,hogy az első
utunk Attiláékhoz vezetett,hogy befizessünk az útra.Hiszen
semmi pénzért nem akartunk lemaradni róla!Nem bántuk meg,nagyin
jól éreztük magunkat!Kis létszám,családias hangulat,odafigyelés!
Ha annak idején itt a fórumon nem reklámozzák annyira,rájuk sem
találok,hiszen nem szoktunk eltérni a Sithon fakultatívjaitól.
Egyszóval jó a reklám,hiszen tudod én is a Toroneosi úton gondolkodta,
de mivel nem vagyok a jó és " pénztárcakímélő" programok ellen,ezért
jó lenne minél előbb,minél többet tudni az új lehetőségekről!
Mire mi megyünk remélem már tapasztalatokat is olvashatunk itt
a fórumon.
Addig is további szép nyaralást kívánunk Nektek!
Szia:Beszter
Kori,ha hiszed,ha nem, google-ban rákeresve egész házakat
csinálnak ezzel a megoldással és nemcsak a mosdóállvány,hanem
a mosdókagyló is ebből a betonból van!De láttam ezzel készült fotelt is.
Az egésznek olyan Flinstones feelingje volt!
Bizony hogy jó lesz itt nekünk,mert majd eszembe jutnak ezek a dumcsik
és tuti a röhögőgörcs!
#2182992014-06-19 12:54:36 Válasz a #218296. hsz-ra
(Tudom, de nekem az már too much, akkor tetszik, ha pl. csak egy mosogatópult vagy egy fal van ebböl Az egyik olasz kávégép gyártó pl. még kávégépet is csinált belöle )
Jó ez a Grigorios, én spec. imádom a szürkét, (igaz, egy-két színesebb kiegészítő nem ártott volna, majd belopozunk ide egy éjszakára
Kori,mi júl.18-án megyünk,befogadunk benneteket nagyon
szívesen!
Egyébként jó,hogy Neked legalább valamennyire bejön ez a beton
izé,nekem nem annyira,de lehet,hogy úgy beleszeretek,hogy teljes
házfelújítást végzünk,amint hazaérünk!
Ti valamikor,valamerre?
Kori,megígérem,óvatos leszek!
Kellemes készülődést,informálódást addig is!
Ui.:Ha pár napot akartok esetleg Sartin tölteni,melegen ajánlom a
Grigorist!
Drága Andi!
Köszönöm az infókat,megerősítettél a házakkal kapcsolatban.Már lassan hajlok/ha lesz hely/az Ibuszos busz és szállás együtt megoldásra,bár az Asteras háznál ki se kell menni a kapun,látnánk,mikor fut be az Apollon busza./Bár Avra esetén is hasonló,a Spanos előtt is el kell mennie.Bulgáriában merre vagy? Hely-szállás.Több infó majd a helyi topikban.Stavros a kislány kedvence,medence délután és a Jumbó játékbolt Asprovalta környékén miatt.Én 1997-ben ott kezdtem a görög pályafutásom,vagy 10-szer voltam ott is.Olyan mint Nidri volt nemrég.Direkt nem Lefkadát írtam,mert a többi része csoda,Nidri maga felejthető. Nekem Parga a leg.. Szép napot!
Szia Andi4
Ehhez a listához csak gratulálni tudok nagyon szépen összeszedtél mindent,én tavaly a nagy kapkodásban"csak "a naptejet hagytam otthon.Gratula még egyszer.Én mondjuk viszek kávéfőzőt is mert nagy kávés vagyok és az oldódós nem elég erős
Szia!
A kajak túrát feltétlen próbáld ki mert nagyon jó.Reggel van az indulás és hát csoport függő.Mellényt adnak mellé,de nem fontos felvenni.Tavaly azt hiszem 25 eu-volt az ára.A környező öblöket járjátok be,és a lányokat azzal izgatják hogy a meglátogatott barlangban denevér ébresztés lesz.Ha jó csapat verődik össze akkor remek program nagy borulásokkal és cinkeléssel.
#2183472014-06-20 03:01:58 Válasz a #218210. hsz-ra
Szia Pacsika!
Éjjel is a lényeg, hogy figyeld a táblákat, Szerencsére este nagyon kevesen vannak az úton, írtam is, hogy én egyedül mentem Szerbiában. A hajós útról a Hanna Hausban kaphatsz pontos tájékoztatást. Ez a parkolótól a Sarti Beach felé van bal oldalon és Arnoldot, vagy Attilát keresd. Nagyon köszönöm a jókívánságokat, én is kívánok nagyon jó utat és fantasztikus nyaralást!
#2183482014-06-20 03:05:22 Válasz a #218235. hsz-ra
Szia Beszter!
Nos ha már így rákérdeztél, akkor igen.. köze van hozzá De a többi titok, majd Arnoldék közreadják Tényleg fantasztikus programok vannak készülőben, fantasztikus árakon Köszönöm szépen a jókívánságokat, igyekszem jól érezni magam
#2183492014-06-20 03:11:50 Válasz a #218270. hsz-ra
Szia Borkaandi!
Igazán nincs mit, azok után, amit Te itt teszel a többiekért az a minimum, hogy megpróbálok Neked a lehető legnagyobb segítséget adni A kis hajónak talán rövidebb lesz az útvonala, de a nagy hajó sem lesz olyan zsúfolt, mint a Blue Lagoon hajója. Az árai is kedvezőbbek lesznek, de erről pontos tájékoztatás lesz ha már teljesen kész a hajó, A közeljövőben várható az avatás. A tűz valóban itt volt közel, mi találkoztunk is a tűzoltókkal, de mint írtam is, itt Sartin semmit nem lehetett észrevenni ebből.
Az Athos tálat nem kóstoltam, mert nem lehet megenni Akkora adag, hogy nemi sem mertem kezdeni Tényleg úgy van, hogy ha 25 perc alatt egyedül megeszed akkor nem kell kifizetned... Háááát.... Lehet próbálkozni