Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1486
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szabóné Manyi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
120 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97883 Üzenet linkje2009-05-05 19:31:52 

Sziasztok!

Tavaly az Air Slovakiával voltunk,reggel 6-kor indult a gép Ferihegy I-ről,picit késett.Visszafelé több mint 1 órát késett, söt mivel mi voltunk az utolsó turnus előbb elmentünk Rodosra és ugy jöttünk haza.Ahhozképest ,hogy 16.3o volt a Ferihegyi megérkezés a késés és a kitérő miatt 1/2 10-re voltunk otthon a lakásba.Idén olvastam prospektusokba,hogy ezt meg is jegyzik,pl. kitérőt tesznek Rodoszra,Krétára.Ez nem is baj,mert gyönyörü volt fenntről a világ,de alig vártam,hogy szilárd talaj legyen a lábam alatt.Aki kényszerből utazik repülővel nem valami örömteli.

# 1487
Karaj
Aktív fórumos
Aktív fórumos
213 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97920 Üzenet linkje2009-05-05 22:01:21 

Köszönöm a fotókat, hasonlóakat én is találtam itt-ott a neten, de azt hittem van valami saját képe is valakinek.
# 1488
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97934 Üzenet linkje2009-05-06 08:27:10 

Sziasztok!
Ismeri-e valamelyikőtök a Marinos illetve a Herodotos apartmanokat?
Igazándiból az érdekelne mennyire nyugodt helyen fekszenek, a
Herodotos közelében lévő tengerpart homokos-e vagy köves.
Szeptember elejére tervezzük az utazást, milyen időjárás a jellemző
ebben az időszakban?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv.
czoki.

# 1489
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97940 Üzenet linkje2009-05-06 09:59:54  Válasz a #97934. hsz-ra Előzmény #97934

icon_lol.gif Kedves Czoki!
Előre is elnézést,hogy oldalt ,,reklámozok",de itt,ebben a beszámolóban mindent leirnak a Keri Lake-ről/ahol az apartman van.../s ez segitséget nyújt Czokinak!
www.zante.gportal.hu
Itt a 2007-es beszámolók közt keresd Tibor65-élménybeszámolóját!

# 1490
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97941 Üzenet linkje2009-05-06 10:07:52 

KERI-LAKE BEACH

# 1491
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97944 Üzenet linkje2009-05-06 10:12:35 

Még egyet találtam,ami kissé jobban mutatja/talán.../hogy milyen:

# 1492
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97964 Üzenet linkje2009-05-06 11:49:39  Válasz a #97941. hsz-ra Előzmény #97941

Szióka!

...és még fogsz találni ehhez hasonlót, vagy szebbet v.egy tucatot Zantén.De azt már te fotózod le és az lesz az igazi... icon_smile.gif

# 1493
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97968 Üzenet linkje2009-05-06 12:13:24  Válasz a #97964. hsz-ra Előzmény #97964

Szevasz Atos!
Rég jelentkeztél. Már azt hittem, beteg vagy. Azt szeretném megkérdezni, hogy olvastam arról, hogy valamilyen fóka is él a sziget partjánál, ami csak ott él, mint a caretta caretta teknős. Láttál e ilyet és hol érdemes próbálkozni meglesni?
Üdv: Josza

# 1494
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97971 Üzenet linkje2009-05-06 12:39:37 

Keves Zsebkuty és Atosz!

Köszönöm szépen a hozzászólásotokat. Átolvastam az ajánlott élménybe-
számolót is. icon_lol.gif
Ennek ellenére várok még az időjárással kapcsolatos "élményt" és esetleg
a konkrét szállással kapcsolatos véleményt is. icon_cool.gif
Üdv. czoki.

# 1495
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97976 Üzenet linkje2009-05-06 13:19:23 

Drága Josza!!!
Mivel tervezitek körbejárni a szigetet?Van már kifejezett ,,forgatókönyvetek"Cillával,hogy melyik napon,hova,mivel...???
Ha gondolod és lenne kedved bővebben irni róla,szivesen fogadnám!!!
Előre is köszi!!! kiss.gif

# 1496
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97996 Üzenet linkje2009-05-06 15:46:16  Válasz a #97976. hsz-ra Előzmény #97976

Drága Zsebkuty!
Igazán napra lebotott tervünk nincs. Nem is lenne célszerű, miután annyi minden befolyásolhatja a megvalósulást, hogy könnyen feleslegessé vállhatna . Ilyen elsősorban az időjárás, dolgok nyitvatartása stb. Azt viszont tervezzük, hogy kb. 8 napra kiveszünk autót és azzal fogjuk bejárni a szigetet. Lehet, hogy ha jó fej autókölcsönzőssel találkozunk, úgy csináljuk, hogy valamikor az elején négy napra és a vége felé szintén négy napra, de a nyolc napnak megfelelő kedvezmények igénybe vételével veszünk ki autót. A köztes részt pihizéssel, tengerezéssel, édes semmittevéssel, sétálgatással töltjük. Igaz én szivesebben mennék mindig, mert én olyan menős tipus vagyok, de Cilla nagyon igényli a tengerezést, képes egyhuzamban 6-8 órát is a vízben lenni és búvárkodni. Az sem számit neki, ha jéghideg a víz. Hiába Ő a "halak" jegyében született, én a "kosban". Én is szeretem a tengert és szeretek lubckolni de nekem nem eléggé mozgalmas tevékenység egész napra. De hát, mint rendes férjhez illik, meg kell hajolnom akarata előtt. A szigeten talható látványosságok megtekintésén kívül lehet, hogy átmegyünk Kefalloniára és szintén lehet, hogy átmegyünk a szárazföldre megnézni Olympiát. Ez még sok dologtól függ.
Nektek milyen tervetek van a szigeten?
Pussz: Josza

# 1497
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98046 Üzenet linkje2009-05-06 21:15:17  Re:

josza2 írta:
Szevasz Atos!
Rég jelentkeztél. Már azt hittem, beteg vagy. Azt szeretném megkérdezni, hogy olvastam arról, hogy valamilyen fóka is él a sziget partjánál, ami csak ott él, mint a caretta caretta teknős. Láttál e ilyet és hol érdemes próbálkozni meglesni?
Üdv: Josza

Szia Josza!
Nem,szerencsére betegség hála nincs.Hogy kevesebbet írok talán azért van mert sok év után idén nem megyünk külföldre és talán ez lóhassza az írási ambiciót is.Kérdésedre csak azt tudom válaszólni,hogy a sziget dél-nyugati részén állítólag láttak fókákat,de melyik fajtájukat azt nem tudom.Mi csak teknőcöket stírőltük meg mégpedig a laganasi kikötőben ahová reggelente néha kiúsznak mert a halászok rendszeresen kajáltatják őket amikor ők is befejezik az éjszakai halászatot.A gerakasi fészekrakó helyükön amikor mi ott voltunk a picik már elhúzták onnan a szennyest,magyarúl vízreszálltak...Lemaradtunk erről,a fészkek már üresek voltak.Ha kocsit béreltek menjetek le ha tudtok Vassilikosba és onnan már nem messze ez a költő-telep ill.Gerakas.Emelett rengeteg szép hely, "Beach", szóval bícs van.Klassz fürdési lehetőségek.Dafni,Porto Zoro,St Nikolas stb.Kocsit béreltek akkor még ezeregy hely van a fővároson kívűl fenn északon és a sziget különösen nyugati részén. Most ennyit.Kérdezz én szívesen válaszolok.Ha tudok... icon_smile.gif

Üdv Atosz icon_wink.gif

Legutóbb atosz szerkesztette (2009-05-06 21:26:29), összesen 1 alkalommal
# 1498
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98048 Üzenet linkje2009-05-06 21:24:51 

Josza!

Mi voltunk augusztusban és július legelején is, mind a kétszer nagyon meleg volt. Szinte minden parton fürödtünk, sőt Porto Vrominál is bementek a többiek a vízbe pedig ott nagyon hideg a víz.

Már készítem a kis csomagocskát péntekre, és alig várom a találkát.

# 1499
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98053 Üzenet linkje2009-05-06 21:53:54  Válasz a #97968. hsz-ra Előzmény #97968

Josza!
Hoppá! Volimest az állandó szőnyeg és egyébb kirakodó vásárával ki ne hagyjátok,ez kocsival nem messze van Shipwrecktől,4-5 km.Nejed gondolom szereti a görög szőteseket és a nem bóvli árúkat.

# 1500
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98085 Üzenet linkje2009-05-07 10:04:14  Válasz a #97996. hsz-ra Előzmény #97996

icon_lol.gif Szia,kedves Josza!/s a többieknek is pusz!/
Úgy gondoltam,mindenkinek teszek a kedvére:befizetek egy Kefalónia-fakut,a helyi utazási irodákat is segitve szintén befizetek egy Blue Caves-t,valamint pár napra bérelnék egy kocsit,/legalább egy Athost icon_razz.gif /és sorbamennénk a bicseken:nagyon szeretném látni a nyugati-parton Dafnit,a Vassilikoson Gerakast,Porto Roma-Zoro,Agios Nikolaos stb...stb...aztán a Sostisi parton,a laganasin,a Kalamaki-n szeretnék úszni jó nagyokat,én vizicsibe vagyok/bár Skorpió/a páromat pedig mindenáron meg akarom tanitani úszni.Persze,ezek csak tervek,majd ott minden eldől.
Ja,helyi busszal is elmennénk Zakynthos-városba mondjuk reggel,délutánig bebarangolnánk,aztán vissza újra úszkálni valamelyik parton.
Még talán egy szigetkerülős,hajós utat is bevállalunk,de még van pár napom gondolkodni icon_cry.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 99 100 101 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu