#1952432012-09-09 12:30:51 Válasz a #195238. hsz-ra
Hűűű, de jó lehetett Neked.
Bár egy kicsit az asszonyt előre küldhetted volna, míg kicsit jobban elbeszélgetsz a szőke anyukával. )
Milyen a hotelben a fürdőszoba?
Adnak törölközőt? Kád vagy zuhany van?
Ha zuhany, akkor van legalább zuhanytálca, vagy olyan apartman jellegű összefolyós? )
Olcsó jó kajálda a sok közül amiket említettél?
Italárak? (sőr pl.)
#1952382012-09-08 20:46:11 Válasz a #195237. hsz-ra
volt két szöke csaj,azt hittük hogy valamelyik családhoz tartoznak mint két lány,késöbb elbeszélgettünk velük,megtudtuk hogy kievböl jöttek,de az is kiderült hogy anya és lánya, az anyuka volt a csinosabb,mehettem is lehüteni magam a tengerbe
#1952302012-09-08 16:42:02 Válasz a #195229. hsz-ra
a mediterrán idöjárásra jellemzö hogy valamikor oktober végén beköszönt az ösz,addig száraz meleg van,nagyon ritkán látsz felhöket de azok is a reggel folyamán eltünnek,szeptemberben már nincs 40 fokos forroság de a 32 környéke nappal megvan és este ugy 25 fok körül,nem kell klimát fizetni,a viz jo a halak harapnak,sünök meduzák ott nincsenek,ha már odáig elutaztam akkor inkább lubickolok a sos lében a halakkal mint a medencében édesvizben az ukránokkal,habár volt egy két csinos anyuka aki kedvéért még uszni is megtanultam volna,de asszon kiterelt a kapun a tengerhez
#1952292012-09-08 13:30:08 Válasz a #195217. hsz-ra
Köszi a sok hasznos infót!
Időjárásilag milyen időtök volt? Nyilván lesz ilyen olyan ruha nálunk, csak érdekelne, hogy az itthonihoz képest mennyire tér el?
Halak csipkedése, na itthon ezért még fizetnek - lásd hal pedikűr, pedig csak ki kéne menni Görögországba Ezen jót mosolyogtam, meglátom mennyire esznek meg a halak, ha nagyon, akkor marad a medence - ahol se hal, se medúza, se sün, se egyéb érdekes élőlény
#1952142012-09-07 14:59:25 Válasz a #195213. hsz-ra
A következöket tudom mondani, a hotel maga kitünö, kérjetek takarot éjszakára mert hideg van, a kaja elfogadhato,nem tul választékos de mindenböl kell tenni a tálcára és akkor estig kibirhato, a part nincs messze egy utca szemben a hotellal pont oda levezet, hirtelen mélyülö kerek köves,nem vágja a lábat nem kell semmilyen csizma a fürdéshez,ellenben igy hüvösebb a viz mint máshol,de azért még jo, a halak csipkednek nagyon keményen mintha kutya harapna meg,erre készüljetek,nincs meduza.Ott csak egy fö utca van sok kempinggel és van kajálda böven,éhezni nem kell, mi a megszokott sütödébe mentünk ami a heraklia kempinggel majdnem szemben van és ott vettük a gyrost pitában 2,20 ért, jo nagy adagot adnak este 6-tol.A parton ne vegyetek csokis fánkot mert 2 euroért adják, a pékségben amiböl ott kettö is van az utcában megkapjátok 80 centtért.Van gyümölcs is böven, keressetek puhább sárgadinnyét és öszibarackot,nagyon finom.Van vörös görög édes bor szintén 2,20 ért nagyon jo kolával,valamint kitünöek a dobozos gyümölcslevek. Nincs semmilyen bérlési lehetöség motort vagy bicajt, a kisvonat szept 1-töl leállt szoval vagy szoltok Jorgosnak hogy fuvarozzon vagy mentek gyalog, mi gyalog mentünk mindenhova, a buszra vigyetek ülöpárnát mert kemény az ülés.Voltunk már mi is Palatmonban de nem tetszik annyira mint Nei Pori, probáljátok majd ki azt is.
#1952132012-09-07 14:35:37 Válasz a #195212. hsz-ra
Szia,
Köszönöm válaszod!
Mi hétfőn indulunk, Anettékkal nem először, de a hotelbe most elsőként.
Tudnál írni sok hasznos infót nekünk?
Mi hol van ott? Vacsizni hol érdemes?
Milyen a part és milyen messze esik valójában?
Szóval megköszönném, ha mindenről írnál ami eszedbe jut és hasznos lehet.
Mi 2006-ban Platamonban voltunk a Kathy házban (most nincs a kínálatban sajnos). Az valami mesés volt!
Nagyon élveztük Platamont.
Most a hotelt ajánlották többen is. Kíváncsian várjuk, milyen lesz.
Várom hasznos infóidat!
Üdv: Csabi.
Ui: Voltatok fakultatív programon valahol?
Meteóráknál tényleg a Stefanos és Warlaam kolostort nézik meg most Anették?
Milyen irodával voltál a Hotel Afroditiben?
Anett Tours?
Köszi.
Csabi
Szia
igen Anettékkal voltunk, valojában mi nem akartunk odamenni, el is indultunk kocsival arra a beachre a heraklia kempingbe pár nappal elötte, nem messze van a hoteltöl, de belgrádban bekrepált a kocsi, haza kellett szállitani és a szabiba belefért hogy befizessünk erre a buszos utra, a fehér kéttengelyes busznak kemények az ülései, azota is fáj a hátsonk, a hotel kitünö, a reggeli is jo, mi viszont inkább nei poriba megyünk jövöre, jobban tetszik nekünk a lassan mélyülö homokos part és ott van minden helyben
#1952082012-09-07 12:23:02 Válasz a #195192. hsz-ra
Szia!
Köszi az infókat, én biztos nem viszek ki takarót elvégre hotel, úgyhogy majd szépen kerítenek és gondoskodnak róla. Nehogy már ágyat ne vigyek magammal?
Nem gond az alagút, szerintem megoldható elemlámpával vagy telefonvilágítással, ezért nem fogom körbekerülni fél Görögországot
Köszönöm az infókat még egyszer! Hétfőn indulunk, ha hazaértünk megírom mit tapasztaltunk
#1951922012-09-06 17:23:29 Válasz a #195189. hsz-ra
szeptember egytöl nincs kisvonat mint kiderült,hiába is vártunk rá,ha bátrak vagytok akkor a vár alatt átmentek a sötét alaguton kb 300 méter hosszu és akkor nem kell megmászni a hegyet,nekünk 1 ora volt gyalog a hegyen mászva platamonig és onnan még egy ora nei poriba,oda már jár kisvonat,vigyetek takarot vagy kérjetek,mert csak egy lepedöt adnak két embernek,én megfagytam éjszakánként annyira hideg volt
Szeptember 10-én valaki Görögország Hotel Afroditi? vagy csak szimplán Görögország az Anett Tours buszával?
mi holnap megyünk haza az afroditiböl busszal,hozzatok merülöforralot kávénak és a kinai levesnek vizet melegiteni,a reggeli böséges ha megpakolod a tányért sorban mindennel ami ki van téve,egy darab elektromos szunyogölö elég,innen nincs semmilyen közlekedés sehova, a kisvonat is napokig nem jár,kell jo bakancs hogy átmásszatok platamonba és vissza