#1476422010-08-05 09:24:49 Válasz a #147579. hsz-ra
Kitty!
Az a baj, hogy nekem is gyengém az ékszer....
Görögországban pedig nagyon szépek az ékszerek és nagyon jó árban vannak, mindig el szoktam csábulni.
Akkor lesz Hydrán is nézelődnivaló.
#1476382010-08-05 09:13:53 Válasz a #147519. hsz-ra
Azt hiszem, most egyelőre marad a fakultatív és akkor látunk egy kicsit Spetsesből is.
Aztán, ha engem is annyira magával fog ragadni Hydra (márpedig a képeket elnézve ez biztos!), akkor visszamegyek még én is több időre.
Az a baj, hogy csak 1 hétre megyünk és ebbe a rövid időbe nehéz belezsúfolni mindent.
Ha 2 hétre mennénk, akkor biztosan meg tudnánk jobban oldani.
Én Spetsesért nem vagyok oda, de persze szép, csak egészen más mint Hydra.
Szia Kitty,
mi most készülünk Aeginára 11 napra és 2 szigetet meg szeretnék nézni. Az egyik Hydra mindenféleképp a másik befutó nálam Spetses volt. Megtennéd, ha emléxel, h a Spetses rovatba írsz pár sor pro-contra érvet róla? Aeginárol nagyon messze van, és árban sem mindegy, h ha van jobb, akkor odamenjünk inkább
Kösziiii
#1475772010-08-04 21:31:30 Válasz a #147474. hsz-ra
Szia Andra! Én is megvétózom Andit!
Mi eddig összesen 4 alkalommal voltunk Hydrán, ebből kétszer csak ott. Én Spetsesért nem vagyok oda, de persze szép, csak egészen más mint Hydra. Ebből is látszik, hogy Brekihez hasonlóan nekünk se elég 2 óra. Sok szépséget rejtenek a fenti kis utcák, ahol lehet császkálni. Egy csodaszép delfines mozaik valamelyik ház kapuja előtt, vagy egy termő banánfa, és bizony a 20. bougenvilla előtt is én el tudok bámészkodni, legyen bármilyen meleg is.
1997-ben még úgy volt, hogy 3-szor ment kirándulóhajó egy héten. Egyszer Hydra, Spetses és Poros. aztán Hydra-Spetses kombináció, majd csak Hydra. 2008-ban előszezonban voltunk és csak a két szigetes hajó járt, tavaly pedig sajnos kihagytuk, arról nem tudok infót szolgáltatni.
A jegyet a hajótársaságnál is meg lehet venni, nem fontos fakultatívra befizetni. Árban ugyanaz.
Ezek után, pro és kontra, a döntés a Te kezedben van!