#1668282011-06-22 17:48:47 Válasz a #166753. hsz-ra
Szia Szirom!
Köszi az infókat. Konkrét kérdéseim igazából nincsenek csak kíváncsi voltam némileg "frissebb" tapasztalatokra, mert úgy láttam nem nagyon járt arrafelé mostanában senki.
Örülök hogy csendes hely, mert nem szeretjük a kimondottan turistáknak "készült" helyeket.
#1667532011-06-22 09:15:50 Válasz a #166751. hsz-ra
Szia, mit szeretné tudni? 3 éve töltöttünk ott egy hetet, merem ajánlani, mi nagyon jól éreztük magunkat. Gyerekekkel különösen ideális, barátságos, bájos kis falu, jó ellátással. A faluban is jó a strand, a környékbeli öblök pedig különösen klasszak.
Mi tavaly egy pici öbölben voltunk Olympiada mellett, nem a nagyban, ahol sokan voltak. A kis öböl fölött van az ókori Stragira romjai, amit szintén ajánlok megnézni! Szerintem nagyon érdekes a régmúltban sétálni, utána pedig fürdőzni egyet a nagy melegben. Abban az öbölben nagyon kevesen voltak, és csodaszép a víz!
Valóban csodaszép hely, sajnos mi vasárnap voltunk ott és akkor tele volt görögökkel az öböl. Hétköznap állítólag alig vannak. Van egy-két kép róla a fotóalbumomban.
Olmpiáda egy gyönyörű pici falu Stavrotól kb10km-re.Nekem nagyon tetszett mikor ott jártunk,még a túriták által nem nagyon megzavart település,érintettlen partokkal,gyönyörű öblökkel,és van egy vár romja is.
Olympiada egy apró település a Halkidiki északkeleti részén, Thesszalonikitől 95 km-re, a Strimonikosz-öbölnél. A települést több nagyszerű strand, zöld hegyek és erdők veszik körül.