Sziasztok! Írtátok tóbben, hogy valamilyen strandra nem engednek be a biztonsági őrök, mert a hotelhez tartozik. Ezt hogyan kell érteni? Ha esetleg közel úszom a hotel strandhoz felismernek hogy nem vagyok vendég és kihalásznak a vízből! Hogy működik ez?
Sziasztok!
Június közepén megyünk Neos Marmarasra,a Politis apartman 2.em.10-es szobájába. Melyik partrész van közelebb? Paradisos vagy Carras,vagy pont középen? Carrefour nagy bolt a főúton láttam,az messzebb van a Politistől.Arista bolt még nagyobb talán.Más kisebb boltok? Pitás idei árak? Jó helyek? Alcano,Roma,Canadian,ezekről olvastam.Cukik facebook oldalát is megnéztem,az sok van láttam,sukorban nem lesz hiány.Flowers Houseban néztem aok fagyi választék van. Tudom ízlések kérdése,visszaolvastam az egész fórumot,sőt a Grandost is.Több pitás helyet írtatok átlag 3 euró volt? Az nem olcsó,Kefalónián is a legdrágább 2.5 volt augusztusban. Köszönöm a válaszokat.
Gondolkodom a jövő nyárról, és valószínű, hogy Neos Marmaras lesz az ulticélunk. Eddig mindig apartmanoztunk, de most a család unszolására lehet, hogy egy egyszerűbb hotel lesz. Nézegettem, és ez nagyon megtetszett: http://melitoninn.com/executive-suite/
Tud róla valaki valamit, mert itt eddig szóba sem került.
Hát igen ha neked az fontos akkor mindenképp a Politist válaszd,végül is onnan is csak az utca végibe kell elsétálnod és ott vagy a kisöbölnél.De ha facebookon fent vagy akkor ott van Neos Marmarasi csoport Kata az idegenvezető hozta létre.Ott is sok jó dolgokat látsz és tudsz meg.
Köszönöm Tallér!
Tegnap minden fórumot visszaolvastam,mégis a Politis fele hajlok,ott is van 1 db tengerre néző,igaz pici szobák,de mindenhez közelebb,6 éve felújított a ház,szép kis fürdővel,a zuhanytálca fontos nekönk,én itthon is árvízet csinálok,ill.kisgyerek is jön velünk.Rutinos utazó vagyok már közel 40 Görög utam volt,Grand lesz az új,Apollonnal mentünk mindig,ill.tavaly Ibusz Kefalónia.Ők is nagyon tutik voltak,Szegedről 26 óra alatt Lassiba a szállásnál voltunk.
Szia!Igen az Athéne egy kicsit messzebb van a központtól,de mi kimondottan szerettük az esti sétát nem beszélve arról hogy a kisöböl ott van 50 méterre a másik nagyobb strand is ehhez van közelebb.Nekünk a strandolás fontosabb volt hogy közel legyen aztán pedig este besétáltunk a központba amit megjegyezném hogy sétálás közben egyáltalán nem nagy távolság.Igazából az Athenenek igen a fürdőszobája egy kicsit elavult de minket ez nem zavart és a kilátás pedig kárpótol.Tengerparti apartmant ahol reggel kiülsz a teraszra és előtted a csodálatos tenger,na ezt nem szabad kihagyni!!!1 és 2 emelet csodálatos kilátás.Én azt mondom hogy nézd meg a szállásokról 360fokos fotókat és olvass vissza a fórumon és akkor dönts. Különben nagyon szép hely,nem szabad kihagyni!
Sziasztok!
Jövőre Neos Marmarast néztük ki.Sajnos úgy néz ki,a Mouses már nem lesz,pedig oda mentünk volna,3-an.Pellában nincs 3 ágyas,így marad az Athene,ami visszaolvastam csodás környezet,de messze mindentől,és a Politis ami kicsi alapterületű.Politis az Athene és a Mouses közt van,inkább a Politis felé hajlok.Athenenel zavar a zuhanytálca hiánya.Szerintetek??
Kedves Frida! Mivel autóval mentünk nem néztük az árakat,de általában 45 euro körül egy napra,ha pedig több napra akkor csökken a napi ár 33-35 euroig km korlát nélkül.Ha interneten foglalsz olcsóbban is járhatsz.Különben ha jól emlékszek Alpha drive volt a neve,van internetes elérésük is.
A paradisos beach szélesebb része ami a városhoz legközelebb,szélvédett,itt akkor is nyugodt a viz ha máshol fúj a szél,egy kis domb amin a sátortábor van,az védi az öböl e részét.
mi tavaly a paradisos beachre jartunk le, tudtunk egy ital vasarlasa utan napagyat foglalni es a barnal levo mosdot is hasznalhattuk. volt jegkrem, frappe, sor minden, ami kell. cserebe nincs tomeg sem, igaz lejutni egy meredek utcan lehet, de ennyi edzes kellett a reggeli fankok utan
Kedves Frida! Ha van lehetőségetek,akkor béreljetek autót,a közelben a városi strand felé van egy rent a car,utána pedig nézzétek meg a Lagomandra strandját,az egész fenyőerdőben van.
#2406952016-07-14 15:00:00 Válasz a #240689. hozzászólásra
Kedves Heni! A hozzászólásoddal feltetted az I-re a pontot. Ha eddig bármiben is kételkedtem volna a jó döntést illetőleg, most ez a határozottan pozitív beszámoló segített abban, hogy foglaljak. Meg is történt a Mouses apartmanba. Köszönöm szépen! )(Kérdéseim, pedig biztos lesznek még. )
Kedves Frida! A Porto Carrasi part abból a szempontból jobb, hogy vannak tavernák. Ezeknek a nyugágyait egy ital rendelése fejében egész nap használhatod. Mi frappét szoktunk kérni és annak fejében egész nap ott lehetünk. A vendéglátó hely mosdóját is használhatod szükség esetén, ami nem egy rossz dolog. A Mouses házban szoktunk megszállni, mi nagyon szeretjük. A kikötővel szemben, a központban, minden ott van helyben, nem kell 30 percet sétálni, mint az Athene háztól. Ott is szálltunk már meg. Onnan a Porto Carrasi partra el sem jutottunk csak a harmadik Athene házas nyaralásunknál. Messze van, legalább 40 perc séta. A Mouses háztól ha a templom vagy iskola már nem is tudom mögött végig a parti sétányon haladsz, akkor elkerülheted az emelkedőket, mert az a városon keresztül van jócskán. Viszont a városon keresztül meg az üzletek miatt jó sétálni. A parti sétány meg egyszerűen gyönyörű. Mind a két utat nagyon szeretjük. A másik part a Paradisos, az is nagyon szép, csak minket az zavar, hogy egy ÜVEGTIGRIS-en kívül nincs ott semmi. Még egy rágót sem tudtunk venni. Toalett használati lehetőség sincs. Az Athene háznak a környezete csodálatos, kimondhatatlanul szép és nyugodt. A Mouses ház a központ miatt nyilván zajosabb, de pihenne akkor is nyugodtan lehet ott is. Nekem a Mouses ház állapota, felszereltsége jobban megfelel mint az Athene házé. Mi az utolsó két marmarasi nyaralásunkon már ott szálltunk meg. Remélem tudtam segíteni. Ha valami érdekel még nyugodtan kérdezz. Egyébként a Mousestől a carrasi part egy laza 20 perces sétával elérhető. A part város felőli szélén még egy hajójavító rész is van, ahol lehet a szánkat tátva figyelni, hogy dolgoznak a ladikokon a helyiek. Útközben kocsiról árulják a gyümölcsöt. Onnan érdemesebb venni mint a boltból. A homok nagyobb szemű homokos. Hamar a derekadig ér a víz, de azt a mélységet tartja is több méteren keresztül. A víz kristálytiszta. A parton árnyékot adó bokorszerű csodás növények csipkés lombozattal. Egyszóval imádom a Carrasi partot. Remélem nektek is tetszeni fog.