Fûûûû az annyát micsoda konzultáció folyik itt a kompjáratok körûl,ez igen.Látom H.apci megtalálta megint a "fekete lyukat".Végûl úgylátom nincs is és nem is lesz hajó ill.kompjárat Lesvosra.Nos én ezektõl nem félek.Jõvõ tavaszig biztosan összefog állni a kép.Ha kell akkor én átrepülöm még a kompot is,itt nem lesz lehetetlen csak tehetetlen
H.apci tudod milyen a buldog... ...és még repülõvel is el lehet oda jutni.Kocsival Münchenbe onnan meg Lesvosra ésMitiliniig meg sem állunk.
Köszi Andi,hogy ilyen rendes vagy,de ezt én mások zavarása nélkül is megoldom.Egy ismeretlennel ill kettõvel általában fenntartással vannak az emberek, szó ami szó.. És valóban még ezt az információt valamikor még te adtad Béccsel kapcsolatban is.Idõnk még rengeteg,aggodalomra semmi ok.
Mondtam, hogy olyan nincs, hogy nincs... Megtaláltam az összes menetrendet... Igaz, átvertem a keresõt, nem adtam dátumot, így aztán kiírt mindent! Remélem elévülés címén nem törli percek alatt; itt van néhány link: 1 - 2 - 3 A fogalás elvileg innen indítható, de ezt még nem próbáltam; ráér... Árat azért még jó lenne szerezni...
Hát az biz nem egy olcsóság!Akkor még az Aeolus irodával is olcsobban utazunk Pozsonyból.12 nap ahogy néztem a listájukat 250000 "rúpia" két személynek szõröstõl bõröstõl egy 2 szem.studióba.Persze a kaja még az ablakban...
Szia Atosz!
Bevallom, még csak ezt az egyet néztem. Meg amiket még itt egy pár napja megadtam árakat több turnusra is, azok is repülõvel együtt értendõek, cakkumpakk 700-800 Euro között. Nem ismerem az Aeolus árait, csak azt hallottam sokat, hogy otthon nagyon drágák lettek a charter repcsijegyek is.
Az csak természetes, hogy Pozsonyból éri meg nektek jobban. Szurkolok mindenkinek, hogy jöjjön össze!!!!!