Már nagyon vártam,hogy újra induljon a fórum és lám megtörtént!
Három éve voltunk Sartiban és nagyon tetszett.Most júni.24-én megyünk a Dimitra apartmanba,ha valaki már járt ott szívesen venném ha megosztaná velem a tapasztalatait
Érdekelne még a fakultatív kirándulások árai és az autópályadíj.Kocsival megyünk és a Macedon árakat nem tudjuk.
Írtam neked privit, de nem reagáltál. A Thetis és Porydor apartmanokban kaptunk helyet. A Dimitráról sajna nincs infóm. Hogy mentek? Mert mi egész komoly kis konvojt szedtünk össze, legkevesebb 6 autó közösen megy 23-ai esti indulással. Ebbõl 3 Toloba.
Mi voltunk már Tolóban de másik apartmanban,azért lennék a Dimitrára kíváncsi.Gondoltam valaki járt már ott.
Kocsival megyünk mi is 2-felnõtt és 2-gyerek!23-án délután indulunk,de a gyerekek miatt nem akarjuk hogy másoknak is alkalmazkodni kelljen hozzánk.
Sziasztok!Végre végeztem a vizsgaidõszakkal, így már újra ezerrel foglalkozhatok a nyaralás(Tolo) témával. Az elsõ szuper infó, hogy megszûnt a vízum Macedóniába!!!!!!! Ennek nagyon örültünk. Nagyon sok kérdésem lenne, de majd apránként...Szerintetek mikor induljunk Toloba?Kb. 11 órára szeretnénk odaérni. Ha 24 órával elõtt indulunk, az jó?