Krétában nem vagyok otthon, de ahogy néztem a térképet Rethymno mellett van Platanias.
Az a Platanias nem Rethimno mellet van, henem Hania mellet kb 15 Km-re nyugatra.
Értem, mondom én hogy Kréta nem az erõsségem (egyenlõre)
de végülis a lényeg ugyan az szerintem. Ha a busz Heraklionbol indul és Chaniába tart akkor odafelé is visszafelé is használható
Rendben, de melyik térképen láttad Rethimno mellett Plataniast?
Platanias Hania után van, tehát, ha a busz csak Haniáig megy, akkor onnan még keresni kell egy másik járatot. De ez nem probléma, mert sûrû a buszjárat arafelé is.
Platanias Hania után van, tehát, ha a busz csak Haniáig megy, akkor onnan még keresni kell egy másik járatot. De ez nem probléma, mert sûrû a buszjárat arafelé is.
jajj ne zavarba hozol ennyire nem nézhettem félre.
na mindjárt megnézem még 1 x
jajj ne zavarba hozol ennyire nem nézhettem félre.
na mindjárt megnézem még 1 x
na mégse vagyok olyan sügér. itt a hellaszon is ami fent van térkép, azon is 2 ilyen nevû hely van. 1 H után és egy R elõtt.
Tényleg, valóban van ott is egy "hasonló" nevû helység, ami tulajdonképpen Platanes, de a Térképek oldalon fentlévõ térképen tényleg az is Plataniasnak van írva. (Valószínûleg ugyazt jelenti mindkettõ)
Ez már a Kréta topikba való, de azért beillesztem ide a két érintett helységet.
sziasztok!
köszönjük szépen a rengeteg segítséget még egyszer!...öööö még ezerszer! írtam, h még nincs lefújva a program, csak idõhiányban szenvedünk. a buszos megoldásra én is gondoltam, de még nem tudtam utána nézni, így aztán ismételten KÖSZÖNÖM!!! bár még nagyon soká lesz az indulás, már nagyon be vagyunk zsongva!!!!
ja! írtak megint a villamanosból, és azt írta a fizetéssel kapcsolatos kérdésünkre, h adjuk meg a számlaszámunkat, fizetni pedig majd ott helyben kell. mivel most intézünk ilyesmit elõször, nem tudjuk, h ez természetes-e, ez-e a megszokott ügyintézési mód. ha Nektek már van ilyen irányú tapasztalotok, írjátok meg légyszi. köszi elõre is!
üdv
Szia lacca!Ti csak tanuljatok Timivel,majd mi minden infót igyekszünk megtudni a Santorini kirándulásról! Szerintem elég jól hangzik a szállásal kapcsolatban,hogy csak utólag kell fizetni.Nem hiszem,hogy ezzel gond lenne,talán Jox tud tanácsot adni,elég tapasztalt utazó.
helo!
1 éj esetén szerintem természetes hogy nem kér elõre pénzt, mert még ki tudja adni aznap ha nem érkeztek meg. nekünk 5 éjre van foglalásunk és 2 éjszaka árát kérték elõre. idõközben 2 ágyasról 3 ágyasra modosítottam ami többe is kerül ugye, de nem kérték hogy utaljam el a különbözetet.