Gateni, de jó, hogy beírtad ide Zakynthosnak ezt a részét! Köszi! Már egy ideje keresem, hogy mi a neve ennek az öbölnek. Ez nekem is nagyon tetszik, és már beraktam életcéljaim közé, hogy egyszer élõben is megnézem.
Kasztoria, Görögország északnyugati részén, az Albán határ "közelében" található. Gyönyörû városka és a környezete is nagyon szép...
Kasztoria Paraliától kb 200 km távol van.
Az út elég hosszú, mivel nagyon kanyargós, szerpentines. A sok teherautó és kamion miatt pedig néhol nagyon lassú a haladás és nehézkes az elõzés is. De a város kárpótol az út fáradalmaiért...
Elõször is szupi az oldal, nagyon tetszik.
Most elõször megyek Görögországba, Paraliára szept. második hetében.
Keresgéltem róla infókat, így találtam rá erre az oldalra.
Azt szeretném kérdezni, hogy kb. hány km-re van Kastoria Paraliától? Gyönyörû az a kép amit feltettél Kastoriáról. Mivel, mi busszal utazunk és ha nincs olyan messze Paraliától, jó lenne elmenni oda is. Gyûjtöm az infókat, hova menjünk, hova érdemes kirándulni?
#3352005-05-05 12:52:58 Görögország legszebb részei
Nekem Paleokastritsa Korfun, Peloponnészoszon Naphlio, Parga, Delphi és a Meteórák a szárazföldön, Skyathoson Kukkunáries Beach, Hydra szigete tetszett a legjobban, de az egész ország csodálatos. Minden részének megvan a maga varázsa.