Az Apollon-nak már megvannak az idei árai, én már be is fizettem, írj nekik mail-t, és elküldik az ajánlatokat, a héten pedig kész lesz a prosijuk is (ígéretük szerint). Az áraik nagyon korrektek, alig magasabbak, mint a tavalyiak, az apartmanok ugyanazok, a Gatsoulis picit drágább, de jobb a felszereltsége (pl.edények, nagyobb hûtõ), a Metropol olcsóbb, de kisebb, alig felszerelt, pici hûtõvel, még kisebb mélyhûtõvel (csak jégkockának), a Sunrise messze van Nidritõl (kb.1-1,5 km autóúton), de a legfelszereltebb, legszebb-a szállásokról csak közvetettek az infók, nem az én tapasztalataim. Kaját vinni nem érdemes, egy taverna-vacsi 20 Euro körül már megoldható (2 fõre), egy gyros 1,50-2,00 között volt tavaly. Ami bevált, az a reggelihez különféle fóliás szeletelt sonka, szalámi, esetleg sajt, meg zacsis leves. Mi még szoktunk vinni kávét, mert a nejem anno megtanult egy makrigialosi tavernában jeges kávét készíteni (még a pult mögé is beállt, amikor a tulajnak nem volt kedve felállni az asztalunktól), és a többi kelléket kint megvásárolva gyakran készít nekem. Zöldség-gyümölcs kb itthoni áron, de sokkal finomabb, érdemes a görög salit is kitanulni, nem nagy ügy a helyi hozzávalókból, a friss kenyér adott, az Görögo.-ban a legfinibb a világon. Napközben (a reggeli után) mást úgysem kíván az ember, mint hideg italt meg salit, este meg úgysem állod meg, hogy sétálgatva a tavernák között ne ülj be valamelyikbe.
Fényképek az apartmanokról az index fórumában szerepelnek, vagy onnan utalnak linkekre (képtárakra), de mások képeit nem illik publikálni. Mivel letöltve megvannak, privátban küldhetek képeket a szállásokról, aki ígényli, vagy megírhatom, hogy melyik képtárakban találhatóak.
A két apartmanhoz csak annyit:nem elrettentésképpen,de a Gatsoulist tavaly többször is kirámolták éjjel amikor bent aludtak a kuncsaftok!!!!!
Lehet a Metropol apartmanba nem mindenhol óriásiak a hûtõk,és némelyik szoba "konyha" része elég lehangoló de én mégis inkább oda mennék ismét vissza,mint a lopkodós másik apartmanba:-))
Egyébként ha valakit érdekel nekem is rengeteg képem van fent a neten a képtáramban: www.kep.tar.hu/kriszti31
Ha valaki kíváncsi ,szívesen elküldön neki az idei Apollonos árlistát)))
Kristi, én most nézem a képeidet, még csak a "beacheknél" tartok, de az valami elképezstõ, hogy micsoda színek jöttek ott ki. Megpróbálok ide egy képet belinkelni, (remélem nem haragszol érte), hogy a többiek is kedvet kapjanak nézegetni.
Szia Kristi.
Szeretném,ha nekem is elküldenéd az Apollon listáját,mert nyáron Lefkada az uticélunk,és minél elöbb szeretném
áttanulmányozni a listát és minél hamarabb lerendezni az utat.Egyébként fantasztikusak a képeid.
kicsike06freemail.hu Elõre is köszi.
Örülök, hogy tetszenek a képeink:-))) Néha én sem hiszem el, hogy itt jártam, olyan hihetetlen volt a tenger!
Mindenkinek bátran ajánlom Lefkadát, lehetõleg minél elõbb, mielõtt "rászokik" a magyar: lol:
Én mikor elõször ott jártam (2000-ben) nem nagyon hallottam magyar beszédet,viszont tavaly azért már nem volt olyan ritka.
Ezért ne halogassátok,irány Lefkada!!!