Tavaly utaztunk velük Zakyntosra Debrecenbõl,kaptunk finom friss szendvicset az úton,volt tea,kávé,üditõ,rostos gyümölcslé.
A sztyuvik valami rettenetes szlovák akcentussal beszéltek angolul,de különben minden OK volt.
Pontosan jöttünk-mentünk velük.
Üdv
Egy gyors kérdés? Idén mi is Travel Service járatával megyünk Krétára. Velük még nem utazatm, de ezzel a "hidegélelem felvetéssel" kicsit megrémítettetek.
Szóval nem jellemzõ a pontosság? Azért lenne fentos, mert sikerült egy hajnali 5 órás indulást kifogni, és ha ilyen pontatlanok akkor nem megyünk oda 3-ra mert felesleges.
Gondolom érkezési sorredben osztják a helyeket?
Bár ennek sincs számomra nagy jelentõsége, de a barátink kislánya biztos örülne, ha ablak mellé kerülhetne.
Egy gyors kérdés? Idén mi is Travel Service járatával megyünk Krétára. Velük még nem utazatm, de ezzel a "hidegélelem felvetéssel" kicsit megrémítettetek.
Szóval nem jellemzõ a pontosság? Azért lenne fentos, mert sikerült egy hajnali 5 órás indulást kifogni, és ha ilyen pontatlanok akkor nem megyünk oda 3-ra mert felesleges.
Gondolom érkezési sorredben osztják a helyeket?
Bár ennek sincs számomra nagy jelentõsége, de a barátink kislánya biztos örülne, ha ablak mellé kerülhetne.
Bocs a sok kérdésért!
én is ! megyek - 3- ra ott kellene lenni !
" chek in " lehet nyafizni , ki hova stb szeretne - javasolnám a gép bal oldalát (" A " ülés - ablak ) odafelé -láthatod esetleg
a napfelkeltét és kb .1h15'-1h30' felszállás után Santorinit !!!!!
Köszönöm szépen az infókat. Akkor korán kelünk, vagy le sem fekszünk, bár az nekem nehezen megy!
Felszerelkezek egy kevés rágcsálni valóval, mert gondolom ilyenkor még nincs büfé a tranzitban?! Soha nem kellett ilyen korán a reptéren lennem, úgyhogy hajnali indulások terén igencsak tájékozatlan vagyok.
Sziasztok!
Mi is az Air Slovákiával utazunk, tud valaki segíteni abban, hogy mekkora csomagot lehet az utastérbe felvinni? Errõl mindenhol csak azt találtam, hogy a mérete korlátozott !