Nea Plagia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 151
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220424 Üzenet linkje2014-07-13 15:07:12 

jók a képeid a facen, igen, valóban szép hely.
# 152
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220415 Üzenet linkje2014-07-13 14:00:36  Válasz a #220413. hsz-ra Előzmény #220413

Köszönjük én már olvasom is.
Kérdésem is lenne este sétáláskor a sétányom vannak kirakodós emberek,üzletek ahol lehet nézelődni?

# 153
Ferro
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220413 Üzenet linkje2014-07-13 13:48:42 

Sziasztok.
Most ertem haza Nea plagiarol.
Nagyon szuper hely,
Osszefoglalot olvashattok rola a facebook oldalamon:welcome to Greece a csoport neve,vagy a sima facebookomon:Palankai Ferenc.
Ott kepek is vannak es lesznek is meg icon_smile.gif
En ajanlom mindenkinek,es bar nem egy Sarti de annal jobb mert nem botlassz uton utfelen Magyarokba es Magyar szavakba.
Es epp ez az ami jo,mert megtapasztalod a nyelvuket is icon_smile.gif
Udv,Feri

# 154
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220399 Üzenet linkje2014-07-13 11:36:38 

nem hiszem, én nem láttam sehol...de ez persze nem jelent semmit..
# 155
Xil
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220351 Üzenet linkje2014-07-12 17:52:49 

Sziasztok!
Lehet robogót bérelni Plagián?

# 156
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219791 Üzenet linkje2014-07-04 21:39:59 

Szia!
Parton lévő pékségben voltunk, a cukrászda mellett, de nem volt másabb a kenyér, sem olcsóbb, mint a kisközértbe. Mi az 1 Euro nevű közértbe jártunk, a zöldségeket is ott vettük minden nap.
Nem olyan olcsók..
A dinnye ára volt, ami naponta változott 2 hét alatt, 0,35 is volt..
krumpli 0,60
paradicsom 0.90 este a maradék 0,70,néha 0,50.
paprika 1,50
sárgadinnye 1,19
hagyma 0,53, ez nagyon finom..
őszibarack 1.
tojás 0,25db
kenyér 0,70/350gr
tej 1,15
víz 1.33/ rekesz, mi minden nap vettünk, de én ittam a hideg csapvizet, nem volt bajom tőle.

ha valami kérdés van, tedd fel icon_smile.gif

# 157
Ágica0601
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219787 Üzenet linkje2014-07-04 20:55:37 

Szia Hilda!
Wifi volt,de nagyon akadozott a skyp?
Hát nem tudom-meg kell próbálni.Pékség van kb 5-7 perc séta,azt hiszem a benzinkútnál,de nem vagyok benne biztos,mindenesetre nincs messze.Még egy van,lent a part felé,ott mi nem voltunk.Van két közeli bolt,az afrodite,és egy másik szupermarket,mindkettőben vannak gyümölcsök is.Sajna az árát nem jegyeztem meg,talán 45 cent egy kg görögdinnye.De árulnak kocsiikról is esténként gyümit,ott azt hiszem olcsóbb.Lemértük az apartmantól a tengerpartig az időt!
Laza 5-7 perc séta.Talán én is Toronihoz hasonlítanám a helyet,bár ott még nem voltam,de átutazóban úgy vélem olyasmi.Van még egy nagy élelmiszerbolt,templom felé van,egy óra alatt megjártuk,pedig fényképezkedni is megálltunk párszor,szóval a messzebbi nagy bolt kb 20 percre van az apartmantól.Ott is van minden.
Kérdezz ha valami eszedbe jut!

# 158
Hilda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219739 Üzenet linkje2014-07-04 11:29:36 

Sziasztok Ágicák!

Nagyon köszönöm ezt a sok hasznos információt! Azért nekem lenne még egy pár kérdésem. Milyen volt a net, lehetséges a skyp az itthoniakkal? Ásványvizet kell venni vagy iható a víz? Pékség van a közelben? Zöldárú, gyümölcs gondolom hogy kapható mégis milyen, mit érdemes venni? Az apartmant néztem a térképen de én nem találtam, a zsákutcában van, ha jól gondolom, és azt az autó nem térképezte fel. Mindegy hol van azért én már várom, a leírásotok szerint az biztos hogy Stalishoz, Nea Porihoz és Tolohoz képest nyugis hely, talán Toronihoz tudnám hasonlítani. Még egyszer köszi az infót! Majd még kereslek benneteket ha még lenne kérdésem. icon_rolleyes.gif

# 159
Kuku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219677 Üzenet linkje2014-07-03 14:50:59  Válasz a #219676. hsz-ra Előzmény #219676

Köszi!Sikerült!icon_smile.gif)
# 160
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219676 Üzenet linkje2014-07-03 14:42:35  Válasz a #219669. hsz-ra Előzmény #219669

Ha google barátunkhoz beírod, hogy Nea Plagia-ra keressen és térképre, akkor szerintem le kéne hoznia. Még a munkahelyi vacak gépemen is látszanak a felvételek. Igaz, hogy elvileg 2 éves képek és street view látszik, szerepel is bal oldalon, hogy 2012.
# 161
Kuku
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219669 Üzenet linkje2014-07-03 12:44:10  Válasz a #219665. hsz-ra Előzmény #219665

Sajnos én nem találom!Nekem a képek sem jelennek
meg!Vagy béna vagyok?icon_smile.gif

# 162
AGICA2
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219665 Üzenet linkje2014-07-03 11:30:08 

én megtaláltam a házat icon_smile.gif
# 163
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219634 Üzenet linkje2014-07-03 00:54:19 

Ha valaki aki volt a Bellisimába és kiigazodik a street viewen az apartman utcája nincs feltérképezve. Jol gondolom?
Valoszínűűleg lent a negyedik fénykép a Bellisimából készülhetet így legalább a térkép mutassa a pontos helyet. Jó lenne ha valaki megerősítené...
A képek alapján Plagia egy kis üdülő falu ahogy mások is leírták itt de semmit nem lehet kikövetkeztetni mert ugy néz ki az autó sziaszta idején járkált és köztudott teljesen más arcát mutassa a település ha kinyitnak az üzletek.
Megyek körülnézek Flogitába, majd Parga vissza térve Paraliába, Nei Poriba, Toloba, Olimpic Beachre, Platamonba .. Szoval a következő yaraklásig meglesz a barangolás Görögországba. Pár hete még ez nem működött. A legjobbkor teték fel.

# 164
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219628 Üzenet linkje2014-07-02 23:38:04 

A google street viewen megjelent Görögország is! Innentől kezdve barangolhatók, nosztalgiázhatók azok a területek ahova készültök vagy voltatok. A legjobbkor mert így baragolhatunk azokon az utcákon ahova megyünk. Megyek is megkeresem a Bellisimát icon_smile.gif
# 165
Ágica0601
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219613 Üzenet linkje2014-07-02 19:33:39 

Sziasztok Nea Plagiába utazók,szia Ágica!
Vasárnap érkeztünk,de csak mostanra szedtem össze gondolataimat.Személyes véleményemet írom most le,de persze kinek a pap,kinek a papné.Az utazásról csak annyit,hogy nagyon hamar leértünk,és haza is.Jó sófőrök voltak mindkét úton.Reggel fél 7-kor már Nea Plagián voltunk a Belissima apartman előtt.Nea Plagia szép hely,de nekem uncsi volt.Hiányzott az élet este.A tengerpartja nem tetszett,hogy olyan köves volt az elején,és 3 lépés után már derékig ért a víz.Kicsit beljebb még mélyebb,utána homokpad van.Nem tudok úszni,így nem sokat fürödtem.De mivel pihenni megy az ember,hát az megvolt.Nea Plágián 2-3 étterembe voltunk,első nap oda mentünk,amit az idegenvezető ajánlott.Souflakit ettünk hasábkrumplit adtak hozzá,meg mustárt.Hát ez az összeállítás nekem nem ízlett,így oda nem mentünk többet.De többen dícsérték a helyet,sokféle halétel volt a kínálatukban.A fast foud nekünk is nagyon bejött,isteni ott a gyros,és ott is ettünk souflakit,baconba tekert,nagyon ízlett.Voltunk még egy étterembe,Plagia,és Flogita között a sétánynál.Ott gyros tálat ettünk ( 5 euró).Finom volt nagyon,és igencsak nagy adagokat adnak,felét sem tudtam megenni.Flogita nyüzsgősebb,főleg hétvégén,de inkább beach bárok vannak mindenfelé.Szerdán átmentünk Moudaniába,először a piacon nézelődtünk,utána elmentünk a kikötőhöz,majd a beachhez.Ott nagyon jó homokos a part,és a víz is tényleg sekély.Az a rész nekem jobban tetszett.Megnéztük még a templomot,nagyon szép,most renoválják a tornyot.5 órási busszal jöttünk vissza.Esténként elmentünk a szomszéd településre,Flogita után.Jó kis séta volt,de mi odafelé az aszfaltos úton mentünk,visszafelé már a tengerparton.Az utóbbi rövidebb út.Hazaindulás napján mi átmentünk Sartira,ott pihentek a sofőrök pár órát.Mi addig sétálgattunk a faluba,nosztalgiáztunk kicsit,és ott is ebédeltünk.Fél 2-kor indultunk haza,útba ejtve Plagiát,a többi utasért,és jöttünk haza.Fél 9-kor a Hősök terén voltunk.
Jól éreztem magam,lehet bennem van a hiba,de többet vártam a helytől.De kipihentük magunkat,kikapcsolódtunk,és ez a lényeg.
Mindenkien kellemes nyaralást kívánok!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 10 11 12 ... 21 22 23   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu