Nincs mit! Ha jól emlékszem egy utazási irodát láttam a kikötőben...Hát ez nem valami sok,de attól biztos minden szuper lesz az ott töltött idő alatt:)
Annita9 csak azt felejtette elmondani, hogy az a 30-45 perc a "fővásoba" akkor gyalog értendő-e , hogyha nincs sembusz, sem autókölcsönző (vagy talán szamárháton??) ???
bocsi, nem bírtam kihagyni
haha ez jó vojandi!Teljesen igazad van!:)Autóra gondoltam természetesen:) Jó hogy említetted a szamarakat,mert most jut eszembe,hogy én egyet sem láttam a szigeten:(
Elég üresnek látom a képről a kikötőt...
Akkor egy másik kérdés. Diakoftiban néztem most szállást, írtam mailt 10 szállásadónak, és találtam 3-at kedvező áron, tegyük fel hogy a kikötőből gyalog is meg tudom közelíteni a szállást (merthogy ottvan a közelben),
de Diakoftiban ugye van robogókölcsönző, vagy akár autó?! UGYE??!
Hát az attól függ,hogy neked mi a kihalt:)Nekem az egész sziget annak tűnt még nyáron is...:(Természetesen vannak turisták,de nincs tömeg és inkább családosok,idősebbek mennek a szigetre pihenni.Nekem nagyon hiányzott az éjszakai élet.A szigeten csak egy helyről tudok ahol lehet táncolni,kb. 20 perc Xorától(AUTÓVAL!!!) .Ha bulizós típus vagy és szereted a nyüzsgést akkor nem ajánlom Kithirát.De ha pihenésre vágysz,akkor neked való hely!:)Diakoftiról nem tudok sokat,de szerintem nyugis hely lehet.
Olvasgattam a hozzászólásid, nekem csak egy kérdésem van: hová akarsz menni nyaralni? Mert én felfedeztem nálad Milost,Krétát,Karphatost,Kytherát.Ez nálunk évekre elegendő...
Bulizni nem szeretnék, pihenni igen, és a tömegre sem vágyom, de azért ne mi legyünk csak ott De látom, ezzel nem lesz probléma
Atosz!
Hát igen, tényleg megszaladt velem a ló, elég sokmindent szeretnék (és a legjobb lenne, ha egyszerre kapnám meg)
De végül a párom döntött, 1 hét Kythira, utána egyből 1 hét nyugat-Kréta, és rá 1,5-2 hónapra 1 hét Lefkada. Azt hiszem ez a végleges, persze az időpontok változhatnak, de a szigetnevek már nem
Találtam Diakoftiban egy autókölcsönzőt, és írtam is neki, hogy kb. mennyiért lehet bérelni autót.
Gratulálok Firkamanó a fergetes gyors döntéshez és hogy e fórum első kythirai utazója lehetsz (Anitát nem számolom annak, mert ő nem nyaralni ment oda, hanem kis ideig ott élt).
Hát igen, tényleg megszaladt velem a ló, elég sokmindent szeretnék (és a legjobb lenne, ha egyszerre kapnám meg)
De végül a párom döntött, 1 hét Kythira, utána egyből 1 hét nyugat-Kréta, és rá 1,5-2 hónapra 1 hét Lefkada. Azt hiszem ez a végleges, persze az időpontok változhatnak, de a szigetnevek már nem
Találtam Diakoftiban egy autókölcsönzőt, és írtam is neki, hogy kb. mennyiért lehet bérelni autót.
Ez nem semmi, ahogy szokták mondani.Minden részvétem a tiétek!
Itt az nincs kec-mec.Belevágtatok a közepibe.
Nincs lehetetlen,csak tehetetlen...Csak legyen zsozsó és sokminden megoldható... ...és mikor kezditek a támadást tavasszal vagy nyárelőben?