Köszönöm szépen a segítségeket.
Az Apollonnál azt mondták, hogy a Liolios szobák 2 ágyasak, pótágyazhatóak, de a pótágyon csak gyerek fér el. Mi is gyerekkel megyünk, természetesen hivatalosan ő a pótágyas, gyakorlatilag én fekszem azon. Szóval, ha az kis méretű, akkor az gáz. A hölgy azt mondta, hogy az AETHRION ilyen szempontból jobb, mert 3 rendes ágy van.
Szóval, most inkább az AETHRION felé billen a mérleg nyelve. Ha valaki esetleg tud valami infót még a szállásról (hol, melyik részen van, mennyire a parttól, millyen a felszereltség, tisztaság...) azt megköszönném. Aránylag gyorsan kéne az infó, mert még ma dönteni szeretnék és lehetőleg befizetni, de legkésőbb hétfőn.
Az Aethrion nem tudom, hol van, a Lioliost kívűlről láttam. A Liolios eléggé kieső helyen van, nyugis, közel a part. De nekem nem tetszett, hogy szinte az utcáról nyíltak a szobák.
A Maria apartmanban voltunk kétszer is, az nálatok nem jött szóba?
Szép kertje van, grillező, hinta. Két ágy volt benne, de az egyik alatt kihúzható pótágy (rendes méretben).
D.
Azért kérdezz rá, ha egyébként tetszik - az egész házat ők bérlik - 5 stúdió van, ha ők így nevezik (nekem apartman).
Mi a 4-esben laktunk és volt az egyik ágy alatt pótágy.
D.
Kedves Kónyu és Balazsh!
Jó hírem van, az utolsó két oldalnál járok thassoszi túrák fordításában. Igaz, nagyon sokszor nagyon kapkodtam és nem ügyeltem rá, hoyg mikor írok jobbra vagy balra szavakat, ebből galiba is lehet, de nekem már nincs türelmem végigellenőrizni a szöveget. Mindkettőtöknek el fogom küldeni a jövő hét folyamán e-mailben.
Üdv:
Andi
Egy kis segítség azoknak, akik az Apollonnal az Aethrion apartmant választják. Az igazi görög neve: Aithrion.
A Google-n így kell keresni és ad egy pár találatot, még videó is van!
A www.thasos.hu -n, a térképes információknál az apollonos szállások helye is be van jelölve.
Mi befizettük az előleget, megyünk augusztusban az Aethrionba (Aithrion)...
Mikor mentek? Mi aug. 07-től 23-ig megyünk (ill. 08-tól 22-ig leszünk kint) Thassoson az Aethrionban. Jó lenne közelebbről is megismerkedni, ha van kedvetek hozzá. Nyugodtan írhatsz priv. üzenetet is. Hárman megyünk, van egy 13 éves gyerkőcünk is. Ti hányan mentek? Mivel utaztok?
Itt is jön a dátumozósdi Akkor ki fogja ezentúl olvasni ezt a topikot, ha csak utazási időpontok lesznek benne ezután? Valszeg csak a tiszavirág életű topikolók, akik csak 1-2 hasznos infóért néztek be, és az utazás után el is tűnnek a süllyesztőbe A privit meg nem ismerik
bocsika!
Tévedsz: egyáltalán nem fontos, de ha mégis, az avatar alatt mindenki elolvashatja , hogy hány napja van hátra az utazásig, és hogy hova készül, bár néhányan arra sem veszik a fáradtságot, hogy beírják a sajátjukat, pedig egyfolytában erről érdeklődnek
Igazságod vagyon
...csak az a gond mostanában,hogy széthúzódik a szöveg,amikor megnyitok egy topikot.Így nem látom,ki van online
és ki van egyáltalán
vagy csak az én gépem szabotál