#1518832010-09-13 15:53:10 Válasz a #151528. hsz-ra
Szia Timike!
Mint más is javasolta, egyénileg kell ezt megoldani. Mi most jártuk be motorral Karpathost és Rodoszt egyénileg. Nemsokára bővebben is leírom, hogy s mint intéztük az utazást, ezt a weblapomon megtalálod majd. Nagyon egyszerű, csak el kell kezdeni...
Richard, szerintem Ti rossz helyen voltatok, mert pár forrás most is "üzemelt" ...
Üdv
#1518912010-09-13 17:54:17 Válasz a #151883. hsz-ra
hát az könnyen meglehet, de minden irányból körbejártuk
voltunk a "tónál" is, ami inkább víztározó (ahova az alagút vize megy), meg a másik irányba is, ahol a forrásoknak kellene lenniük, láttuk is, hogy hol kellene folynia, de ott sivatagi szárazság volt
Mi az idén a Best Reisennel mentünk és Ők 1 géppel viszik az utasokat Rodoszra és Krétára. Először a Rodoszra érkezők szállnak le és a haza indulók felszállnak. A repcsi átmegy Krétára és ott leszállnak a krétai nyaralók. Így velük biztos meg lehet beszélni, hogy ott maradhass még egy hetet. De nem tudom jövőre hogy indítják a gépet.
#1524312010-09-24 13:58:58 Válasz a #152422. hsz-ra
Szia Timike!
Valóban nem láthattad még, mert csak vázlatosan van kész. Ha a hétvégén és a jövő hét elején lesz időm, akkor elkészítem. Amint meg lesz, felteszem ide is a linket. Igyekszem
Jó 7végét!
Üdv: Ian
A karpathosi szállásról már írtam ide-->Roses Studios-Karpathos
#1525112010-09-27 09:22:15 Válasz a #152507. hsz-ra
Szia Timike!
Az első negyede-fele kész az élménybeszámolómnak és leírásomnak. Ha érdekel, akkor itt meg tudod nézni-->Karpathos-Rhodes-2010
Majd folytatom és kiegészítem az elkövetkezendő napokban, hetekben. Leírásokkal és természetesen sok-sok képpel is fel fogom tölteni a Karpathos részt is.
#1526592010-10-01 10:47:42 Válasz a #152511. hsz-ra
Szia Ian!
Elolvastam az élménybeszámolódat, nagyon tetszett , a motor is biztosan jó buli lehetett :DDD.
Én már komolyan gondolkodom ebben, mondjuk nem motoros formában .
Nem tudom, hogy olyat biztosan lehet csinálni hogy repülőjegyet foglalni
nem utazási irodán keresztül. Sajna gyomrom nem bírja a kompozást ((.
De így tuti buli lenne, kedvet csináltál nekem Karpathoshoz, mostmár csak időpont kell meg egy partner .....
#1526642010-10-01 11:31:29 Válasz a #152659. hsz-ra
Szia Timike!
Örülök, hogy tetszett a beszámolóm, majd folytatom...
Gondolom, hogy lehet Karpathosra is csak repülőjegyet venni, de úgy tudom, hogy csak pozsonyi vagy bécsi indulással. Egyébként, a komp közel sem mozog annyira mint a repülő, tehát ha azt bírod, akkor ezzel sem lesz gond. Csak egy ötlet: pl. ha négyen mentek egy autóval, akkor már biztos, hogy kedvezőbb lesz, mint iroda által. Valamint kint is ki tudjátok használni az autó előnyeit...
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet a legolcsóbban eljutni Rodoszra szezonon kívül? Esetleg járt már ott valaki télen? Nézegettem a repjegyeket, de csak fene drágákat láttam...
Köszönöm
N.