Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15031
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#219998 Üzenet linkje2014-07-08 07:52:15  Válasz a #219993. hsz-ra

Szia eduso!

Azt tudom, hogy nincs meg Sassos régi Gyrosz sütője és van egy bár Zanzibár néven. a Zanzibárban van-e gyros az itt a nagy kérdés icon_smile.gif

# 15032
Vibolya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220034 Üzenet linkje2014-07-08 15:25:40 

Mi tavaly voltunk az Anestiben, az Ibusz ut. irodával. Idén nincs benne a katalógusban, mert már tavaly azt írták benne hogy felújítás előtt álló ház. Úgy látszik nekiálltak. Vagy ti mit találtak?
Egébként szuper jó helyen van. Mi az emeleti 5 ágyasban voltunk, közvetlen az útnál a tengertől 50 m-re. szuper volt.

# 15033
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220047 Üzenet linkje2014-07-08 17:14:52  Válasz a #219998. hsz-ra Előzmény #219998

Sőt, az a kérdés, hogy ha van, akkor olyan-e a gyros, mint a Samuraiban volt! Mert nekünk az jött be a legjobban!
Mondjuk két hét és kiderül...

# 15034
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220051 Üzenet linkje2014-07-08 18:24:02  Válasz a #219977. hsz-ra Előzmény #219977

Szia Borkaandi icon_smile.gif

Nagyon örülök, hogy tetszik a kis megjegyzésem icon_smile.gif Igyekeztem megfogalmazni az érzéseimet és gondolataimat. Én is voltam több tengerparton is, de Görögország tengerpartja visz mindent icon_smile.gif Egyik kolléganőm Bulgáriában járt velem egy időben és bizony panaszkodott, hogy hideg volt a víz és hogy Göröghonban milyen a tenger? Ő még sosem járt Görögországban és erősen érdeklődött minden iránt, mert ő is szeretne elmenni a nagy áradozásaim után icon_smile.gif Sok embernek hozom meg a kedvét a szenvedélyes élmény meséléseimmel. Mindenkit bíztatok hogy ezeket egyszer legalább át kell élni az életben. Sokan vallják, hogy mindegy hova mennek, mert ahogy írtad is a tengerpart az tengerpart, de ez nem igaz. Ugyanúgy ahogy a mindegy sem. Mások az emberek az illatok a természet... Minden. Én például Horvátországban még sosem jártam, de annyira nem is vágyom. Az én szerelmem Göröghon... Voltam már néhány szigeten is és tudom mi a különbség, de valóban a szigetek élménye is egy kicsit más, de aki azt keresi amit a szívében érez Görögország iránt, az mindenhol meg fogja találni. icon_smile.gif A kefi-t icon_smile.gif Én egy helybe csalódtam csak Görögországban a nevét nem írom le, mert sokan szeretik, de ott is voltak pillanatok, amelyek kellemessé tették nyaralásomat icon_smile.gif Nekem nem szegik különösebben kedvemet ha valahol valami nem úgy sikerül, vagy valami nehézség adódik, azt is betudom a kalandnak, amit majd lehet mesélni icon_smile.gif A virágok a leander és a leírni sem tudom bougenvillea is sok embernek okoznak boldogságot.Itthon sokan próbálják cserépben nevelgetni a kis virágokat, ott meg olyan, mint nálunk a pipacs icon_smile.gif A pálmákról is nagyon sok képet készítettem, volt hogy át is öleltem néhányat icon_smile.gif A sok cicáról meg nem is beszélve akiket végig simogattam a görög útjaim során icon_smile.gif
Mindig van valami kis apró mozzanat, ami színesebbé és emlékezetesebbé teszi az utazásaimat. icon_smile.gif Én is mindig sokat készülök egy út előtt, hogy valamennyire felkészülten tudjak elutazni, hogy már esetleg kész ötleteim legyenek a nyaralásra. Sartira nem is nagyon kellettek programok, hiszen szinte adták magukat icon_smile.gif Előre is köszönöm a segítséget, priviben küldöm a mail címemet icon_smile.gif

# 15035
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220052 Üzenet linkje2014-07-08 18:25:03 

Én úgy tudom a Zanzibarban nincs gyros... Viszont a régi Samurai Gyros helyén, nagyon jó fejek az új tulajok és finom a kaja is...
# 15036
Titi68
Törzstag
Törzstag
835 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220053 Üzenet linkje2014-07-08 18:36:41  Válasz a #220052. hsz-ra Előzmény #220052

Jól értem, hogy most a Samurai helyén új névvel és csapattal valami hasonló kajálda működik? Gyros, souvlaki stb..?
# 15037
Bebe18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220054 Üzenet linkje2014-07-08 19:00:55 

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, véleményt! icon_smile.gif
Két lehetőségünk volt: vagy lemondjuk az egész utat és bukunk rajta, vagy átfoglaltatjuk. Végülis sikerült átfoglalni a Panoráma apartmanba, igaz először eléggé lekezelő stílust kaptunk..., majd miután felemeltük a hangunkat, valamint a szerződésre hivatkoztunk kicsit visszavettek..
Érdekes amúgy, hogy míg az egyik irodában a hölgy semmit nem tudott a sarti beaches balhéról (úgy nevezte az én állításaim, hogy rémhírek...), addig a másik irodában azt is tudták, hogy tegnap már kint volt a turisztikai rendőrség is...

A lényeg, hogy megyünk Sartiii! és remélem mostmár nem kell idegeskedni az utazás miatt icon_smile.gif

# 15038
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220055 Üzenet linkje2014-07-08 19:50:42 

Sancho megint csak maximálisan egyetértek a véleményeddel, mert én is úgy gondolom, hogy bizony tengerpart és tengerpart között óriási különbségek vannak. Valahogy Horvátország nekünk is kimaradt eddig, de őszintén szólva, több ismerősünk is jár oda, és bár valóban láttunk nagyon szép képeket tőlük egyes városokról, nyaralóhelyekről, de partilag nem igazán tetszett egyik se, így nem is nagyon vágyunk oda nyaralni. Leginkább mi is Görögországba járunk nyaralni. Igaz megfordultunk már spanyol, olasz és bolgár tengerparton is, de mindössze pár alkalommal, szóval olyan őrült nagy tapasztalataink azért ott nincsenek, mint Görögországnál. Ott már tényleg nagyon sokfele jártunk, és még szerencsére rengeteg gyönyörű hely van ott (is), ami várja, hogy meghódítsuk. Annyi csodaszép hely van, hogy több élet is kevés lenne végigutazni. És az a baj, hogy vannak olyan kedvenceink, ahová képesek vagyunk sokadik alkalommal is visszatérni, ahelyett, hogy egy újabb nyaralóhelyet keresnénk föl. Illetve ez nem is baj, hiszen pont azért megyünk vissza, mert imádunk ott lenni, ott tudunk igazán kikapcsolódni. És, hát mi más lenne egy nyaralás lényege, ha nem az, hogy maximálisan jól érezzük magunkat, és próbáljunk minél jobban feltöltődni, hogy utána idehaza jobban elviseljük a sivár hétköznapokat is.
Mi is alapból olyanok vagyunk, hogy próbáljuk a legjobban érezni magunkat minden nyaralóhelyen, és az esetleges apróbb kellemetlenségek ellenére is, juszt azért is jól érezzük magunkat. És próbálunk minél több szép élménnyel gazdagodni odakint.
Direkt nem írtam ki én sem azt a nyaralóhelyet (majd privátba megírom), hiszen nem akartam senki érzéseibe belegázolni. Mert sokan szeretik ezt a helyet, nekünk is több ismerősünk évről-évre visszajár. Úgy vagyok vele, láttuk egyszer, ennyi bőven elég volt belőle, többet tuti nem megyünk oda. Az volt a jó, hogy sikerült a környéken jókat kirándulnunk, és ez így sok élménnyel gazdagított bennünket, így jóval többet kaptunk ettől a kirándulástól, mint amit maga a nyaralóhely nyújtott volna.
Küldöm majd át a Korfus cuccot. Szia. Andi

# 15039
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220056 Üzenet linkje2014-07-08 19:54:11  Válasz a #220054. hsz-ra Előzmény #220054

Bebe, örülök, hogy sikerült az átfoglalásotok. Bizony érdekes dolgok történtek a „régi” házatok táján az utóbbi pár napban is. Raktak is föl újabb képeket, oda, amit írtam neked. Ha nem láttad még, akkor menj bele az oldal fényképalbumába (ott lesz egy 20, illetve egy 10 képes album róla). Ha ezt meglátod, akkor egy percig sem fogod bánni, hogy nem ott nyaraltok az idén.
Az megint egy külön történet, hogy mit tudnak az irodában, és mit nem. Persze, hogy próbálkoznak, tudnak ők szerintem mindent. Gondolj bele, már a szezonba hányadik hétnél tartunk. Szerinted mennyi panasz érkezhetett itthon a hazajövő utasoktól? Tuti, hogy rengeteg. Irodától függetlenül, erről Beszter is tudna neked mesélni. Ővele az Apollon játszotta el ugyanezt, hogy nem tudnak semmiről a Grigoris házzal kapcsolatosan.

Kicsit körülményesen indult a dolog, de most már tuti, hogy nagyon jól fogjátok érezni magatokat, mert szép helyen nyaraltok majd, és ennél több szerintem nem is kell. Mikor utaztok?
Szia: Andi

# 15040
Bebe18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220061 Üzenet linkje2014-07-08 20:24:52 

Kedves Andi!
Sajnos még sok idő van az indulásig... 52 nap icon_sad.gif de már egyre izgatottabb vagyok icon_smile.gif

# 15041
Lanita
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220080 Üzenet linkje2014-07-09 06:43:33  Válasz a #220053. hsz-ra Előzmény #220053

Más a tulaj, de szinte ugyanaz, mint amikor a Sassos csinálta. A tengerparti Zanzibar ami a Sassos-é nagyon hangulatos, kedves a magyar lány, de viszont nem a legolcsóbb. Frappé 3€, limonádé 3€, ittunk koktélt sajnos itallap nem volt így találomra választottunk 6€ /fő. Máshol ezek olcsóbban kaphatóak.
Más téma: Láttam a Facebook csoportban is és itt is, hogy vannak akik azért nem mennek az ófalú templom közeli részébe, mert jaj a harangszó. Hát ezeket az embereket őszintén sajnálom, mi már két éve mindig egy helyre járunk ami nagyon közel van a templomhoz. A haragszó egyáltalán nem zavar, már amikor harangoznak (ebben rendszerességet nem tudtam felfedezni). Én semmi pénzért nem mennék a beach-re nyaralni, aki hozzám hasonlóan az ófalúba jár vissza az tudja miről beszélek. Aki viszont a beach-en száll meg az pedig egy hatalmas semmihez sem fogható életérzéstől fosztja meg magát.

# 15042
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220083 Üzenet linkje2014-07-09 07:41:41 

Kedves Lanita!
Nem óhajtok hosszasan vitatkozni veled, de azért csak reagálnék arra, amit írtál. Ugyanis én vagyok az egyik ember, akit olyan nagyon lesajnáltál. Bár nem igazán hiszem, hogy rászorulnék a sajnálatodra.
Igen, én több alkalommal is megjegyeztem itt a fórumon, hogy engem személy szerint kicsit zavart a harangszó, DE, ha figyelmesen olvastad volna, ezeket a hozzászólásokat, akkor észrevehetted volna, hogy több alkalommal is odaírtam, hogy ez nem biztos, hogy másnak is gondot jelent. Ettől függetlenül az idén is az ófaluba laktunk.
Nagyon sokszor jártunk már Sartin, laktunk többször az ófaluba, a Sarti Village részen, illetve Sarti Beachen is. Abban igazad van, hogy az ófalunak van egy különös hangulata, de nem gondolom, hogy attól le kéne nézned fórumozókat, mert ők mondjuk Sarti Beachen, vagy a nyaralóhely egyéb részein laknának. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik, mások az igényei, de ez így normális, nincs is ezzel semmi baj. Én úgy gondolom, mindenki menjen oda, ahol jól érzi magát. Ha ez a Sarti Beach rész, akkor foglaljon oda, ha az ófalu rész, akkor menjen oda.
Andi

# 15043
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220085 Üzenet linkje2014-07-09 08:21:43  Válasz a #220061. hsz-ra Előzmény #220061

Helló Bebe!
Az indulásotok, akkor tényleg még kicsit odébb van. Tudom milyen rossz várni, mert mi is majd szeptember közepétől megyünk Zakynthosra, szóval az izgalommal teli várakozás bennünk is ott van, pedig nem új helyre megyünk, mert jártunk már ott többször is.
Mi a szeptembert nagyon szeretjük odakint, Sartin meg különösen jó. Mert általában a hónap közepétől jóval többször vannak nagyobb hullámok, amibe óriási élmény fürdeni. Ha szerencsétek lesz, akkor talán a kaptok majd ti is ebből egy kis ízelítőt.
Először mentek Sartira?
Szia: Andi

# 15044
Bakoséva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220087 Üzenet linkje2014-07-09 08:51:03 

Kedves Andi!
Engem is érdekelne amit a Bebének írtál a Sarti Beachról. Hol lehet megnézni azokat a képeket, amik olyan elrettentőek?
Éva

# 15045
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#220088 Üzenet linkje2014-07-09 09:10:15  Válasz a #220087. hsz-ra Előzmény #220087

Szia Éva!
Bár múltkorában írtad, hogy sikerült kinyomozni, hogy valószínűleg a főépület aljába lesztek majd, így titeket talán majd nem érint ez a dolog. De nagyon szívesen átküldöm neked, hogy merre keresd mindezt. Rögtön küldöm is a privát üzenetet. Szép napot kívánok! Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1002 1003 1004 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu