Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15196
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222017 Üzenet linkje2014-07-29 09:20:24 

Szia Borkaandi!

Hazaérkeztünk és ezúton is szeretném megköszönni a sok segítséget és a leírást, amit küldtél, nagyon hasznos volt, sokszor segített icon_smile.gif Nagyon jól éreztük magunkat, bizony nehéz ezt mondani, de a szívem egy pici darabkája most már Sarti mellett Korfu is lett... persze voltak nagyon rossz dolgok is, ezt majd e-mailban megírom. Még egyszer nagyon köszönök mindent icon_smile.gif

# 15197
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222031 Üzenet linkje2014-07-29 10:55:32 

Helló Sancho!
Üdv újra itthon! Bár gondolom szívesebben maradtatok volna még kint legalább pár hetet. Örülök, ha tudtam segíteni a beszámolóval! Biztosan sok olyan helyen jártatok, ahol mi anno nem, így, majd, ha legközelebb oda kirándulunk, akkor biztosan hasznos tanácsokkal tudsz majd te is szolgálni nekünk.
Most olvastam az adott fórumon éppen a hozzászólásaidat, és mit ne mondjak, az árakkal kapcsolatba sikerült meglepned. Igaz nem tegnap jártunk ott, de úgy látszik, hogy ezen a téren, akkor nagy változások vannak, anno elég drága volt ott minden a szárazföldi részekhez viszonyítva. Ráadásul ti most pont főszezonba voltatok ott. De ez végül is kellemes változás a turistáknak.
Majd, ha kellőképpen visszarázódtál az itthoni dolgokba, és lesz egy kis szabadidőd, akkor szívesen olvasom soraidat, hogy miként telt az utazásotok. Addig is szép napot kívánok!
Szia: Andi

# 15198
79kori
Aktív fórumos
Aktív fórumos
245 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222046 Üzenet linkje2014-07-29 12:29:29 

Andi valóban egy tündér, eszméletlen, hogy mennyit segít, amiért én is nagyon hálás vagyok neki! icon_smile.gif
Mi csak át fogunk ugrani Sartira, de minden infoját nyomtatom és viszem magammal.
Köszi Andi ♥

# 15199
A.Nati
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222056 Üzenet linkje2014-07-29 15:56:17 

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves válaszokat!icon_smile.gif
Végül módosult a szállás, az Ibusszal megyünk az Asteras apartmanba. icon_smile.gif

Ez még nem last minute volt, viszont a Vasso apartman ha jól tudom már akciósan lett volna 50e/fő. A telen-nyaron.hu-n néztem őket, telefonon is el lehet őket érni, nagyon segítőkészek.

Asteras apartmanról eddig csak jókat olvastam, de ha valaki az eddig írtakat még kiegészítené bármivel azt nagyon megköszönném!icon_smile.gif
Az Ibusszal még nem utaztam, remélem jó lesz...

Esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy hol érdemes vásárolni az Asterashoz közel? (alapvető dolgokat-élelmiszer, stb., melyik pékség, melyik gyros-os milyen ajánlatokkal vár vagy kb. megegyezőek árban és minőségben?)
Illetve, hogy melyik tavernát ajánljátok? (ár, minőség, kiszolgálás alapján)

Köszönöm szépen!icon_smile.gif
Nati

# 15200
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222060 Üzenet linkje2014-07-29 16:33:04 

Szia Andi,Sancho és minden fórumtárs!
Egy fárasztó hazatérés,gyors mosás,gyereket másnap kezdődő
táborra összecsomagolás,hétfő kora reggeli munkakezdés után
végre újra itt lehetek és üdvözölhetlek Benneteket!
A nyaralást még emésztem,főleg azt,hogy ilyen gyorsan eltelt!
Sancho hogy bírod a honvágyat Göröghon iránt?
Andi,Neked én is mégegyszer köszönöm a sok segítséget,jó és
hasznos tanácsot!
Sziasztok:Beszter

# 15201
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222062 Üzenet linkje2014-07-29 17:03:19 

Helló Nati!
Az Asteras szerintem nagyon jó helyen van. Nincs messze tőle a part, de közel van hozzá az ófalu is.
A Bellissimo pékség ott lesz tőletek kb. 25 m-re, tehát nem kell majd messzire menni a reggeli finom, meleg pékáruért. Sok finomság kapható itt is, sokat vásároltunk már ebben az üzletben, bár nekünk nem ez a pékség a kedvencünk, hanem a 2 utcával arrébb található, Artohora pékség. A Bellissimóval pont szemben lesz egy kisbolt, az Alex market. Ha valami nagyon gyorsan kell, akkor oda át lehet pillanatok alatt ugrani. De esténként gondolom úgyis a hozzátok oly közel eső ófaluban kóboroltok majd, ahol a többi szükséges dolog simán beszerezhető, akár a Marinopoulos supermarketbe, akár az ott található többi kisboltba.
Gyrost több helyen is árulnak Sartin, nekünk az egyik kedvencünk volt idén is a közeletekbe lévő Giorgakis tavernás. Ez szintén közel lesz hozzátok, az Alex market mellett található. Érdemes megkóstolni ott majd legalább csak a pitás gyrost, de egyébként is nagyon jól főznek.
A többi étteremről, bárokról meg érdemes kicsit visszaolvasnod, mert többen is írtunk már ezekről. Én például az idei árakról írtam a 979-es oldalon. A kinti partnerirodátok, a Sithon Travel fakultatív programjainak árairól pedig olvashatsz a 978-as oldalon.

# 15202
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222063 Üzenet linkje2014-07-29 17:04:19  Válasz a #222046. hsz-ra Előzmény #222046

Helló Kori!
Könyörgöm, ne hozz zavarba, nem vagyok én jó tündér, nagyon szívesen segítettem. Örülök, ha volt számotokra használható infó abba, amit átküldtem Nektek. Ha tudok, akkor fogok még ezután is segíteni. Majd, ha hazajöttök, akkor visszatérünk rá.
Addig is még egyszer, nagyon jó pihenést kívánok Nektek. Érezzétek jól magatokat! Vourvourou nagyon klassz hely, úgyhogy ez könnyen menni fog.

# 15203
Borkaandi
Fórum tündér
Fórum tündér
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222064 Üzenet linkje2014-07-29 17:13:48  Válasz a #222060. hsz-ra Előzmény #222060

Helló Beszter!
Üdv újra itthon!!!!! Bár biztos vagyok benne, hogy szívesebben lennél Sartin. Elhiszem, hogy gyorsan elröpült az idő odakint. Ez már így szokott lenni, ha az ember nagyon jól érzi magát. El sem hiszed, hányszor emlegettünk a párommal titeket. Úgyhogy, ha sokat csuklottál, akkor legalább 5-nek én vagyok az oka. Nagyon szívesen segítettem, örülök, ha volt számotokra is használható ötletem.
Mondhatom Neked aztán jól indult a heted. Igazán kellemes az, mikor egy hosszú utazás után már másnap munkával kezdődik a nap. Gondolom borzasztóan vágytál már te is minderre Sartin.
Majd, ha kicsit ülepednek benned az élmények, és, ha majd visszarázódtál kicsit a hétköznapokba idehaza, és lesz egy kis időd, akkor kíváncsian várom, hogy megírd, végül is, hogyan telt a nyaralásotok (legalább is, ami publikus belőle).
Kíváncsi vagyok, végül is melyik hajókirándulás mellett döntöttetek. No és milyen volt a te szavaiddal élve a luxus apartmanotok? Csak kép alapján tűnt olyan zavarónak, vagy az életben is? Bár végül is lehet, hogy annyira örül az ember, annak, hogy kint van végre, hogy pár nap után már a szeme hozzászokik, és szinte fel sem veszi ezeket a furcsaságokat. No és a nehezen nekiinduló szülőknek tetszett a Sartis nyaralás?
Az annyira beharangozott Sofiát láttátok? Végül is 1 hónapot csúsztak a beígért idővel. Nem tudom Jujóéknak sikerül-e vajon a holnapi ingyenes bulin részt venniük. Írtam neki még indulás előtt, ha már ott lesznek, akkor miért nem igényelnek jegyet. Talán szerencsések lesznek, és lesz nekik odakint egy klassz nyitóbuliba részük.
Látod még az égiek is örültek Nektek, mert tudom, hogy jó kis zuhi volt kint, amíg ott voltatok. De azt is hallottam ismerősöktől, hogy összességében nagyon jó időtök volt, és ez a lényeg.
További szép napot kívánok! Szia: Andi

# 15204
Pintyőke60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222103 Üzenet linkje2014-07-29 23:40:01 

Sziasztok !
Sartiban kint levőknek üzenem , holnap ( július 30. 21.-órakor)először indul a Sofia !

Fergeteges nyitó buli , én kaptam rá 1 db ingyen jegyet , bárki felhasználhatja aki kint van , mert sajnos mi nem Sartin fogunk nyaralni !

Írjon privátban és elküldöm a kódot .

Üdv : Pintyő

# 15205
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222106 Üzenet linkje2014-07-30 00:38:41 

Szia polli!
A Michalis apartman jó választás,tiszta az udvarban úszómedencével,grillezési lehetőséggel.Közel a homokos part részhez,viszont a faluhoz picit messze,ne gondolj kilóméterekre azért annyira nem.Az apartmanban alap felszerelést találsz,ahány ágy annyi tényér ,pohár,pár edény,kávé melegítő,ilyesmi.Tavaly itt ellenőrizték hogy minden meg van-e.Egyébként csendes jó nyarat.

# 15206
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222107 Üzenet linkje2014-07-30 00:49:53 

Szia Borkaandi!
Hát igen,így tegyen jót az emberekkel.Ezeket a kritikákat már én is megkaptam,hogy jutalék,meg haverság,sőt a Sithonos aranyossal még össze is boronáltak.Pedig tök jól csinálod,rengetegszer voltam már Sartin és még én is olvasom a tanácsaidat,ötleteidet,és találok benne olyat amit nem tudtam.Ne foglalkozz az ilyen elvont figurákkal,maradj ilyen mi így birunk itt a fórumon.Szió

# 15207
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222127 Üzenet linkje2014-07-30 12:29:02 

Sziasztok olvasgatom a jó tanácsotokat amít alig lehet megjegyezni olyan sok ezuton én is megköszönöm mindenkinek hogy ilyen módon próbáltok segíteni akik nyaralni vágynak és még nem voltak vagy pedig néha eljutnak olyan helyekre ami szép és csodálatos lehet(ezt magamra értem)mert én még nem voltam .Szerintem a kritikusokkal ne foglalkozzatok akinek nem tetszik ne olvassa a fórumotokat .Mindenkinek kellemes nyaralást kivánok icon_smile.gif
# 15208
A.Nati
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222129 Üzenet linkje2014-07-30 12:36:31  Válasz a #222062. hsz-ra Előzmény #222062

Köszönöm szépen!icon_smile.gif
# 15209
2002
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222153 Üzenet linkje2014-07-30 15:40:54 

Sziasztok segítséget szeretnék kérni e-mailba kaptam egy ingyen jegyet sarti aSOFIA nevű hajóra meddig lehet beváltani?
# 15210
Pintyőke60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#222155 Üzenet linkje2014-07-30 15:53:40 

Szia 2002 !

A Sofiára csak ma este lehet beváltani az "ingyen" jegyet ! Ma este indul először , este 9.-kor.

Fergeteges nyitóbuli Sarti legnagyobb hajóján
a SOFIA rendezvényhajón!
Pörgős zenékkel, kihagyhatatlan hangulattal,
egész estés hajókázással várunk!

Felszállás Sarti nagykikötőjében (21:00) vagy
ingyenes buszjárat indul (20:30) Sarti központi
buszmegállójából Sarti nagy kikötőjébe.
A legnagyobb buli Sartiban, a TENGEREN!

Meglepetés italokkal, minőségi fény és
hangtechnikával egész estés dj-vel indul a
2 szintes Sofia rendezvényhajó első bulijára!
Rezidens: dj davy
A belépő 5€, mely tartalmazza az esetleges
transzfert is Sarti nagy kikötőjéig.

Üdv : Pintyő.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1013 1014 1015 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu