Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 1531
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Woody
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92498 Üzenet linkje2009-03-14 21:26:00  Válasz a #92256. hsz-ra

Kónyu!

??? icon_rolleyes.gif

# 1532
Haty
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92708 Üzenet linkje2009-03-16 20:30:02 

Okszi kvalcsi,csak még egyenlöre tanulmányozom,nézegetem az egész portált,s ha végignéztem-olvastam ami érdekel,utánna jöhetnek a képeim.Néhány kérdésre már én is tudok felelni amiket itt kérdeznek,s még nem is voltam Thassoson.Persze a fórumot az elejéröl kezdtem olvasni,s látom sokszor isméylödnek a kérdések.De könnyebb kérdezni mint az egészet elolvasni...
# 1533
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#92861 Üzenet linkje2009-03-18 07:48:55 

Woody!
Priv. üzenet ment!!! icon_biggrin.gif

# 1534
Yldyke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93162 Üzenet linkje2009-03-21 15:03:27  Válasz a #92708. hsz-ra Előzmény #92708

Üdv Mindenkinek!
Bocs, hogy beleszólok. Igazad van. Egy-két szezonnyi anyagot el kell olvasni, aztán ha valami nem egyértelmű, kérdezni. Én is minden évben a lapokról, meg a fórumokról a beszámolókból összeszedem a tudnivalókat, készítek egy kis "prospektust" és azt elviszem magammal. Így mindíg kéznél van az útleírás.

Én most már csak azt nem tudom Limenas (Dias, IBUSZ) legyen vagy Scala Potamia (Apollón)? Limenas azért vonz, mert arról azt írják, hogy nyüzsibb az éjszaka (bazársor), S. Potamiára pedig azt, hogy kevéske árus van. Mi mindíg szeretünk vacsi után sétálgatni a kivilágított tengerpartos bazársoros helyen.

# 1535
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93168 Üzenet linkje2009-03-21 16:16:50 

Szia Yldyke!

Idén csak nem Thassos lesz az úti cél?Jó választás én is nézegetem icon_smile.gif

# 1536
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93172 Üzenet linkje2009-03-21 17:18:38 

Akkor ne gondolkoz csak is limenas a nyerő ott egész éllyel tudsz sétálgatni.Potamia sokkal nyugotab hely
# 1537
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93181 Üzenet linkje2009-03-21 19:32:30  Válasz a #93162. hsz-ra Előzmény #93162

Yldyke!
Ha lehet menjeteek kocsival. Akkor könnyen lehet jó fürdőhejeket találni a közelbe. Limenas jó hely. Az Apartman korrekt. ( Popi's), a tulaj szintén.
Nekem bejött. Ha a fürdőhelyeket nem nézzük a sziget leglátványisabb néznivalóinak egy jó része is itt van. Még a város közepén a játszótéren is ezeréves kidőlt oszlopokon mászkálnak a gyerekek.

# 1538
Tfildiko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93184 Üzenet linkje2009-03-21 20:54:49 

Yldyke!

Hogy könnyebb legyen dönteni ajánlom figyelmedbe :www.thasos.hu

# 1539
Brigitte
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93187 Üzenet linkje2009-03-21 23:48:56 

Köszönöm szépen, hogy a méhekkel kapcsolatban megnyugtattatok, eddig minden görög szigeten találkoztam méhekkel a tengerparton vagy az éttermek környékén de nem voltak különösebben zavaró jelenségek, csak mivel Thassos-szal kapcsolatban ezt specifikusan kiemelték sokan így gondoltam rákérdezek.
Viszont a buszozással kapcsolatban kicsit meg vagyok kavarodva.Az egyik hozzászólásban azt kaptam válaszként, hogy az említett helyekre /Márványpart, Paradise Beach, Golden Beach/ nem lehet tömegközlekedéssel eljutni, a másikban pedig azt hogy erre mégis van lehetőség.Félre ne értsétek nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát, csak szeretném tudni mire is számíthatunk.Az nem lenne túl mókás ha a kint töltendő két hetet csak az apartman és a legközelebbi parton tölthetnénk.Lefkadán nagyon boldog voltam, hogy busszal vagy hajóval körbejárhattuk a szigetet és nem kellett feltétlenül a felkínált fakt. programokra hagyatkoznunk.

# 1540
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93190 Üzenet linkje2009-03-22 00:15:23  Válasz a #93187. hsz-ra Előzmény #93187

Elég sokszor megjártam már gorog szigeteket. Igaz sosem jártam busszal. De minden szigeten, igy Thassoson is találkoztam a buszokkal és a buszmegállókkal. Tehat valószínüleg annak van igaza aki azt mondja van ilyen járat. Ennek ellenére is azt mondom jobb kocsit vagy motort bérelni. Korfun váltott át a csoportunkba egy család buszról kocsira, mert négyüknek alig volt olcsóbb a busz mint a kocsibérlés. A méhektől pedig nem kell tartani jobban mint máshol.
# 1541
Brigitte
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93192 Üzenet linkje2009-03-22 00:53:47 

Kedves Lambros!

Nem az anyagiak játszanak szerepet abban, hogy a tömegközlekedés választatjuk minden nyaralás alkalmával, hanem mivel a párom egész évben rengeteget vezet így a pihenése alatt nem szívesen ül a volán elé.Ezt természetesen tiszteletbe tartom, neki is jár ennyi.icon_biggrin.gif
Nekem pedig nincs jogsim.
Mindenesetre köszönöm, hogy írtál.

# 1542
Yldyke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93195 Üzenet linkje2009-03-22 09:23:11  Válasz a #93168. hsz-ra Előzmény #93168

Szép Napot!

Kedves Vio: Végre újból beszélhetünk. Igen, tuti Thassos lesz idén. (Bár ember tervez, Isten végez).

Kedves Papamaci: Limenas vonzóbb (a nyüzsi miatt), de az utazási irodáról (Dias) azt olvastam, hogy csak Stavrosig megy, és onnét ugyan hogyan tovább? S.Potamia mellett meg az Apollón szól, mivel róluk jót olvastam, hallottam. Ha össze lehetne hasonlítani mondjuk Parga-SPotamia, vagy Parga-Limenas esti-éjszakai életét akkor tudnék igazán dönteni. (de Vio tudja, hogy miről beszélek: Parga -eddig- túlszárnyalhatatlan)

Kedves Lambros: Kocsival nem megyünk olyan messze, mert én nem tudok vezetni csak az Uram. Neki viszont túl sok lenne. De nekünk nem gond a helybeni közlekedés, mivel az autózás mellett motorosok is vagyunk, így külön élvezzük, hogy a nyaralás alatt motorozhatunk (még ha nem is chopperrel).
Kérlek írd meg, tapasztalatodat az utazással (irodával) kapcsolatban.

Kedves Tfildikó: köszi a webcímet, már túl vagyok rajta, meg a thassos.lap.hu-n is, meg az idex fórumon is, meg a hellas fórumon is. A „prospektusom” már kész.

# 1543
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93197 Üzenet linkje2009-03-22 10:13:07  Válasz a #93195. hsz-ra Előzmény #93195

Szóval: busz természetesen jár Thassoson, de ne számíts a piros 7-es sűrűségére, mer telég ritkán járnak, és főleg körbe a szigeten, de azért Theologosba is van járat. A menetrend nem túl sűrű, de azért 1-2 helyet megközelíthetsz busszal. Az említettek közül a márványpartot biztos nem, a legjobb, ha megnézed a térképet, mert a busz csupán a főútvonalakon közlekedik, és onnan nehéz egy csomó partot megközelíteni.
Más: természetesen a Dias is elvisz Limenasba, nem olvastál elég figyelmesen, azt írtam, hogy Stavrosig vitt minket busszal, de mivel Thassosra csak 6-8 ember ment abban az időpontban velük, onnan a busz helyett 2 taxi viott el Keramotiba, ott bekompoltunk, és a házigazdánk várt Limenasban a furgonjával, a cuccainkat elvitte a 100 méterre lévő apartmanba, mi meg gyalog utána. Nem volt komplikált, így volt nekik a legegyszerűbb, nyugi, nem kell Stavrosból gyalogolnotok:-)
Jogsim nekem sincs, az asszony meg nem vezet, így mi is stoppal és bussszal abszolváltuk a szigetet, ne aggódj, megoldható minden, ha meg autót vagy motort bérel valaki, minden gondja megoldódott.

# 1544
Lambros
Aktív fórumos
Aktív fórumos
262 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93202 Üzenet linkje2009-03-22 11:01:43  Válasz a #93195. hsz-ra Előzmény #93195

A Dias-sal voltam. Igaz egyénileg. De a csoporttal eggyütt értünk Keramotiba, addig hozták őket busszal. Ahogy Konyu írta a túloldalon a kompnál várt tulaj. Senkinek semmi gondja nem volt.Vissszafelé is gyalog kompozott a társaság. A tulaj Keramotiba is átjött. Ott várta a csoportot a busz ( Ami természetesen hozta az újakat).
# 1545
Dandi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#93510 Üzenet linkje2009-03-25 14:46:38 

Van itt valaki, aki június 18-tól meg Thassosra????
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 102 103 104 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu