Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15406
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Flor87
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225892 Üzenet linkje2015-01-05 17:43:00 

Köszönöm Éva71 és titi68 ! =)
# 15407
Teketoria
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#225943 Üzenet linkje2015-01-09 10:54:36 

Sarti most! esett a hó!

# 15408
Makkaine
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226010 Üzenet linkje2015-01-12 08:57:07 

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni,hogy dönteni tudjak...
Családi nyaralást tervezünk az idén (férjem,én és 3 gyermek,4,7 és 14 évesek),kocsival.
Bevallom,Nei Porit szemeltem ki (no meg Lefkadát de azt végül elvettem) de most rákerestem Sartira és nagyon megtetszett.
"Sajnos" vannak igényeink... icon_smile.gif Nézegettem Sarti térképét de nem tudtam eldönteni,hol lenne jó megszállni. Melyik részén...? Mi annyira nem szeretjük a nyüzsit,inkább csendes(ebb) helyen laknánk,de mégse kelljen sokat sétálni este ha nyüzsit szeretnénk. Mindenképp 2 légteres apartmant szeretnénk...
Az időpont sem végleges...Bevallom,a sokaság miatt kicsit tartok a főszezontól.
Nézegettem irodákat de nincs sok választék,vagy csak én nem keresek jó helyen?
Bármi infót szívesen veszek,előre is köszönöm!
Szép napot

# 15409
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226012 Üzenet linkje2015-01-12 09:49:54 

Makkainé!
Így,hogy elvetetted Lefkadát,Sarti is klasszisokkal jobb hely mint Nei Pori,de nagyon felkapott,sok esélyt nem látok akár egész szezonra már most a foglalásra.Mi is már október végén beadtuk igényünket június 6-ra,de egész csoport megy oda,és csak messze falutól lett volna szállás,és sok turnusra már hely se volt az Apollonnál.Főleg,hogy 5 fős apartman nagyon kevés van.Apollon: Kipriotis,itt a gyerekek is fizetnek,Anna-itt mindhárom gyerek ingyen van,a legjobb helyen lévő szállás,Paris-mindhárom gyerek ingyen,az ófaluban,emelkedőn,nívósabb ház,de a sziklásabb part fele.Én esélytelennek érzem már most,hogy legyen náluk hogy,mert mindegyik szálláson 1 -2 ilyen nagy szoba van.Nem is szeretnek csak szállást eladni.A Grand meg külön jelezte,hogy csak buszjeggyel lehet foglalni,egyénileg nem.Lehet,mégis csak porira marad helyetek.Ott az Apollonnál az Apostolis házban van 5 fős.A Grandnál 5 fős apartman a Kalliope házban 2 szoba,és a Mariannában 1 szoba.Itt apartman árat kell fizetni,ha vki kocsival megy,az 5 fős szezontól függően június,közepéig 65 ezer,utána hét 82 ezer,és június 23 az a hét már 113 ezer,csak a szállás 5 főnek.Az Apollon ettől jóval olcsóbb,Anna/Paris ház Sartin,és Porin az Apostolis is.Én már most felhívnám őket,van e csak szállás 5 fős helyük a két nyaralóhelyközül valahova.Sartira több csoport is megy,egész busz telítettséggel,illetve összes ház telítettséggel.A törzsutasok már okt.végén hivogatják az Apollont.Mi mindig velük utazunk,az ingyenes gyerekkedvezmény miatt.

# 15410
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226022 Üzenet linkje2015-01-12 15:10:07 

Mea culpa,hogy a Sarti topikban írok,de én sem mennék N.Porira...a helyedben ránéznék az Apollonos Thaszosz Skala Potamia nevű helyre..
# 15411
Aniko76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
35 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226043 Üzenet linkje2015-01-12 21:37:24 

Kedves Makkaine!
Én a gyerekekkel inkáb Sarti, Sarti beach részét javasolnám ott nincs nyüzsi, lassan mélyül a viz , de a nagyobb gyerekek tudnak buvárkodni a sziklák mellett, ami felejthetetlen élmény icon_smile.gif szerintem ideális a gyerekekkel. Azon a részen nézz szállást.

# 15412
Makkaine
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226054 Üzenet linkje2015-01-13 15:33:49 

sziasztok!

Tegnap és ma még nagyon örültem,azonban elkezdtem visszaolvasni jobban és kicsit megijedtem... icon_sad.gif
Szóval,tegnap felhívtam az Apollo-t és A Gregoriusba lenne hely.
Tegnap pont egy olyan részt olvastam itt róla ahol végül arra jutottatok,hogy helyileg jó és tavaly lett felújítva.
Erre most belefutottam Beszter írásaiba és lefagyott a mosoly az arcomról.Pláne hogyha jól látom,ő a nyaralás óta nem is írt(?).tényleg ilyen gáz lenne az apartman? Szomorú lennék h igen icon_sad.gif(((
Amúgy nagyon szuperek vagytok,sok hasznós infót találtam icon_smile.gif

# 15413
Rep
Aktív fórumos
Aktív fórumos
216 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226057 Üzenet linkje2015-01-13 18:02:36 

Szia!
Apollon Travel-Grigoris ház.Tengerparti része Sarti egyik legjobb helye,már Sarti village részén található,közvetlen az Apollon Hotel mellett,ahol németek szállnak meg.a házzal majdnem szemben minimarket,az Antohora nevű pékség is közelben.Eszter hozzászólása még az indulás előtt volt negatív,miután megjött nem mondott rosszat.A fürdő ami furcsa,bevakolt fal,szürke,új szaniterekkel.Az biztos,nem olyan mosolygós barátságosak a szürke falak/inkább börtönre emlékeztetnek/mint mondjuk az Anna baba-bugyirózsazín falai,de nem a szoba a lényeges.Nyugodt szívvel lefoglalnám,már ha már holnapra meglesz a hely.A fórumot visszaolvasva legalább 1 évet,érezhető a különbség Sartiról visszajött fórumtársaink beszámolója,és a Poris beszámolók közt,nem véletlen írtuk többen,Sartit meg kell csípni,ha csak ez a 2 opció maradt.Persze Sartitól is vannak szebb helyek,nekem személy szerint Parga,de Nei Pori,oda csak akkor mennék vissza,ha máshova nem lenne hely.Én már 36-dik utamat fogom megtenni Görögo.-ba,de akinek ez lesz az első,annak Magyarországi helyekhez képest Nei P.is csoda lenne,nekem személy szerint egy tagolt nagy falu.Sarti topicban kedves Görögország imádó Andinktól Borkaandi/ mindent megtudsz,és már úgy megy ki az ember,aki először megy mintha már járt volna ott.Úgy ismeri Sartit mint a tenyerét,ő egy nagy segítség.

# 15414
Makkaine
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226058 Üzenet linkje2015-01-13 18:23:31 

Köszönöm! Megnyugodtam icon_smile.gif Végül is valóban nem a legfontosabb a szürke fürdő icon_smile.gif Néztem képeket róla azóta,modern,felújított,csak tényleg befejezetlennek tűnik.
Tegnap beszéltem a hölggyel,azt mondta félreteszi és 2 napig lesz időm visszaküldeni a papírt.Én ma visszaküldtem.
augusztus 22-től tudunk menni.
Amúgy voltunk már tengerparton,2 éve Horváthba,Vir szigeten.Hát(a fő strand irtó köves,egy eldugott öbölbe jártunk utána már,ott meg sokan voltak és a száraz tengeri fű még hagyján de volt ott mindenféle szemét icon_sad.gif )...
Sarti tényleg felkapott hely,mi tavaly előtt március közepén foglaltunk Horvátba.Csak a szerencse és a buzgóságom szólt közbe,hogy most ránéztem a foglalásokra. icon_smile.gif
Én régebben voltam még más helyeken(Sibenik,Split,Bibione)de valahogy sosem volt az igazi.
Horvátba a kövek,Olaszba meg iszonyat tömegnyomor(már 15 éve is és azóta csak rosszabbodott).
Szerintem a gyermekeink élvezni fogják Sartit,kicsit kitoltam magammal mert megtudták hogy megyünk és azóta ezzel nyaggatnak icon_smile.gif Szóval nagyon várjuk icon_smile.gif

# 15415
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226060 Üzenet linkje2015-01-13 20:10:04 

makkainé,örülök,hogy Sartit választottad!!!Szuper lesz!Néhány hívószó:Kalózhajó,búvárkodás,Argiris
# 15416
Lecso12
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226064 Üzenet linkje2015-01-14 09:33:54 

Sziasztok!
Közel egy éve tervezem Sartira a kirándulásunkat! A párom 40. szülinapjára!
A fórumot rengeteget olvastam állandó segítségem Borka Andi jó tanácsai és rengeteg segítsége után és a végén többszöri változtatások miatt a Grigorisba megyünk!
De azt gondolom hogy ha jó az idő, a hely remek, a víz szuper akkor hogy milyen a szállás fala az teljesen mindegy! Mi biztos jól fogjuk magunk érezni és ha mégis néha bosszankodunk akkor arra gondolunk majd hogy nem éri meg mert most nyaralni jöttünk és jól érezni magunkat!
Szóval kedves Makkaine csak semmi pánik fő az hogy hol leszünk és miért mentünk oda!
Mi július közepén megyünk így majd beszámolok róla milyen volt!!! Addig is kitartást mindenkinek akik alig várják már,hogy csomagoljanak és induljanak egy újabb élmény felé!
Üdv:Péter

# 15417
Beszter
Aktív fórumos
Aktív fórumos
327 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226071 Üzenet linkje2015-01-14 15:01:51 

Sziasztok!
Bizony eltűntem egy időre,de itt vagyok és szívesen válaszolok
mindenkinek a Grigorissal kapcsolatos kérdésekre.Többen
kerestetek privátban,válaszoltam is mindenkinek.
De most már itt is itt vagyok,újra aktívan. icon_biggrin.gif

# 15418
Lecso12
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226074 Üzenet linkje2015-01-14 15:50:46  Válasz a #226071. hsz-ra Előzmény #226071

Szia Beszter!
Akkor én megragadnám az alkalmat és megkérnélek mesélj nekem a Grigoris apartmanról ha lehet kicsit bővebben! Ha úgy könnyebb akkor lehet privátban is: printkat12@gmail.com címre várom a leveledet.
Előre is köszönöm: Péter

# 15419
Tenkjuh
Aktív fórumos
Aktív fórumos
50 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226075 Üzenet linkje2015-01-14 17:08:43 

Szeptember 25 től megy valaki Apollónnal ? icon_biggrin.gif
# 15420
Cory
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226085 Üzenet linkje2015-01-14 22:19:59 

Sziasztok!
Június végén megyek a családdal Sartiba, és az Anna apartmanházban lesz a szállásunk. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ahhoz közel a tenger parton van napágy, vagy törölkőzős verzióra készüljünk?
Köszi!
cory

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1027 1028 1029 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu