Ha volt már valaki a Paris apartmanban,légyszi írja meg! Főleg a családi apartman érdekelne..
Kavarodás van,lehet mégsem a Grigoris lesz,hanem a Paris....
köszönöm!
Szia Makkainé!
Az Ilias galériás apartmanját nem nézted? Mi már voltunk ott. Jó tágas. Jó helyen van.
Ott is elférnétek. Igaz az 5. ágy egy fotelágy volt. Egyedüli hiba , hogy a galérián nincs klíma.Ha érdekel, írj egy email címet és küldök fényképeket.
Üdvözlettel: Évuska
#2260992015-01-15 17:52:03 Válasz a #226093. hsz-ra
Mi 3 éve voltunk a Paris családi apartmanjában, személy szerint nem ajánlom. 4-en szálltunk meg, 2 felnőtt 2 gyermek. Az erkély a lépcsőházban van, szellőztetni, huzatot csinálni nem lehet, ablak ugyanis nincs, a lépcsőház felől nem sok levegő jár A konyhában az eszközök nagyon hiányosak voltak, nem volt 4 személyre elegendő.
Sziasztok! Végre rászántam magam, és regisztráltam. Idén 7. alkalommal utazunk a családdal Sartiba. Imádjuk! Amennyiben tudok, szívesen segítek most már én is itt a Hellaszon. Szép napot mindenkinek!
Szia Makkainé!
Itt is elmondom,hogy szerintem jól választottatok,nem fogjátok
megbánni.Mi is nagyon megszerettük ezt az apartmant.Hány
főset foglaltatok?
Most már csak kellemes várakozást!!
Beszter
Sziasztok. Volt-e már valaki a Sartitól délre található Platania öbölben? Ha igen, milyennek találta. Van ott egy Athena nevű szlláshely, ha esetleg volt már ott valaki, kérem írja le a véleményét. Előre is köszönöm.
Sziasztok! Hú, jó rég jártam erre... Panorama Apartmanházról tud valaki véleményt? A focipálya mellettire gondolok, a barátaim ezt nézték ki... Köszönöm!
Beszter!
Koszi
4+1 fos az apartman.
Ti melyikbe voltatok? Amugy a hazban mennyi apartman van?
Mind az utcara nez?
Hat ugy mondanam,kellemes de nagyon hosszuuuuuu varakozas
Sziasztok!
Aki volt már a Nikos apartmanban illetve a Berlin apartmanban az tudna véleményt mondani?
Illetve volt már valaki úgy, hogy apartmanhoz kért félpanziós ellátást? Megéri vagy felesleges befizetni?
Sziasztok! Lehet volt már kérdés, de nincs sok időm visszaolvasni. Már kétszer voltunk Sartin és azon gondolkozunk, hogy idén is oda megyünk nyaralni, csak azóta lett egy porontyunk is . Szeptember első hetét néztük ki az egyik apartmanba. A picurka addigra 21 hónapos lesz,az utat autóval tennénk meg. Ki vállalta már ezt a nagy utat hasonló korú gyerekkel? Tippeket, tanácsokat szívesen fogadok .
Amúgy mi korábban a Klio és a Spanos apartmanba voltunk és nyugodt szívvel tudom ajánlani mind a kettő apartmant. A Klio apartmannak nagyon jó az elhelyezkedése, közel mindenhez, a Spanos pedig egy lépésnyire van a parttól és szép a kilátás.
Szia, mi nem szoktunk félpanziót kérni, mert az egy kis kötöttség. A reggelit megpldottuk a pékségből, közértből. ebéd környékén sok gyümölcsöt ettünk és este bevacsiztunk. Hangulatosabb beülni valahova mint "kötelezően" menni vacsizni. A másik, hogy jobb ha te választasz kaját. De ez csak az én véleményem. Van aki kér félpanziót.