Ja, elfelejtettem, attól is függ hányan mentek, mert akkor szűkül a kör elvileg. Ha ketten akkor esélyesebb Zakintos. Ez csak az én véleményem. Mi tavaly 3-an voltunk négy ágyasba Krétán.
Igen, ketten. Bár lehet, hogy még holnap nem hívnak csak a jövőhéten pénteken, korai lenne még. Meg azt néztem, az a hét amikor mi megyünk, ott meg sem mozdulnak a last minute ajánlatok, vagy nem frissítik vagy nem adnak el utaznak. De ami biztos, semmi változás. 2 hete nézem és semmi változás. Ilyen lehet? Bár esélyes lehet Kefalónia vagy Karpatos is... Reméljük a legjobbakat. Ti mit szeretnétek Rebus?
Lastminute utaknál ha rákattintasz egy dátumra, már nem biztos, hogy van hely, sok esetben már az van írva, hogy lekérésre. Szerintem időközben foglalták, csak még nincs frissítve. Figyelem én is a lastminute utakat.
Én végigkattingattam a július 4-i hetet, a last minute utak között és még mindenhol van szabad szoba, Rodoszon és Krétán a legkevesebb, a többi helyen meg extrán sok.
nem kapkodják el Nekünk is Július 4 dike hétre van foglalva repülővel apartman. Ha ma nem legkésőbb jövőhéten hétfő kedden meg kell lenni az eredménynek. de már mi is kíváncsiak vagyunk