Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 15451
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226727 Üzenet linkje2015-02-05 04:39:51 

szia! A Grigorisz tavaly nyitott,és hát negatív eredménnyel.Ugyanis csak félig volt kész.Kívülről modern,állítólag belül is a közelben van a focipálya de nem zavaró.Közel van mindenhez,nem tudom ha visszaolvasol kapott mindenféle kritikát jót is rosszat is.Az Iliászt tuti ismerem az tök jó vagy még az Anna ami azon a környéken van.Szió.Ha kérdésed van írjál,igyekszek válaszolni.
# 15452
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226728 Üzenet linkje2015-02-05 04:45:24 

Szió! Osztom a mágneses véleményt,évek óta Sarti és igen örülök hogy megemlítetted a kiállítást,sokan nem tudják hogy van sajna tavaly nem jutottam el,de idén pótolom.Remélem ezt azok is olvassák akik fikáznak mindent hallottam valaki azt mondta hogy Sartin nincs semmi,fel is tettem a kérdést hogy a kiállítást láttad?Lesett csak nem volt képben.
# 15453
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226740 Üzenet linkje2015-02-05 18:00:48  Válasz a #226728. hsz-ra Előzmény #226728

Szia,
mi úgy néztük meg a kiállítást, hogy jöttünk haza az Athos hegyi hajókirándulásból este, és akkor még nyitva volt a házikó. Most a pontos nyitva tartást nem tudnám pontosan megmondani, de örültem, hogy akkor sikerült bejutni. Látom, hogy most a szállásokról szeretne mindenki minél többet megtudni, de gondolom ez a kis közbevetés nem zavart senkit. Nekünk az is a természetes igényünk, hogy ha elmegyünk ilyen távolságra, akkor ne csak a napon perzselődjünk, hanem minél inkább megismerjük, bejárjuk a környéket, ezért is megyünk kocsival. Persze, akik kisgyerekkel érkeznek, és busszal, azoknak nehezebb a helyzetük, csak a fakultatívokra tudnak befizetni. De azokra is érdemes elmenni, ha belefér valakinek pénzben, időben. Sarti "mágnese" a hangulata, a szép hangulatos partja, a tiszta vize. Ami az előnye, hogy sok a magyar vendég is, kinn dolgozó magyar is, az a hátránya is, mert néha jó egy kicsit a honfitársaktól is elszakadni.

# 15454
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226741 Üzenet linkje2015-02-05 18:05:35  Válasz a #226728. hsz-ra Előzmény #226728

még egy két kérdés: mi van Paralián, mi van Stavroson? Idézőjelben kérdeztem. Ott is tenger meg a napsütés, ha látni akarsz Meteorák stb, akkor mindenhol fakultatívra kell befizetni, illetve kocsival felkerekedni:-)
# 15455
Summersun
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226743 Üzenet linkje2015-02-05 18:09:21 

Sziasztok!Szeretnem megkerdezni, tud -e esetleg Thessaloniki-Sarti transzferröl oda-vissza 200 Eur alatt. Eddig ez a legjobb ajanlat amit talaltam, ebböl mar akar 1 hetre autot is berelhetek, igaz eleg magas önresszel. (buszozgatas 2 gyerekkel kilöve). Köszi a tippeket!
# 15456
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226744 Üzenet linkje2015-02-05 19:01:06  Válasz a #226743. hsz-ra Előzmény #226743

Már mások is kérdezték ezt, akik repülővel jó áron eljutottak Thessalonikibe. Sajnos erre nem igazán láttam itt az előző években kedvező opciót , szerintem ha tudsz 200,- EUR-ért kocsit bérelni, akkor az a tökéletes megoldás icon_idea.gif Azért legalább 3-4 óra onnan kocsibérléssel az út. (140 km) Miért nem vállalod be kocsival inkább az utat, ha nem vagyok indiszkrét? Csak buszok mennek (ritkán) Sarti felé....
http://sarti-info.hu/makedonia.....kozott.php
üdv Eduso

# 15457
Summersun
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226757 Üzenet linkje2015-02-06 16:27:09 

2 gyerekkel nem szeretnek annyit utazni, 8-10 ora a kapacitasuk, de az a maximum. Ezert gondolkodunk a repülöben. De lehet, h marad az irodas verzio es Kreta v Zakynthos. Sarti megoldhatatlannak tünik repcsivel. A jegyhez nincs szallas es forditva. icon_sad.gif
# 15458
Summersun
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226758 Üzenet linkje2015-02-06 16:31:26 

Vagy arra erted, miert nem vallalom be az autoberlest? Mert nem szeretem, ha arra vagyok kenyszeritve, hogy fizessek vmiert amit annyira ki sem hasznalnek. Ill. ami nem az enyem, az nalam mindig tönkremegy. Barmi amit kölcsönkerek es nem az en tulajdonom. Es nem akarok ezen parazni. icon_biggrin.gif
# 15459
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226760 Üzenet linkje2015-02-06 20:57:21  Válasz a #226758. hsz-ra Előzmény #226758

Azért kérdeztem, hogy miért nem vállalod be kocsival a TELJES utat, mert akkor ott állsz meg ahol te akarsz, olyan tempóban mész, amiben neked tetszik. Sokan mennek Sartira kocsival vagy busszal is kisgyerekekkel, ezt láthatod, ha visszaolvasol kicsit. Sokan vesznek igénybe egy éjszakára tranzit szállást, akik nem szeretnék a hosszú utat kisgyerekkel bevállalni. Erről is vannak fenn hozzászólások, hogy ki hol száll meg Gevgelija környékén. Ha Pestről indulsz, akkor is órákkal előbb kinn kell lenni a reptéren a gyerekekkel, ha vidékről még hosszabb lesz a teljes utazás, várakozásokkal együtt. Nem biztos, hogy jobban jársz repülővel. Mi egyszer mentünk Paraliára busszal, soha többé nem, csak kocsival. Értem a parádat a bérautó témában, nem akarlak semmiben győzködni, ha kicsik a gyerkőcök, nehéz a tökéletes megoldást belőni. Egy biztos, ha repülővel mész helyben az étkezés ellátással illetve a transzferrel lesz drágább az utad, mert ugye repülőn nem sok mindent vihetsz és nem sok mindent látsz. Sartit a maga 15-16 órájával autóval vállalhatónak tartom.Persze, ezt mindenki maga dönti el. Itt a fórumon minden segítséget megtalálsz a témában, szívesen segít mindenki. Jó tervezést, üdv. Eduso
# 15460
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226763 Üzenet linkje2015-02-06 21:03:05  Válasz a #226758. hsz-ra Előzmény #226758

Egy kis kiegészítés: kisgyerekkel az általad említett helyekre több utazási iroda is ad kedvezményt a gyerekeknek a szállásra stb. repülős utakra, amiket addig érdemes kihasználni, amíg 16 év alattiak a gyermekek. Érdemes utána nézni.
üdv
Eduso

# 15461
Summersun
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226764 Üzenet linkje2015-02-06 21:40:38 

Köszi nagyon rendes vagy! keresek mar hetek ota, de vhogy mindig visszakanyarodok Sartihoz. 11 eve voltam ott, de vhogy visszahuz. Most is olyan jo kis apartmanokat talaltam, a többi helynek nincs meg valahogy szamomra ez a hangulata. Ferjem is folyamatosan erröl probal meggyözni (autoval menni tema) de nem sikerül neki. Vinni nem nagyon vinnek semmit ha tudnam, h 1 hetig a Sarti peksegben reggelizhetek.icon_smile.gif Hozni viszont annal többet hoznek.icon_smile.gif Na most elbizonytalanodtam es elkezdem gyözködni magam egy megallos vhol alvos autokazas ügyben.

Tudja esetleg vki, lehet Sartin biciklit kölcsönözni?

# 15462
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226765 Üzenet linkje2015-02-06 22:08:28  Válasz a #226764. hsz-ra Előzmény #226764

ha esetleg mégis "elbizonytalanodnátok":
ezt a szállás kérdést az autóval Görögországba témakörben tudod pontosabban kivesézni, idézek, nem régi hozzászólások, hátha segít:
"225995 Üzenet linkje Elküldve: 2015-01-11 18:19:40 Cím: Idézet innen: #225994
lililuca írta:
Sziasztok-Mi idén augusztus végén megyünk elöször kocsival Sartiba. Szeretnénk féluton valahol aludni. Azt néztem hogy Nis kb a felénél van. Tud Ott valaki ajánlani szállást amit már próbált is?Vagy hol érdemes aludni?Mindenképp napközben akarunk utazni.
Szia Lililuca!
Nisben nem, de ettől 45 km-re Leskovácban szálltunk már meg a Gros hotelben!
Merem ajánlani nekünk nem volt semmilyen rossz tapasztalatunk.
nagyon hangulatos kerthelyisége van aránylag jó árakkal, hatalmas választék a svédasztalos reggeliben. Maga a szállás ár is kedvező.

A Bookingon foglaltuk, hitelkártya szükséges hozzá.
Az idén is ott fogunk haza felé megszállni, odafelé egyhuzamban szoktunk menni, de visszafelé beiktatunk egy-egy látnivalót, most, majd Edessát és környékét nézzük meg.

#225997 Üzenet linkje Elküldve: 2015-01-11 19:36:20 Cím:
Oda ahova mondtad, már nem volt hely mikor nekünk kellett volna de ugyan ott Leskovacnál foglaltam ezt a szállodát. Hotel Bavka. Nagyon szuperül néz ki:) És tök jó mert nem kell bemenni a városba hanem ahogy lehajtunk Leskovac felé már ott is van:) Köszi a segítséget mert én csak Nist néztem de itt szuperebb lesz."
üdv Eduso

# 15463
Éva71
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226773 Üzenet linkje2015-02-07 17:49:07 

Sziasztok, akik Grigorist foglaltatok. Én is nézegettem ezt a szállást és már majdnem oda is foglaltam, de találtam végül mást. Beszter itt a fórumon tavaly ott nyaralt és neki tetszett, jókat írt róla.
# 15464
Éva71
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226774 Üzenet linkje2015-02-07 17:53:47  Válasz a #226764. hsz-ra Előzmény #226764

Szia! Nem tudom mekkorák a gyerekeid, de szerintem simán vállalható az út. Már írtam itt korábban, hogy mi 4 éve 2 gyerkőccel (2 és 11 évessel) utaztunk, odafelé 18, visszafelé 14 óra alatt tettük meg az utat Pest környékéről. Mi délután indultunk, főleg éjszaka utaztunk, délelőtti órákban ott is voltunk. Visszafelé kb. 11 körül indultunk és éjjel 1-kor itthon voltunk. A kicsi zokszó nélkül el volt, nézelődött, aludt, a nagy egy kicsit nyavajgott. Én izgultam, hogy el ne aludjon a férjem, de jól bírta. Idén újra nekivágunk, majd meglátjuk melyik gyerek nyüglődik többet, de igyekszem felkészülni és újra éjszaka utazunk.
# 15465
Summersun
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#226802 Üzenet linkje2015-02-08 21:44:41 

Köszi a hsz-eket a temaban! A gyerköcök 5 ill. 8 evesek es vegülis a repcsi mellett döntötünk, mert 1. A Dunantulrol indulunk 2. nekünk a vegcel utana meg Bp-töl 700 km-re lesz 1-2 nap pihenö utan. Szallast talaltam par jonak tünöt. Volt mar vki a Billys House-ban? Ha van tapasztalat osszatok meg lszi! Van -e egy kis tenger a balkonrol es nem -e nagyon zajos? Kb belöttem Googlemap-on, ill. irtam a tulajnak is, de a valasz meg varat magara...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 1030 1031 1032 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu