Tria azt még elfelejtettem,hogy az itt-ott látott fotók se riasszanak
el!Mi is paráztunk,de kellemes csalódás volt.De remélem azóta azért az
udvari részt is rendbe tették.Viszont Ti ne felejtsetek el az apartmannál
is fotót csinálni!
Szia
Kali mera, kedves Sarti imádók! Nagy szívességet szeretnék kérni. Ha megy valaki esetleg a Vassilis Maria stúdióba, vagy járt már ott, kérhetnék egy kis infót róla? Igaz már kissé későn jut eszembe, mert már lefoglaltam a szállást, de talán még most sem késő. Idén már negyedjére megyünk Sartiba , ismerem is valamelyest a falut, de nem ugrik be hogy pontosan hol is van ez a stúdió. Ha valaki tud segíteni, előre is nagyon szépen köszönöm ! Szép napot , és jó visszaszámlálást mindenkinek !!!!
Szia! Szerintem igen,próbálj meg csoporthoz csapódni,egyre nagyon vigyázz az öltözékre! Pasik,hosszú nadrág,és vállat fedő ing,nők térd alá érő szoknya a váll szintén nem lehet fedetlen.Egyébként nagy élmény lesz.Szió
Mi tavaly előtt béreltünk motorcsónakot Sartin. 100 eu / nap / teletank. Ez a lehetőség azóta megszűnt. Vourvourou -t mi is kinéztük magunknak annak idején, mint bérlési lehetőséget. Mi motorral akartunk átmenni. Robogót béreltünk volna, Vourvourou kb. 30 km-re van Sartitól.
A busz járatról sokat nem tudok: reggel megy egy busz Thesszalonikibe, este meg jön vissza - ez biztos, hogy megáll ott. Buszmegálló és menetrend Sartin a pénz az ATM -nél van.
A motorcsónakázáshoz csak annyit, hogy jogsi nem kell hozzá (mármint az alaphoz, amit bérelni lehet), de szerintem aki még nem vezetett ilyet az ne a tengeren próbálja ki először! (Nem a kormányzással és az egyszerű haladással van baj: tapasztalatból mondom, hogy a hullámokat "kezelni" és kikötni/elindulni (ahol nincs móló!), nos az érdekes mutatvány. - de ez csak saját vélemény.)
pasuzu írta:
Sziasztok!
Mi augusztus végén megyünk Sartiba és egy kis segítséget kérnék! Szeretnénk majd motorcsónakot bérelni, de Sartin nem találtam erre lehetőséget, csak a "szomszédos" Vourvourou-ban, nem is drágán, oda viszont nem tudom hogy juthatnánk át kocsi nélkül? Tud valaki Sartin motorcsónak bérlési lehetőséget vagy segíteni, hogy a KTEL Chalkidiki buszjárat megáll-e Vourvourou-ban, illetve visszafelé is tudnánk-e azzal közlekedni? Köszönöm!
Mi idén július 3.-i indulással megyünk először Görögországba (2 felnőtt + 10 éves ikrek), azon belül is Sarti a uticél. Már nagyon várjuk:)
Dias-Zeus szervezésében, Jannis apartman, busszal.
Igazából csak megköszönni szeretném azt a rengeteg információt/hasznos tanácsot, amit itt olvastam az utolsó 75 oldal alatt. Most már teljesen felkészültnek érzem magam:)
Mivel sajnos csak 1 hétre megyünk, így max 2 fakultatív programot szeretnénk: a Kalózhajóra online foglaltunk helyet, másiknak pedig egy görög estre gondoltunk, de azt majd csak ott a helyszínen döntjük el.
A fent említett utazási irodával vannak fentartásaim, de munkatársaink, ismerőseink egymástól függetlenül meg voltak elégedve....így nem néztünk tüzetesebben utána:(
Sebaj, bízom benne, hogy minden rendben lesz. Punktum:)
sziasztok! szeretnék segítséget kérni abban hogy tud e valaki infót alexandra apartmanról grand toursal megyünk juni1 6-tól,hetedik alkalommal görögbe,de sartira most megyünk először,már nagyon várjuk sok jót olvastam a helyről.előre is köszi
Sziasztok! Klio apartmanrol vki irna vmi hasznosat? Felszereles, tavolsag a parttol, közelben mi találhato, parkolàsi lehetőség bàrmi ami hasznos lehet köszi
#2288712015-05-13 22:25:15 Válasz a #228853. hozzászólásra
Szia!
2011-ben voltunk a Klio-ban a párommal. Nekünk bejött.Közel volt a nyüzsihez de mégsem annyira hogy zavart volna bennünket.Parkolási lehetőség a nagy parkolóban volt.Az 100m volt kb .(remélem nem lett közben fizetős)
Part kb 200m. Nagy bolt , kis bolt 100m. Robogó bérlés, Kalóztanya 200m kb.
Szemben van egy disco amitől sokan megijednek.Minket abszolút nem zavart.
Nem vettük észre ,hogy ott van.Semmit nem hallottunk belőle egy hét alatt.
(csukott ablaknál légkondival)
Szerintem nagyon jó helyen van,mert nem kell legyalogolni a lábad ha este bemész a nyüzsibe,viszont kiesik annyira hogy már nincs tömeg a környéken.Ágy anno kényelmes volt.Néha meleg víz nem volt.
Kemény helyzet volt. Meghalt 8 rendőr és 15 albán . Az albánok állítólag Koszovóból érkeztek és kifejezetten a terrorizmus volt a céljuk.Érdekes, hogy a helyi lakosság a távozó rohamrendőröket fütyülte ki. A harcok helyszíne mellett vezet az az autópálya amely a legfontosabb összeköttetési lehetőséget adja közúton Közép-Európából(igy Magyarországról is) Görögország felé. A szezon most indul, kérdeztem az egyik rendszeresen utaztató neves magyar utazási iroda megyei vezetőjét, hogy "akkor most kerülő Bulgária felé?" de semmiről sem tudott. Megjegyzem a harcokról sem. Szerintem lecsengett a dolog. Mint tudjuk a "Balkán puskaporos hordó" itt bármikor, bármi megtörténhet. Gondolom nagy probléma esetén már a határon terelnek.