A csalódást az apartmanra értettem nem sartira egyébként tegnapelőtt a leszakad ágy helyett kaptunk egy másik ágyat ami 120 cm volt szélességre az idegenvezető lemérte és mivel ő is úgy gondolta hogy ezen két felnőtt férfi igen nehezen férne el felajánlották hogy költózzünk át a már Monti apartmanba el is fogadtuk tegnap voltunk blu lagun hajó kiránduláson nagyon szuper volt minden
#2307422015-06-22 06:58:14 Sarti és időjárása, stb.
Helló Sarti imádók!
19-én indultunk (június) péntek. A szerb határon "természetesen" vártunk, volt előttünk a három kislány számolása szerint legalább 15 busz.
Érkezés szombat 11 óra körül, magyari számítással. Tehát közel 24 órát utaztunk a határok miatt. A gyerekek (főleg az én unokám) nem bírt magával, állandóan menni akart, DE AZONNAL. Sajnos, de kirámolás, kajaadás, pihenés az Ő szótárában nem szerepelt. Szombaton gyönyörű volt az idő, szívesen meghallgattuk Leonidászt sokadszor is, hisz a kiscsajnak ez új volt. Említett cipura nevű halat, ami "nagyon finom". Hát szálkás csak a farka, a többi része nem. De ezen kívül semmi extra.
Nos, éjszaka már esett az eső, de nem is akárhogy.
Vasárnap napközben OK-s az idő, többször lementünk a tengerhez.
Este már esett az eső, ami még most is tart, ki tudja milyen idő köszönt ránk, pedig mára beterveztük a mólót a dombokon vagy a kis sziklákon keresztül. Ez még a jövő zenéje.
Majd meglátjuk, mit hoz, ha esik, akkor pizzát sütünk a barátnémmal a csajoknak.
Sziasztok!
19-én indultunk haza Sartiból!
13-án érkeztünk, nagyon szép és meleg időnk volt. Sokat fürödtünk, a tenger nekem nagyon kellemes volt. Itthon az előrejelzés azt mutatta, hogy majd elromlik az idő és esik, de nem igazán adtam rá. Nem is vittem most először magamnak hosszú ruhát. Kár volt, az előrejelzés pontos volt, szerda este elkezdett esni és péntek reggelig nem is hagyta abba. Semmit sem tudtunk csinálni és ez nagyon rossz volt 9 gyerekkel. A nagyok játszottak, mesét néztek, de a kicsik kínlódtak (1,2,3,4 évesek) 13 fokra lehült, fáztam. De pénteken újra kisütött a nap, és még kétszer lementünk fürdeni. Este pedig hazaindultunk.
Sarti még mindig gyönyörű, harmadszor voltam. A Stamatis apartman nagyon jó volt ennyi gyerekkel. A matracok viszont annyira kényelmetlenek voltak, hogy itt pihenni nem lehetett, alig vártam mindig a reggelt. Gyalog lesétáltunk a strandra, az volt a legjobb része az öbölnek.
Elmentünk egyszer a Karidi beach-re és egyszer a narancspartra.
A gyros a legfinomabb a Hannában volt, kedves a kiszolgálás is.
Szúnyogok voltak, érdemes vinni riasztót a konektorba és az estékre kint valami fújósat.
Első éjjel a gyerekeket úgy megcsípték, hogy nagyon feldagadt nekik. Szabályosan hólyagos lett pár nap múlva.
Mindenkinek kellemes nyaralást!
#2307972015-06-22 14:00:20 Válasz a #230789. hozzászólásra
Most voltak ott a tesómék és anyuék, nem volt semmi gond vele, átlagos berendezés, ők első emeleten 2-3 ágyasban voltak, pici terasz van hozzá, nagyon közel a másik teraszhoz, belső udvarban. Közel a part, szomszédban a pékség. Jó helyen van.
Köszönöm emermope! Remélem, hogy rendeződik a görög helyzet. Annyi hírt/rémhírt lehet hallani, hogy sokszor már tartok tőle, hogy meghiúsul az út. Augusztus végén megyünk busszal, bízok benne, hogy addigra találnak valami okos megoldást. Kint, illetve az út során tapasztaltak valami negatívumot?