Sziasztok!
Bocs, hogy ennyit kérdezõsködök. Valaki említette, hogy a templom elõtt van egy COOP üzlet, aminek elfogadhatóbb árai vannak, mint a többinek. De nézegetve a várostérképet felmerült, hogy melyik templomról lehet szó, mivel 10-nél több templomot számoltunk össze?
Ma volt egy kis szabadidõnk, és férjemmel végigolvastuk a fórumot. Rengeteg hasznos információval lettünk gazdagabbak. Köszönjük ezt Nektek. Most már örülünk, hogy végül is a Sakist választottuk, inkább többet sétáljunk, mint bosszankodjunk, hogy rossz az apartman. Biztos, hogy mi is úgy bele fogunk szeretni a helybe, mint Ti. Minden esetre, bár igen sok helyen jártunk Görögországban, de ennyire egybehangzóan egy helyrõl sem áradoztak annyit, mint itt Pargáról. Nagyon várjuk, hogy végre ott legyünk. Még másfél hét. Talán kibírjuk addig........
Ez ugyanaz, ami Andra képén van, s ugyanaz, amirõl én beszélek. Igaz, közben megváltozott az ernyõk fomája! De ezzel engem nem lehet megtéveszteni! Mindkettõ a parti sétányon van, s bizony van weblapja! https://www.zorbas-parga.com/restaurant_en.htm
Mostmár tuti, hogy vissza kell mennem megfejteni ezt a rejtélyt :lol:Az biztos, hogy a kis kártyán amiben a számlát hozták nincs rajta netes elérhetõség.
Nagy érdeklõdéssel várom az utószezoni élményeidet Parga-ról (idõjárás, vízhõmérséklet, forgalom, árak, stb.) Ezt találtam neked egy másik fórumon: "Boltba mi a Coop-ba jártunk (igen van ott is) az a legolcsóbb szerintem. A piso Krinoerinél van." Remélem, helytálló... Nagyon hasznos lenne, ha tudnál információkat begyûjteni a 103. oldalon említett Nikos Vergos studio környéki apartmanokról (elérhetõség, ár, stb.) Ez persze csak szerény felvetés, ha belefér az idõtökbe; nehogy zokon vedd!
Vio!
Lehet, hogy a Zorbasnak megszaladt és már két tavernája van...
Nagyon hasznos lenne, ha tudnál információkat begyûjteni a 103. oldalon említett Nikos Vergos studio környéki apartmanokról (elérhetõség, ár, stb.) Ez persze csak szerény felvetés, ha belefér az idõtökbe; nehogy zokon vedd!
Szia h.apci!
Ígérem, ha megjövünk részletes beszámolóval fogok szolgálni mindenrõl.
Felderítjük a Nikos Vergios környéki árakat. Lehet, hogy a késõi idõpont miatt olyan vacak idõ lesz, hogy másra nem is lesz alkalmas, bár voltunk már ilyenkor Görögországban és igen jó volt az idõ.
Felderítjük továbbá a Pargán lévõ összes Zorbas tavernát és fotókkal is dokumentáljuk, eldöntendõ a vitátokat.
Aranyos vagy cilla, de azért ne vidd túlzásba. Szegény itthon gubbasztóknak ilyen gondjai vannak, de Ti csak szórakozatok, akármilyen idõ is van! Ha elfelejteném, jó utat, jó szórakozást!
Köszike!Mostmár tényleg kiváncsi vagyok, hogy ugyanarról az étteremrõl beszélünk vagy nem.
Biztos szép idõtök lesz és nagyon jól nyaralás lesz.Majd kérjük a fényképes élménybeszámolót.
Most már tényleg kiváncsi vagyok, hogy ugyanarról az étteremrõl beszélünk vagy nem.
Tõbb helyen is olvastam a Zorbas-ról, fõleg a németek dícsérték (aggódtam is emiatt egy kicsit). Megnéztem Anikó 101. oldalon lévõ képét (a sétányt erõsen kinagyítva) és nyoma sincs a Zorbas zöld tetõs sátrának, de a sarki az ott van! Ezek szerint elköltözött, s a weblap régi!