Azt a linket amit korábban beraktam, ez előző hozzászólásomban megnézted? az a gyors hajó menetrendje, azt hetente frissítik ott leírják hogy melyik kikötőből indul van egy olyan hogy kedden megy reggel 9 kor és visszajön 16.00 kor szerintem az jó nagyon .
Majd nézegesd időnként .
Kitty neked is köszönöm az infót, majd ott is nézelődök, de a neten is próbálok lehetőségek után kutatni .
Naná, hogy néztem a linket – még egyszer nagyon köszi – csak elsiklottam afelett, hogy Mandrakiból is indul gyorshajó. Most már figyelmesebb leszek, és igyekszem nem írni/kérdezni butaságokat. Viszont: rámentem a Dodecanese Seaways honlapjára – ami reggel 9-kor indul - ahol nem ad ki ugyanarra a napra (pl. kedd, amikor ott leszünk) oda-visza utat aznapra. Tudsz segíteni, hogy mit rontottam el?
Először nekem sem dobott ki semmit, amikor bejelöltem a retúr jegyet.
Úgyhogy úgy kerestem rá, hogy külön egyirányú Chalkira- Rodoszról és egyirányú Chalkiról-Rodoszra .
Így nekem kidobta, hogy reggel 9-kor indul június 28-án (gondolom erre a keddre gondoltál, ), ha 24-én utaztok oda.
Visszafelé meg kidobta 16.00 indulással, 17:25-re már visszaér Rodoszra,
berakom ide a linket remélem, hogy el is menti .
nem tudom, hogy a retúr jegyes verzió miért nem működik, de valami hibát ki is dobott nekem, hogy aznapra nem lehet oda-visszát foglalni, ehhez képest egyirányúnál meg kidobja . Szóval valszeg ez az oldal hibája...
Timike, nagyon szépen köszönöm a segítséget, így fogok később próbálkozni. Azt hiszem, érdemes megvárnunk a május végét, addigra talán képesek drága görögjeink összeállítani egy érvényes nyári menetrendet.
Nagyon szívesen . Szerintem biztosan fel fognak rakni nyári menetrendet , tavaly én is nézegettem azt az oldalt amit beraktam neked.
Hetente frissítik, az, hogy túl sok hajót nem indítanak arra a szigetre, csak egy okból lehet. Arra akarnak rámenni, hogy egy éjszakát mindenképpen ott töltsél, gondolok itt az ottani szállásadókra.
Ettől függetlenül az a 9.00 indulás barátságosabb, mint az 5.órás halászhajó .
Szerintem ezekből már el lehet indulni, és nézegetni kell folyamatosan.
Irigyellek azért, hogy Te már júniusban mész, én még várhatok sajna .
Köszi a drukkolást, örülök, hogy újra látlak a fórumon! Rég nem „beszélgettünk“. Látom, előbb mész, mint én, így már kívánok nagyon szép nyaralást neked!
Szia Timike!
Én minden görög nyaralás előtt hülyére izgatom magam a komp menetrendek miatt, aztán a helyszínen, vagy a neten levelezgetek a részletekről az ottani utazási irodákkal. Sőt, tavaly olyan is volt, hogy a magyar id.vez intézte el, hogy egy cseh csoporttal eljuthassunk Nyssiros-ra. Szóval, valahogy minden megoldódik, igaz? Ahhoz képest, hogy kb 20 éve minden nyáron valamelyik görög szigetre megyünk, komplett hülyévé tudom magam varázsolni semmi perc alatt az utazás előtti hónapokban. Most pl. azon izgulok, hogy esetleg nem fog összejönni a Chalki kirándulás, ami marhaság, mert azért nem fog összedőlni a világ. Legfeljebb lesz egy újabb terv, amin lehet agyalni a következő évi nyaralásnál. Tudod, soha nagyobb problémám ne legyen az életben.
Viszont ha összejön, pontos infóval tudok majd neked szolgálni, ez vigasztaljon, hogy én előbb megyek. (Megsúgom, még egy nyár végi nyaraláson is gondolkodom már, amire a férjemmel mennék).
Kicsit már téma... Érdeklődnék, van-e az oldalon olyan személy, aki tervezi, hogy kint fog dolgozni a nyáron Rodoszon, vagy esetlegesen kint is él? Előre is nagyon köszi a választ!
Igen,kicsit elóbb indiulunk,mint Te.Mi befizettük már az őszi út előlegét
Kár izgulni:úgyis belebotlassz egy Chalkira menő hajóba,
ha nem akarod is
Néztem a filmet,amit felraktál Chalkiról!Nagyon emlékeztet Symire a hely
Kis idő kellett,hogy rájöjjek,tényleg nem Symit látom.Ott magasabb
hegyek vannak.
Hát igen, Bottakati, ne izgulj amiatt, hogy nem fogsz hajót találni, ha más nem gyors hajóval át lehet menni, )).
Lehet, hogy egy kicsit borsosabb lesz az ára, mint egy halászhajóé, dehát egyszer megy oda az ember .
Én mindenképpen átmegyek , már raktam félre pénzt is ))).
A film egyébként tényleg nagyon jó, érdekes engem Symire annyira nem emlékeztet, ott nagyobb volt a főváros szerintem ....
Sziasztok! Járt már valaki Rodoszon a fővárosban a Comfort Hotelben? Június vége felé mennénk párommal, érdekel minden infó! A booking.com oldalon foglaltam, ingyenes lemondással. Mik a tapasztalatok ezzel a foglalással, foglaltatok már ezen a honlapon? Még sosem foglaltam így.
Köszi: Andi
Falirakin fogunk lakni és évvége felé tervezzük hogy Kalithes-re költözünk, addigra talán készen lesz ott a lakásunk. Jó betartani a családtól való pár km-es egészséges távolságot.
Booking biztonságos oldal. Csak én a helyedben inkább közvetlenül kérnék árat a szálláshelytől. Mi is dolgozunk a Booking-al, de 15-20% jutalékot leszednek az árból, így aki közvetlenül foglal, annak olcsóbban adjuk egy kicsivel, vagy ingyen transzfert biztosítunk, ami egyébként 30 EUR/út körül van taxival és oda-vissza az már nem kevés.