Én életemben elöször szeretnék eljutni Görögországba,de kis aggodalom van bennem...van egy wv polónk 2000 es évjáratú karban van tartva ....nem hagyott még sehol ott de szeretném tudni hogy van e esetleg köztetek is olyan aki idősebb autóval vág neki az útnak:) előre is köszönöm:Erzsi
Szerintem ne parázz ezen! Az út közben volt egy viszonylag új BMW amiért ment az autómentő. Arra szeretnék utalni, hogy a probléma nem feltétlen a korhoz köthető, persze lehet hogy nagyobb az esély rá. Én most hogy kint vagyunk láttam egy magyar rendszámos kettes golfot kint. 92-ig gyártották őket
Mi tavaly és tavaly előtt is egy '95-ös BMW-vel tettük meg az utat (két éve turbó nélkül) és teljesen O.K. volt minden.
Szerintem, ha még karban is van tartva nem kell izgulni!
Ismerősöm "rohadt" már le új X5-el is.
Egyébként meg elég sok magyar jár az úton oda-vissza, ha valami gáz lenne.
Gondolom elsőre úgysem Krétára mennétek autóval!? :-O
Sziasztok! Elnézést kérek, ha már unalmas a kérdés, de mégis feltenném: Mi vasárnap reggel 6 körül indulunk Zakynthosra Budapest mellől, az M5-ösön. Ha reggel 8 fele érünk oda, melyik határátkelőhely felé érdemes menni? A mi autónk is több, mint 13 éves már, de teljesen megbízható, 2002.es VW passat 1.9 TDI, szerencsére tempómattal
#2337462015-07-31 19:35:55 Válasz a #233727. hozzászólásra
Ezek a szállások közvetlenül a szállás adóktól vannak. Nézzetek szét és érdeklődjetek. Mi anno voltunk velük, minden rendben volt pedig három szállást is kértünk! Előtte magyar utazási irodával voltunk mindkét helyen volt problémánk. Most is magyar utazási irodával vagyunk kint és van bajunk... soha többet... csakis: http://www.travel-hellas.net/
Én életemben elöször szeretnék eljutni Görögországba,de kis aggodalom van bennem...van egy wv polónk 2000 es évjáratú karban van tartva ....nem hagyott még sehol ott de szeretném tudni hogy van e esetleg köztetek is olyan aki idősebb autóval vág neki az útnak:) előre is köszönöm
Próbáld optimistán közelíteni a kérdést! Ha még sosem hagyott cserben és a korából adódóan van benne mondjuk 200ekm, miért pont a következő 2500-ban adná fel ezt a jó szokását. A hiedelmekkel ellentétben az ilyen utazás egyáltalán nem megterhelő az autóknak. Sőt, ez az ideális a számukra.
És, hogy ne higgye valaki, hogy számat járatom, 1982-es az autóm és valamivel többet futott mint félmillió km. Sosem hagyott cserben. Esélyes, hogy ez még mindig menni fog, amikor a maiaknak már az emléke sem lesz meg.....
Szállást augusztus közepét kivéve biztosan lehet találni bárhol, és helyben még alkudni is lehet, valamint nem lesz zsákbamacska. Többnyire helyben szoktam szállást keresni, eddig mindig ágyban aludtam a megérkezés estéjén.