Igaz mi 23-án vasárnap késő délután indulunk Nei Poriba, és Röszkénél megyünk át, remélem nem lesz fent akadás, és hamar áttérünk!
Jox! Kellemes nyaralást, jó pihenést, átérzem mikor a gyerekek már unják az utat, de sajna nem lehet előre tudni, hogy hol lesz "bibi" az úton! Mi is 2 gyerkőccel utazunk, remélve, hogy éjszaka aludni fognak!
Sziasztok! Tegnap indultunk Paraliára, 13 óra alatt a szállodánál voltunk Egerből. Egyik határon sem álltunk, sőt a Serb-Mac. Mac-Görög határon meg sem álltunk csak tovább intettek. Serbiában sok volt a trafi, de az eső miatt nem is tudtunk volna gyorsabban jönni.
A traffiról jut eszembe, hogy Szerbiában menet közben autóból mérnek, fullra sötétített, fekete A6-os 3,0-ás TDI Audikból.
....és ez már nem a régi hallomásból mende - monda dolog.
Hát öööö, nézegetem, nézegetem, de megmondom őszintén itt még csak busszal voltam és CSAK éjszaka Nem vagyok 100% biztos benne. De akkor ezt most felveszem a pihenőlistámra. Van még egy hely, ahol meg szokott állni a busz, de azt még ennyire sem tudom körülírni mint ezt, de majd átgondolom. Köszönöm a segítséged!
Olyan helyeket keresek, amik nem feltétlen benzinkutak és ebből a jellegükből kifolyólag valószínűleg kevésbé találunk a budijukban csövező menekülteket. Bár azt gondolom, hogy a nagyobb forgalmú kutaknál ez valószínűleg nem fordulhat elő, de azért próbálnék összerakni egy garantáltan megbízható listát.
#2339742015-08-04 21:06:07 Válasz a #233969. hozzászólásra
Szia! Szerintem erre gondoltál!
http://www.motel-predejane.com/indexe.htm
Mi is mindig itt állunk meg!
Lefelé menet egy alagúton keresztül tudsz átmenni az autóút alatt!
Az éven a mellette lévő kis szupermarketben is vásároltunk euróval.
Szia! Szerintem erre gondoltál!
https://www.motel-predejane.com/indexe.htm
Mi is mindig itt állunk meg!
Lefelé menet egy alagúton keresztül tudsz átmenni az autóút alatt!
Az éven a mellette lévő kis szupermarketben is vásároltunk euróval.
Nem, ez szinte biztosan nem az. Olyan 90%-ig biztos vagyok benne, hogy Dzepre gondolok, de a tiédet is felveszem a listára.
Sziasztok!
Ma hajnalban nekünk is sikerült hazaérni. Minden rendben volt, sehol sem kellett várni, minket az útfelújítás miatti torlódások is elkerültek.
Elég sok magyar autóval találkoztunk hazafelé, és meglepően nagyon sok törököt láttunk. Eddig a kedd este török mentes menet volt a szememben, most nem így volt. Este 8-kor a police.hu szerint egy órás volt Röszkén befelé a várakozás, ezért (és főleg a sok török utitárs miatt) most először Tompának jöttünk, ott senki sem volt.
Érdekelne, hogy jött-e valaki Röszke felé este 10-11 tájban, ha igen, akkor mennyit kellett várni? Végül is már mindegy, csak a +1 óra miatt nem tudom, hogy érdemes volt-e kerülnünk. Éjjel 1-kor már az az infó volt fönn, hogy nincs várakozás!
#2340052015-08-05 14:05:07 Válasz a #233904. hozzászólásra
Igen, de többnyire nem főszezonban nem? Mint ahogy mi sem ilyenkor utaztunk az elmúlt időben. Hétfő-keddi ki/be utazásnál visszafelé vártunk most a legtöbbet Röszkénél. Kb. 15-20 percet, mert váltás időben értünk oda reggel 7-re. Egyébként szinte semmi várakozási időnk nem! Migránsokat megint két hely környékén láttunk. Macedón-szerb határ és környéke, illetve a kb. 5 km-re a magyar határtól. A kerítéseken másztak át a pálya mellett, hogy egyik oldalról a másikra tudjanak menni ))
Üdv a családnak! Érezzétek jól magatokat, egyetek sok finomat a három hét alatt!
Szeptember 21-én indulunk Korfura autóval. A kompozás miatt kicsit ideges vagyok, hogy hogy működik. Nézegettem weboldalakat és nem is nagyon látok már menetrendet, csak olyat, hogy szept. 24-én éjjel indul, meg szept. 25-én. Esetleg megy más is ebben az időpontban? Ilyenkor már lecsökkentik a járatokat vagy csak rosszul keresek??