OFF
Szia Cofffos! Nem belevau, de szerintem veri a repülőt is egy ilyen úton költségben is... ...nekem régi vágyam (amiből már nem lesz semmi) valami hasonló 4-6 fővel: https://lakoauto-berles.hu/ Te is tudnád szeretni, ahogy ismerlek. ON
Jah...bírnám.
Kizárólag idő és pénzkérdés a dolog.
Valamelyik évben nézeggetünk a férjemmel lakóbuszt az utazás kiállításon, tudod olyasmit, mint az Vejedre ütök c. filmben is van. (persze a titkos kamra nélkül)
Megállapodtunk, hogy kb. pénzzé teszünk mindenünket, és akkor talán meg tudjuk venni. És persze akkor már nem dolgozunk, csak utazunk.
viszont én a helyedben igyekeznék a jegyek megvételével, ugyanis már nem 34e, hanem 37e per főre a retúr a jelzett időpontban, és az idő most már nem neked dolgozik. (hozzátéve, hogy a következő repült időpont, tehát a 07.12-07.26-nál csak 28 lenne a retúr per fő. ha esetleg belefér a módosítás, az ebből a szempontból sokkal jobb időpont lenne. a hozzáadott dolgok persze konstansak).
és továbbra is nyerhetnél 3ezret a discount klubtagsággal.
Ez a discount klubtagság csak akkor érné meg, ha többször is utaznék velük. Így, hogy kb. 10év/1 út nem annyira megérős.
Rollo....a kérdéseimet itt tenném fel, mert így másnak is hasznos lehet...
Tudok egyszerre jegyet foglalni midkettőnknek, vagy egyszerre csak 1-et, és amikor már az megvan, ezután derül ki, hogy nincs több, akkor mit csinálok?
#2035922013-06-03 15:24:12 Válasz a #203590. hsz-ra
persze, ahogy gondolod.
tudsz egyszerre több jegyet is venni, nem kell egyenként.
és de, mint írtam megérné nektek is a discount, hiszen az 8.900 Ft-ba kerül, és 2.900 Ft-ot spórolsz per jegy. tehát spórolnál vele 11.600-at és kerülne 8.900-ba. nem óriási a különbség, de ha nem kell érte tenni semmit, csak a végén kevesebbet fizetni, miért ne?
tudsz egyszerre több jegyet is venni, nem kell egyenként.
és de, mint írtam megérné nektek is a discount, hiszen az 8.900 Ft-ba kerül, és 2.900 Ft-ot spórolsz per jegy. tehát spórolnál vele 11.600-at és kerülne 8.900-ba. nem óriási a különbség, de ha nem kell érte tenni semmit, csak a végén kevesebbet fizetni, miért ne?
Akkor ezt most nem értem. Miért jó az nekem, hogy kifizetek 8900 huf-t azért, hogy kapjak 2900 kedvezményt???
Így még mindig 6000-rel többe kerül a leves.
#2035982013-06-03 15:56:36 Válasz a #203597. hsz-ra
a 2900 kedvezményt utanként kapod. ti ketten mentek, oda-vissza, vagyis 4x2900-et kapsz, nem egyszer 2900-et. a szaldó tehát nem mínusz hat, hanem plusz három.
de kattintsd végig a foglalást a fizetésig egyszer úgy, h bejelölöd a klubtagságot, és egyszer úgy, h nem. meg fogod látni, h előbbi esetben 3 ezerrel kisebb a végösszeg.
a 2900 kedvezményt utanként kapod. ti ketten mentek, oda-vissza, vagyis 4x2900-et kapsz, nem egyszer 2900-et. a szaldó tehát nem mínusz hat, hanem plusz három.
de kattintsd végig a foglalást a fizetésig egyszer úgy, h bejelölöd a klubtagságot, és egyszer úgy, h nem. meg fogod látni, h előbbi esetben 3 ezerrel kisebb a végösszeg.
Mintha azt olvastam volna, hogy az első foglalásra nem érvényesíthető még a klubtagság.
A jelenlegi helyzet most az, hogy napi szinten figyeljük az árakat, és készenlétben tartjuk a B és a C tervet.
B= busz (kettőnket 80-ból elvisznek oda-vissza, Volostól 10 km-re a megálló)
C= autó (betársulnánk arra menő nyaralótársakhoz benzinpénzzel)
#2037302013-06-05 18:23:03 Válasz a #203727. hsz-ra
és újra azt tanácsolom, h ha repcsivel mennétek és júl. első felében, akkor túlságosan sokat már ne nézegesd, mert így nagyságrendileg egy hónappal az indulás előtt már általában el szoktak indulni az árak felfelé (ezt igazolja, h a 07.08-22 időpont már érezhetően drágább, mint hétvégén volt. viszont a 07.12-26 továbbra sem túlságosan drága, köszönhetően a visszaút olcsó árának).
Én is napi szinten figyelem a WizzAir árakat.
Én másként csináltam.
Megvettem olcsón az oda jegyet, most meg a vissza jegyet vadászom.
Most két hétig elég magas volt, tegnap csökkent 20 Eur-t. Még így is drága kicsit, de mi augusztusban megyünk, még van időm várakozni... )
Ezt csak azért írtam le, mert lehet így könnyebb kifogni oda és vissza is jó árú jegyet.
Én is napi szinten figyelem a WizzAir árakat.
Én másként csináltam.
Megvettem olcsón az oda jegyet, most meg a vissza jegyet vadászom.
Most két hétig elég magas volt, tegnap csökkent 20 Eur-t. Még így is drága kicsit, de mi augusztusban megyünk, még van időm várakozni... )
Ezt csak azért írtam le, mert lehet így könnyebb kifogni oda és vissza is jó árú jegyet.
#2041342013-06-11 13:47:55 Válasz a #204109. hsz-ra
Szia,
Igen!
Az internetes utasfelvételt a WizzAir oldala alapján már 14 nappal az utazás megkezdése előtt lehet intézni.
Gondolom nem lesztek kint 14 napnál többet.
De reménykedj!
Mikor mentek pontosan?
Az árak naponta, sőt óránként is változnak
Valaki azt tanácsolta, olyankor kell nézni, amikor a nagy többség nem nézi, mert akkor a rendszerük is olcsóbban írja ki az árakat.
Nem tudom ez mennyire igaz, én még pl. hajnal 3-kor nem néztem.
Csabi
Ui: Hova mentek helyileg és melyik iroda kínálatával?
Igen!
Az internetes utasfelvételt a WizzAir oldala alapján már 14 nappal az utazás megkezdése előtt lehet intézni.
Gondolom nem lesztek kint 14 napnál többet.
De reménykedj!
Mikor mentek pontosan?
Az árak naponta, sőt óránként is változnak
Valaki azt tanácsolta, olyankor kell nézni, amikor a nagy többség nem nézi, mert akkor a rendszerük is olcsóbban írja ki az árakat.
Nem tudom ez mennyire igaz, én még pl. hajnal 3-kor nem néztem.
Csabi
Ui: Hova mentek helyileg és melyik iroda kínálatával?
Nem veszünk igénybe utazási irodát. Skopelosra megyünk. Hátizsákkal, "majd lesz valami" alapon. Igazából azért nem mertünk korábban foglalni repülőjegyet, mikor még olcsóbb volt, mert ha mégsem tudunk menni, akkor buktuk. Márpedig a munkahelyi szabadságolások és egyéb helyzetek nem annyira megbízhatóak, hogy 1-2 hónappal korábban be merjünk ilyet vállalni. Ebből a szempontból a busz kicsit jobb, mert ott legkésőbb 1 héttel az indulás előtt kell foglalni. Az autó ugye kiesik, mert nekünk az nincs, és egyébként is horror árú az átkompolása Skopelosra. Nekünk a vonat lenne a legideálisabb, de az ugye tavaly óta nincs.
A Wizz oldalán nem tapasztaltam még órákénti más árakat. Csak olyat ami 1-2 napig tartotta magát.