Sziasztok,életemben először szeretnék Görögországba,Sartira menni,11 éves fiammal,busszal.Tudna vki jó studiót ajánlani?
Szia!
Ha Én mennék 11 éves gyerekkel, akkor a Sarti beach részén keresgélnék, nyugis hely, sekély a víz. Az a jellemző, hogy északról dél felé haladva egyre finomabb a homok és sekélyebb a víz.
Elég nehéz így ajánlani, sok 2 fős apartman van. Körül kell nézni az ajánlatok között, ha van valami kinézve szívesen adok róla infót, ha ismerem.
Sziasztok,életemben először szeretnék Görögországba,Sartira menni,11 éves fiammal,busszal.Tudna vki jó studiót ajánlani?
Szia, Ibusznál nézz szét. Spanos,Katerina, Berlin mind jó. Egyedül az Avra nem ajánlott. Én szemben Kiss Laszlo kolléával Sarti beachet nem ajánlom, túl messze van mindentől. Mi tavaly a Spanosban voltunk, idén a Katerinába megyünk
Igazatok van, mi kocsival szoktunk menni és busszal más a helyzet, mert mi is esténként kocsival megyünk be a focipályáig, vagy a sárga szupermarketig.
Szerintem 11 éves gyerek már nem kicsi,nem kell miatta a Beach részre menni.Ami valóban nagyon messze van...esténként ha bóklásztok a városban jó másfél km-t menni a szállásig.Minek?A városban is jó a part,és az Emőke által ajánlott házak közül bátran választhatod bármelyiket!Március 1-ig 15 %-os előfoglalás van az Ibusznál!
Igaz 11 éves nem kicsi, Én 49 sem vagyok már kicsi (van aki szerint nem vagyok több 11-től) mégis a Beach jön be. Nem is a sekély víz, hanem a hangulata.