A csoda a sziget előtt kezdődik!!!-(Kavala-Keramoti kikötői)- A szervezett szálláshelyekről, a településekről, -mivel én már "ezeréve", a múlt évezredben-jártam ott, keveset tudok, de aki odaér: RÉVBEÉR !
Jó nyaralást Mindenkinek a szigeten! A kikötők gyönyörűek, a strandok "görögösek", a műemlékek-ha nem zártak-felejthetőek. A visszaút percei a kompon könnyesek. JÓ utat mindenkinek!!!
Nem tudom hány méter a part, de csak egy laza séta (mi a mellete lévő Jota Apartmanban voltunk és leszünk is). A part finom homokos, lassan mélyülő. Ha hullámzik, a hullámokban vigyázzatok, mert ezen a részen fulladt a vízbe tavaly egy 15 év körüli magyar lány. Igaz nem tudott úszni. Mi a gyerekekkel szeretjük a hullámokat (9 és 12 évesek), eddig nem történt baj, reméljük nem is fog bár ők tudnak úszni.
A vacsiért (központ) egy kicsit kell sétálni, de az még visszafele kellemes is. Az út közvetlenül a tengerparton halad.
Mi tavaly is az AETHRION-ba voltunk és most is ott leszünk
Nekünk minden igényünket kielégített közel is volt minden és felszereltség szempontjából is jó volt kis séta az nem árt a sok gyros és sült kukorica után
A part valóban finom homokos és lassan mélyülő és kristály tiszta úgy ahogy a többiek is írják.
szép napot mindenkinek
üdv: babuci
Én is itt vagyok minden nap és arra várok,hogy mikor ír valaki,valami nagyon izgit.Ja és én is a kamerán lógok és számolom a napokat.
Már csak 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Telik az csak lassan!!!!!!!!!Én minden nap elmondom a munkahelyemen hány nap van még hátra.Azért már sokat csökkent azóta amióta befizettem.
És lassan az időjárás is jobbra fordul a szigeten.Néztem az előrejelzést,a jövő hétre már 27fok körül lesz.
Kitartást mindenkinek!!!!!!!!!!!