Teljesen egyetértek kerkyra véleményével, minden úgy igaz ahogy írta.
Nyugodt pihenés, alvás, nincs.
A német fiatalok uralják a Sarti Beach Ap. terepét.
A belsõ medencéhez csak akkor lehet hozzá férni amikor Õk alszanak. Kb. reggel 8-9 körül.
Azután megindul a csõdület. Sajnos. Legközelebb én sem ezt választom.
Kerkyra! Te nem a 7-es stúdióban voltál?
Szia!
A Sarti Beach elején van, egy út választja el a tengertõl. Tiszta, egyszerû berendezésú apartman.A tengerpart homokos, lassan mélyülõ. Az apartmanház mellett van egy élelmiszerbolt. Az infókat én is úgy kaptam, mert ide megyünk mi is szeptemberben. A szobáról, és az épületrõl van képem, ha az e-mail címed megadod szívesen elküldöm.
Sziasztok!
Tervez valaki autós utazást Sartira szeptember 2. hetében? Én igen, bár ez az ötlet még csak ma délelõtt pattant ki a fejembõl. Két éve voltunk busszal, tavaly semmi, most meg tanakodás, hogy hová. És hát a szívem nagyon visszahúz oda.
Szóval ha van valaki, aki erre az idõpontra tervez nyaralást, nagyon örülnék neki, mert nekünk ez lenne az elsõ utunk autóval Görögországba. A buszozást inkább kihagynám, számomra a két évvel ezelõtti eléggé gyilkos volt, és hát ott közel 50 emberhez kell alkalmazkodni, itt meg a saját magad ura vagy. Na persze majd utólag eldõl, jó döntést hozok-e azzal, hogy kényelmi szempontból az autó mellett döntök.
Ha autóval akarok utazni, hogyan érdemes apartmant foglalni? Utazási irodán keresztül? És ha igen, melyiket ajánlanátok? Mi anno a Dias Zeusszal mentünk, de hát az egy szervezett buszos nyaralás volt ugye.
Minden hasznos infónak örülni fogok Mi változott egyébként Sartin a két évvel ezelõtti állapotokhoz képest?
tudom, hogy ez itt most egy kicsit off, de ha már úgyis voltatok Sartin és saját jármûvel mentek, akkor miért nem kerestek kicsit délebbre vagy nyugatabbra szálláshelyet a Sithonia fszg.-en vagy esetleg a Kassandrán ? Sokkal eredetibb, hangulatosabb helyeket is lehet találni ahol nem olyan sok a túrista...
Ja, és miért pont ut.irodán keresztül bérelnél szállást, amikor a neten keresztül válogathatsz... csak beírod a keresõbe, hogy Halkidiki accommodation és dõlni fognak a lehetõségek... vagy esetleg helyben is van választék.
Igen, a kérdésed valóban jogos, hogy ha már egyszer voltunk ott, akkor miért nem megyünk máshová. Igazából nehéz lenne erre egyértelmú választ adnom. Egyrészt valami hihetetlenül megfogott ebben a helyben, olyannyira, hogy a hazautazásunk napján könnyes szemmel közöltem a párommal, hogy ide vissza kell jönnünk. És idén egészen eddig tanakodtunk a nyaraláson, természetesen rengeteg úticélunk lenne, ahová mindketten szívesen mennénk, de hát manapság ugye az ember vágyainak a pénztárcája erõsen határt szab. Tehát nem férne bele pl. egy repülõgépes utazás valamelyik görög szigetre.
Persze jogosan kérdezed, hogy akkor miért nem egy másik üdülõhely a közelben. Tényleg nem tudom. Egyrészt iszonyúan visszahúz oda a szívem, másrészt pedig ott már voltam, és tisztában vagyok vele, hogy mire számítsak, nagy meglepetés (vagy éppen csalódás) nem fog érni. És emlékszem, mennyi helyre szerettünk volna elmenni még két éve Sarti könyékén, csak az idõnk már nem engedte. És most mindezt bepótolhatnánk
Persze ez még nem eldöntött, hogy Sarti a végsõ úticél, csak egy ötlet, ami ma jutott eszembe
Ami pedig az utazási irodás foglalást illeti, egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, épp ezért próbáltam kérni mindannyiótok véleményét, illetve segítségét.
Döme!
Érdekes dolog ez a "miért nem a neten foglaltok szállást" kérdés. Szerintem sokan azért foglalnak az irodánál szállást, mert olcsó.(fõleg elõ és utószezonban!) Olcsóbb mintha kint foglalnál és azért sokaknak nem mindegy mennyi is az annyi??
Mi is nyaraltunk Sartin, egyénileg utaztunk és az egykori Bellánál foglaltunk szállást, nem volt egy csoda (mármint a szállás), de maga a hely megtetszett (akkor), késõbb mi is visszatértünk, de akkor már Fourkára...-más volt, de az is szép...(ez sem sziget, és ali néhány km.-el van odébb...)ezért írtam (ha már úgyis saját kocsival mentek), hogy miért pont ugyanoda ? (tudom, hogy ez most mégegy off, de azért Sarti nem annyira különleges...).
Mi idén ötödször voltunk Sartin,egy hónapot. Jõvõre már nem mennék oda,pedig imádtam.Teljesen ellepték a magyarok,és a szlovákok,görög szót alig hallani,már minden boltban van magyar eladó, (ezért kár volt itthon gyakorolni a nyelvet).Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én szeretnék Görögo.-ban görög emberekkel is találkozni A legmegdöbbentõbb a magyar pattogatott kukorica és vattacukor árus volt,magyar lakodalmas zenével körítve.Görög zenét itthon többet hallgatok,mint amit kint hallottam,ott is ritkán csak angollal keverve,magyar zenére táncoltak az egyik partmenti étteremben. Más visszatérõvel is beszéltem,jövõre Õk sem Sartit választják.Fõleg, ha valaki kocsival megy rengeteg a környéken a választék.Azt sem nagyon értem,hogy lehet egyhetes itthonról hozott rántotthúst enni az apartmanban Szóval, ha tudnátok ajánlani busszal megközelíthetõ helyet,ahol görögöket is látni, szívesen venném.