" Nevesen az Aeolus iroda esetleg nem valami szlovák ellenesség van jelen?
Rengeteget járok ki de én még nem tapasztaltam a kisemberek között
ellenségeskedést jelzik ugyan -van ilyen de mejdcsak elhajtjuk a vezéreinket,és ujra béke lesz. "
OFF:
- akinek nem inge, ne vegye magára -
Ezen oldal neve Hellasz.hu. Ez egy Göröghonban utazást, nyaralást segítő weboldal, s jó lenne, ha továbbra is az maradna.
Bár tiszteletben tartom a tényt, hogy mindenkinek lehet véleménye, mégis a politikai tartalmú gondolatot, megjegyzést, ha már kikivákozik, kéretik pü-ben, vagy egy másik weboldalon megtenni.
És nem, nem kérek reagálást.
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Ha valakit érdekel:néztem az Aeolus-szlovák honlapot,a stúdiók leirása már magyarul van,gondolom,igy fogják fokozatosan leforditani az egészet magyarra.Ha érdekel benneteket,nézzetek rá!Üdv!
Szivesen vagyok szövetségesed hellasz-szerelem-ügyben,de javaslom,te se érezd magad feketebáránynak,mert nincs miért.Volt egy-néhány negativ tapasztalatunk,amit jogosan felháborodva megosztottunk az itteniekkel,akik közül sokan ennek örültek is,mert a negativumokból is lehet okulni!Én is örülök,ha megtudok-akár rossz-dolgokat is a helyről,ahová menni fogok!Az,hogy valaki kissé elvetette a sulykot szóhasználatban,és túlreagálta ,vagy sértette az ő véleményét,az nem azt jelenti,hogy csendben kell lenni!Egészséges önértékelésű ember vagyok,és ugy gondolom,vagyunk-mindketten-annyira régi és elfogadott tagjai ennek a fórumnak,hogy a véleményünket a helyén kezeljék!Nem okozott ez gondot pl. ferrarinak sem,meg van még ilyesmi,nem vagyunk egyformák,habitusban sem...komoly emberek tudják,mit kell érteni a szavak alatt,minden véleménynek helye van itt!
Egyetértek veled, azt nem sokkal ezelőtti hozzászólásomban ki is fejtettem.
Hellas-szerelem meg persze van, nem véletlenül járunk oda. Remélem, megadatik a lehetőség még jó néhány évig.
szia margit!
Segítenél nekem??
Én sem vagyok pesti, így nincs a kezembe a katalógus, de már nagyon várom.....egy e-mail címet megadnál nekem??
Szeretnék pár árat kérdezni....köszönöm!!!!!!
Szia Margit.Bocs a zavarásért,olvasom, hogy az Aeolus árlistával segiteni tudnál.Nem vagyok Pesti és emailon többször irtam az irodának és irják 1-2 hét mig az árlista meg lesz.Szeretnék én is kedvezményesen utazni és jó lenne a lista Sarti a szállásokról.
Szeretném ha segitenél, elöre is köszönöm.Az emilcimem: berkesnehajni@citromail.hu
Szia Margit.Bocs a zavarásért,olvasom, hogy az Aeolus árlistával segiteni tudnál.Nem vagyok Pesti és emailon többször irtam az irodának és irják 1-2 hét mig az árlista meg lesz.Szeretnék én is kedvezményesen utazni és jó lenne a lista Sarti a szállásokról.
Szeretném ha segitenél, elöre is köszönöm.Az emilcimem: berkesnehajni@citromail.hu